جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خانه‌داری راه‌هایی برای رسیدن به راز دستپخت خوب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته خانه‌داری توسط -pariya- با نام راه‌هایی برای رسیدن به راز دستپخت خوب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 873 بازدید, 43 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته خانه‌داری
نام موضوع راه‌هایی برای رسیدن به راز دستپخت خوب
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
. به طور مثال، در صورتی که به جای جوشاندن سبزیجات در آب جوش، آن‌ها را بخارپز کنید، خواص آن حفظ خواهند شد. در ضمن، بافت سبزیجات بخارپز شده بسیار مطبوع تر از سبزیجات جوشانده شده است.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
یکی از مهم ترین نکاتی که در راز دستپخت خوب وجود دارد، طعم دار کردن صحیح گوشت است. بسیاری از افراد به دلیل وجود طعم نامطبوع گوشت از خوردن برخی غذاها سر باز می‌زنند. بنابراین با توجه به نکات زیر می‌توانید به راحتی از شر این مشکل خلاص شوید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
شاید عجیب به نظر برسد اما برش درست گوشت در مزه دار شدن آن تاثیر زیادی دارد. بنابراین همیشه گوشت را با توجه به غذایی که در حال پخت آن هستید خرد یا چرخ کنید.

برای مزه دار کردن گوشت انواع ماهی‌ها می‌توانید از ترکیب نمک، فلفل سیاه، سرکه و زعفران استفاده کنید
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
برای استفاده از گوشت قرمز یا گوشت مرغ در خورش‌های مجلسی، در ابتدا آن‌ها را در روغن و پیاز داغ و ادویه سرخ کنید سپس بپزید. با این کار شکل و بافت گوشت بهتر حفظ می‌شود‌.

نکته: حتما به این موضوع توجه کنید که در این ترفند هرگز از نمک استفاده نکنید تا بافت گوشت سفت نشود‌. در اصل، مقداری فلفل سیاه و زردچوبه برای این مرحله کافی است.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
سبزیجات گوناگون
در صورتی که دور ساقه‌های موز سلفون بکشید می‌توانید برای مدت زمان طولانی تری آن را تازه نگه دارید و از سیاه شدن آن جلوگیری کنید. همچنین قرار دادن کاهو در یک ترکیب آب سرد و نمک باعث می‌شود تلخی آن از بین برود و بافت آن نیز تردتر شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
به این نکته دقت کنید که برای این که از له شدن میوه‌ها و سبزیجاتی که به رنگ قرمز هستند مانند توت فرنگی، گوجه، شاتوت و … جلوگیری کنید باید آن‌ها را پیش از این که بشویید برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید. در صورتی که سبزی یا میوه‌ای خریداری کرده اید که کال یا نرسیده است، می‌توانید یک عدد سیب در کنار آن قرار دهید. درون سیب گازی به نام اتیلن وجود دارد که به رسیده شدن میوه‌ها و سبزیجات کمک می‌کند
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
ترفند های مهم آشپزی که شما را متمایز می کند
آشپزی مانند هر مهارت دیگری با تمرین و تکرار به تکامل می رسد و هر آشپزی در طول فعالیت خود به نکاتی دست پیدا می کند که او را از بقیه متمایز می کند. راهکارهایی که به راحتی در اختیار دیگران قرار می گیرد، حاصل سال ها تلاش و ممارست آشپزهاست.
بیشتر بدانید : 3 ترفند جالب در آشپزی که نمی دانستید
برای از بین‌ بردن تلخی کاهو کافی است چند دقیقه‌ای آن را داخل محلول آب سرد و نمک قرار بدهید.
میوه‌های قرمز رنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مدت بیشتری سالم بماند و له نشود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب، گازی از خود متصاعد می‌کند که به بهتر رسیدن دیگر میوه‌ها و سبزی‌ها کمک می کند، بنابراین اگر میوه نرسیده‌ای دارید، از سیب برای رسیدن سریع‌تر آن استفاده کنید.
هنگام سرخ‌ کردن مواد غذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتی گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ‌ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و مواد غذایی را سرخ کنید اما بعد از هشت بار حتما ظرف را بشویید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
  • مواد غذایی سرخ‌ شده را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن‌شان خوب گرفته شود.
  • برای خوش‌ طعم‌ شدن ماهی سرخ‌ شده چنددقیقه‌ای آن را در شیر نمک‌ زده یا خامه تازه یا سیب‌زمینی رنده‌شده بخوابانید.
  • برای گرفتن بوی ماهی نیز می‌توانید به روغن، قبل از قراردادن آن روی حرارت، آب لیمو اضافه کنید.
  • هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آب لیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
  • برای جلوگیری از وارفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.
  • اگر به غذا بیش از حد فلفل زده‌اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
  • برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا اجازه دهید پنج دقیقه در آبجوش قل بزند، حتی می‌توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آب لیمو قرار دهید.
  • برای گرفتن بوی کلم در غذا می‌توانید از تکه‌ای نان خشک یا یک قاشق سوپ خوری آرد استفاده کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
بالا پایین