جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خانه‌داری راه‌هایی برای رسیدن به راز دستپخت خوب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته خانه‌داری توسط -pariya- با نام راه‌هایی برای رسیدن به راز دستپخت خوب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 855 بازدید, 43 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته خانه‌داری
نام موضوع راه‌هایی برای رسیدن به راز دستپخت خوب
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,937
53,273
مدال‌ها
12
1710586759740.png
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,937
53,273
مدال‌ها
12
بسیاری از افراد گمان می‌کنند که داشتن یک دستپخت خوب و خوشمزه کاملا خدادادی است و نمی‌توان به آن به چشم یک مهارت نگاه کرد. با این وجود، این ادعا بارها رد شده است، چرا که راز دستپخت خوب در داشتن شانس خوب نیست، بلکه در دانستن فوت و فن‌های مختلف مورد نیاز برای پخت غذا و درست کردن کیک و شیرینی است. در این مقاله تمامی نکاتی که برای رسیدن به راز یک دستپخت خوب به آن احتیاج دارید ریز به ریز شرح داده شده است
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,937
53,273
مدال‌ها
12
نایجلا لاوسون، سرآشپز انگلیسی یک سوم پیمانه از آبی که پاستا در آن پخته شده است را در سس پاستا می‌ریزد تا نشاسته‌ موجود در آن به سس بافت بهتری بدهد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,937
53,273
مدال‌ها
12
ماریا هینس، سرآشپز آمریکایی پیشنهاد می کند که پس از بیرون آوردن سبزیجات پخته در آب جوش، آن‌ها را به سرعت در آب سرد قرار دهید تا تغییر رنگ ندهند.

ریک ترامونتو، سرآشپز مشهور آمریکایی توصیه می‌کند که باید تمام ادویه‌ها در مکانی تاریک، سرد و خشک نگهداری شوند تا بتوانند طعم خود را به خوبی حفظ کنند.

.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,937
53,273
مدال‌ها
12
آرتی سکوییرا، سرآشپز هندی می‌گوید که در صورتی که سیر را به جای رنده کردن، خرد کنید احتمال سوختن آن در زمان سرخ شدن به شدت کاهش پیدا می‌کند
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,937
53,273
مدال‌ها
12
چارلی تروتر، سرآشپز آمریکایی پیشنهاد می‌کند که آبی را که از آن برای پخت گوشت مرغ یا گوشت قرمز استفاده کرده اید در فریزر نگه دارید تا برای پخت خوراک یا سوپ و سایر غذاها در آینده از آن استفاده کنید.

 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,937
53,273
مدال‌ها
12
یکی از ساده ترین راه‌ها برای خوش مزه تر شدن برنج، استفاده از کره، روغن زیتون و یا روغن کنجد به جای روغن خوراکی است. همچنین برای این که برنج رنگ سفید و یک دستی به خود بگیرد، چند قاشق ماست به برنج در حال جوش اضافه کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,937
53,273
مدال‌ها
12
با این کار، علاوه بر این که رنگ برنج سفیدتر خواهد شد، دانه‌های برنج به هم نخواهند چسبید‌. دقت کنید که در زمان خیس دادن برنج می‌توانید چند دانه‌ هل یا برگ بو در ظرف برنج بیندازید تا بوی خوبی به خود بگیرد. زمانی که برنج در حال جوشیدن است یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید. این کار باعث خواهد شد تا برنج بهتر قد بکشد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,937
53,273
مدال‌ها
12
نحوه‌ مزه دار کردن سبزیجات
اگر قصد دارید سبزیجات را برای استفاده در غذا یا دورچین بشقاب بپزید، هرگز برای طعم دار کردن آن از سرکه یا آبلیمو یا آب غوره استفاده نکنید؛ چرا که نه تنها طعم این سبزیجات خوب نخواهند شد، بلکه تلخ می‌شوند و طعم بدی می‌گیرند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,937
53,273
مدال‌ها
12
همچنین در صورتی که می‌خواهید از سبزیجات برای دورچین غذا استفاده کنید، آن‌ها را در کره و برای مدت زمان کوتاهی تفت دهید. دقت کنید که یکی از موارد مهم در رسیدن به راز دستپخت خوب، این است که علاوه به طعم، به حفظ خواص مواد غذایی نیز اهمیت دهید
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
بالا پایین