جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خانه‌داری راه‌هایی برای رسیدن به راز دستپخت خوب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته خانه‌داری توسط -pariya- با نام راه‌هایی برای رسیدن به راز دستپخت خوب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 856 بازدید, 43 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته خانه‌داری
نام موضوع راه‌هایی برای رسیدن به راز دستپخت خوب
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

پرسش و پاسخ آشپزی درباره مصرف انواع گوشت​

چرا با این که راسته بهترین گوشت برای کباب است، اما در خورش خوب از آب درنمی‌آید؟هر نوع گوشت و هر قسمت از آن برای نوع مشخصی از طبخ مناسب است.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

گوشت گوساله​

چیزی که در ایران به نام گوشت گوساله عرضه می‌شود در حقیقت گوشت گاو است بنابراین دستورهای غذایی را که در آن گوشت گوساله جوان استفاده شده است یا کنار بگذارید یا از سی*ن*ه مرغ استفاده کنید. ماهیچه ران گاو و سردست برای خورش و چرخ‌کرده مناسب است.
راسته گوساله، سرشانه و بخشی که در بین قصاب‌ها به کوهان معروف است برای کباب مناسب است.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
راسته گوساله، سرشانه و بخشی که در بین قصاب‌ها به کوهان معروف است برای کباب مناسب است.

پرسش وپاسخ آشپزی درباره مصرف انواع گوشت​

پرسش وپاسخ آشپزی درباره مصرف انواع گوشت

 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
گوشت گوسفند
ران و سردست برای خورش مناسب است. سردست و سرشانه برای چرخ‌کرده هم خوب است. راسته را برای کباب استفاده کنید. البته به طور استثنا راسته گوسفند برای قیمه کردن و استفاده در غذاهایی مانند لوبیاپلو و خورش قیمه مناسب است.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
برای درست کردن قورمه سبزی بهتر است این کارها را انجام دهید:

استفاده از ادویه و چاشنی‌های دیگر​


برخی افراد به جز لیمو از چاشنی‌های ترش دیگر نیز برای طعم‌دار کردن این غذا استفاده می‌کنند. از میان آنها می‌توانیم به آبغوره اشاره کنیم که اضافه کردن آن کاملا سلیقه‌ای است. همچنین ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، دارچین و تخم گشنیز هم می‌توانند طعم و مزه خوبی در این غذا ایجاد کنند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

به کار بردن ترکیب درست سبزیجات​


اگرچه ممکن است در دستورالعمل‌های مختلف طرز تهیه قورمه سبزی، انواع مختلفی از سبزی‌ها را ببینید، اما اصلی‌ترین ترکیب، مخلوط تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و نعناع است.

همچنین اضافه کردن شنبلیله خشک و پودری که در روغن تفت داشته شده باشد، در 30 دقیقه پایانی پخت خورش، عطر و بوی آن را بهتر می‌کند. خوب است سبزی‌ها را با روغن نباتی سرخ کنید تا طعمشان بهتر باشد و خورشت چرب‌تر شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

استفاده از گوشت مناسب​


گوشتی که برای درست کردن قورمه سبزی استفاده می‌شود، اغلب گوشت گوساله یا گوسفند است؛ اما گاهی مرغ نیز درون قورمه سبزی می‌ریزند. اگر می‌خواهید طعم خورشت‌تان بهتر شود، گوشت سردست و بدون استخوان، بهترین و مناسب‌ترین انتخاب است.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

خیس کردن لوبیا​


از آنجایی که لوبیا باعث ایجاد نفخ می‌شود، پیشنهاد می‌کنیم که آن را از شب قبل در ظرفی مناسب خیس و تا زمان استفاده، چندین بار آب آن را عوض کنید. به این ترتیب لوبیاها نرم‌تر و بزرگ‌تر می‌شوند؛ در عین‌حال به هیچ وجه باعث نفخ نخواهد شد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

استفاده از رب گوجه‌فرنگی​


شاید برایتان عجیب باشد، اما یکی از عواملی که باعث طعم بهتر قورمه‌سبزی و رنگ جذاب‌تر آن می‌شود، استفاده از رب گوجه‌فرنگی است. استفاده از رب، تلخی خورش را نیز از بین خواهد برد. البته تنها باید یک قاشق از آن را به غذا اضافه کنید؛ در غیر این‌صورت هم طعم بدی ایجاد می‌کند و هم رنگ خورش را تیره خواهد کرد. در برخی از استان‌های شمالی به جای گوجه‌فرنگی، از رب آلوچه استفاده می‌کنند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7

انتخاب نوع لوبیا​


قورمه‌سبزی سنتی با لوبیا قرمز تهیه می‌شود، اما گاهی می‌توان از لوبیا چیتی نیز برای درست کردن آن استفاده کرد. حتی در برخی از مناطق ایران، لوبیا چشم‌بلبلی جایگزین لوبیا قرمز می‌شود. در هر صورت انتخاب نوع این ماده در دستورالعمل تهیه غذا، کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
بالا پایین