جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

همگانی دوستانه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط Trodi با نام دوستانه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 6,789 بازدید, 136 پاسخ و 19 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع دوستانه
نویسنده موضوع Trodi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MUNSTER
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4

کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,247
11,845
مدال‌ها
3
هستی ام ۱۷ ساله از تهران
عاشق کتاب‌ها و فیلم‌های کلاسیکم
رمان نویس تازه‌کارم و تازه شروع کردم به کار کردن روی رمانم
خوشبختم عزیز موفق باشی 🌷

موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4

کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,247
11,845
مدال‌ها
3
سلام⁦^⁠_⁠^⁩
تینا هستم، با اسم مستعار توتیا ک از بچگی روی خودم گذاشته بودم.
21 ساله و دانشجوی رشته ژنتیک، اهل شهر اراک
نوازنده گیتار، معتاد فیلم‌های کره‌ای و رمان‌های ایرانی، معلم زبان انگلیسی ، عکاس در و دیوار و یه نیمچه نویسنده، با صدامم گوش‌هارو آزار میدم و یه مدتیه گوینده‌ی انجمنم😅
خوشبختم از آشنایی با همتون🌹
خوشبختم عزیز موفق باشی 🌷

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: Tootia

امیراحمد

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,541
مدال‌ها
2
درود( سلام).
امیر‌احمد محمدی فرد هستم، ۲۲ ساله از شهرکرد.
دانشجوی رشته مترجمی زبان پیام نور شهرکرد هستم.
نوشتن رمان و داستان کوتاه را چند سال پیش با ثبت نام در این انجمن شروع کردم و تا حالا دوتا داستان کوتاه( جوخه وهم و ژرفای بیم) و دوتا رمان( آخرین سقوط، سراب مرگبار) را به اتمام رسوندم( البته به جز جوخه وهم بقیه چند‌جلدی هستن، ادامه دارن و هنوز کامل به اتمام نرسیدن)
گاهی اوقات فرصت کنم زبان آلمانی را تمرین می‌کنم( فیلاً به تازگی شروع کردم و چند کلمه در حد سلام، تعدادی لغت و این موارد رو یاد گرفتم اما سعی دارم با برنامه‌ریزی مناسبی روی یادگیریش بیشتر وقت بزارم.) جدا از این ترانه‌نویسی و شعر نویسی را هم به تازگی شروع کردم البته فیلاً هیچ‌کدوم در اون حد که باید قوی نیستن و به تمرین زیادی نیاز دارم.
جدا از این‌ها به بازی‌سازی هم علاقه‌مند هستم و سعی دارم اگر بشه روی یادگیری این مورد هم وقت بزارم.
از آشنایی با شما خوشبختم.‌

موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4

کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,247
11,845
مدال‌ها
3
درود( سلام).
امیر‌احمد محمدی فرد هستم، ۲۲ ساله از شهرکرد.
دانشجوی رشته مترجمی زبان پیام نور شهرکرد هستم.
نوشتن رمان و داستان کوتاه را چند سال پیش با ثبت نام در این انجمن شروع کردم و تا حالا دوتا داستان کوتاه( جوخه وهم و ژرفای بیم) و دوتا رمان( آخرین سقوط، سراب مرگبار) را به اتمام رسوندم( البته به جز جوخه وهم بقیه چند‌جلدی هستن، ادامه دارن و هنوز کامل به اتمام نرسیدن)
گاهی اوقات فرصت کنم زبان آلمانی را تمرین می‌کنم( فیلاً به تازگی شروع کردم و چند کلمه در حد سلام، تعدادی لغت و این موارد رو یاد گرفتم اما سعی دارم با برنامه‌ریزی مناسبی روی یادگیریش بیشتر وقت بزارم.) جدا از این ترانه‌نویسی و شعر نویسی را هم به تازگی شروع کردم البته فیلاً هیچ‌کدوم در اون حد که باید قوی نیستن و به تمرین زیادی نیاز دارم.
جدا از این‌ها به بازی‌سازی هم علاقه‌مند هستم و سعی دارم اگر بشه روی یادگیری این مورد هم وقت بزارم.
از آشنایی با شما خوشبختم.‌
خوشبختم موفق باشید برادر

منتقد کتاب انجمن
منتقد کتاب انجمن
ناظر آزمایشی
کاربر ممتاز
Jul
738
16,774
مدال‌ها
3
سلام خدمت همه دوستان و نویسنده‌های عزیز.
اهل تهران هستم ۳۲ ساله. متاهل. لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و در بخش مالی از اداره‌ای دولتی مشغول به‌کار هستم. اما با همه داشته‌هام همیشه فقدان فرزند رو حس کردم و با وجود بیش از ده سال تاهل مادر نشدم. در حال حاضر به لطف خدا ۴ فرزندخونده رو سرپرستی می‌کنم و حالم خیلی بهتره. اگر در طی روز و هفته فرصتی داشته باشم ترجیح میدم تمام وقت نزدیک خانواده پا به سن و فرزندخونده‌هام باشم. بیشتر اخر شب‌ها وقت ازادی پیدا میکنم و به اثار زیبای دوستان خوش قلمم سر میزنم و دنیای کنار شما بودن رو تجربه می‌کنم. این انجمن و احترامات بین اعضا رو دوست دارم. معمولا بانو خطاب میشم و از حسن نیت دوستانم بسیار سپاسگزارم.🌹

موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4

کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,247
11,845
مدال‌ها
3
سلام خدمت همه دوستان و نویسنده‌های عزیز.
اهل تهران هستم ۳۲ ساله. متاهل. لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و در بخش مالی از اداره‌ای دولتی مشغول به‌کار هستم. اما با همه داشته‌هام همیشه فقدان فرزند رو حس کردم و با وجود بیش از ده سال تاهل مادر نشدم. در حال حاضر به لطف خدا ۴ فرزندخونده رو سرپرستی می‌کنم و حالم خیلی بهتره. اگر در طی روز و هفته فرصتی داشته باشم ترجیح میدم تمام وقت نزدیک خانواده پا به سن و فرزندخونده‌هام باشم. بیشتر اخر شب‌ها وقت ازادی پیدا میکنم و به اثار زیبای دوستان خوش قلمم سر میزنم و دنیای کنار شما بودن رو تجربه می‌کنم. این انجمن و احترامات بین اعضا رو دوست دارم. معمولا بانو خطاب میشم و از حسن نیت دوستانم بسیار سپاسگزارم.🌹
خوشبختم عزیزم خدا فرزندانتون رو براتون نگهداره.
موفق باشید عزیزم 🌷

(:NAZANIN:)

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
97
1,201
مدال‌ها
2
سلام نازنینم، ۱۷ سالمه، یهویی نویسندگی رو شروع کردم هیچ وقت بهش فکر هم نکرده بودم. عاشق کتابم و هنر رو خیلی دوست دارم به تاریخ جهان هم علاقه دارم... .

موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4

کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,247
11,845
مدال‌ها
3
سلام نازنینم، ۱۷ سالمه، یهویی نویسندگی رو شروع کردم هیچ وقت بهش فکر هم نکرده بودم. عاشق کتابم و هنر رو خیلی دوست دارم به تاریخ جهان هم علاقه دارم... .
خوشبختم عزیز موفق باشی 🌷

بالا پایین