جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خانه‌داری راه‌هایی برای رسیدن به راز دستپخت خوب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته خانه‌داری توسط -pariya- با نام راه‌هایی برای رسیدن به راز دستپخت خوب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,194 بازدید, 43 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته خانه‌داری
نام موضوع راه‌هایی برای رسیدن به راز دستپخت خوب
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7
  • برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و دو قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم‌ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آن ها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چنددقیقه داخل فریزر قرار دهید، هم بسیار ترد خواهد شد.
  • برای سرخ‌ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چای خوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریع‌تر سرخ می‌شود و طعم بهتری پیدا خواهد کرد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7
  • به جای شکستن تخم‌مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم‌ مرغ وارد غذا نمی‌شود.
  • برای این که پنیر پیتزای شما خوب کش بیاید، قبل از این که پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید.
  • برای این که آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود، کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.
  • برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید، چون باعث می شود ترشی زود خراب شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7
  • اگرحبوبات بی نمک شد هرگز نمک خشک روی آن نریزید . بلکه مقدار نمک مورد نیاز را در آب جوش حل کنید، سپس داخل حبوبات پخته بریزید تا نمک به همه حبوبات برسد.
  • برای این‌که برنج سفید شود، می‌توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.
  • اگر برنج بیش از حد جوش خورد، ۳- ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7
  • اگر می‌خواهید سیب‌ زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.
  • اگر خانه شما از بوی غذا پرشده است و باعث ناراحتی اعضای خانواده می شود، ازدود اسپند یا دود خاکشیر استفاده کنید .
  • با دود کردن دارچین هم می توانید بوی غذا را کاملاً از بین ببرید .دود اسپند باعث ضد عفونی شدن محیط هم می شود
  • برای نگهداری سبزی‌ها بعد از شست وشو، آن ها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7
  • اگر می‌خواهید رنگ و بوی ادویه‌ قرمز رنگ حفظ شود، آن ها را در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر گوجه‌ فرنگی‌ خریده‌اید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.
  • برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7

برای پخت بهتر ماکارونی​

  • چند قاشق غذا خوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.
    چند قاشق آب لیمو داخل ظرف ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.
    مقداری نمک به آب در حال جوشیدن آن اضافه کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7

نکته هایی برای خوش طعم کردن غذا که سرآشپزها به شما نمی گویند
نکته هایی برای خوش طعم کردن غذا که سرآشپزها به شما نمی گویند

 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7
  1. اگر کاهو تلخ است، می توانید آن را چند دقیقه ای (حدودا ۱۵ دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.

  2. میوه های قرمز رنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.

  3. همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب، گازی از خود متصاعد می کند که به بهتر رسیدن سایر میوه ها و سبزی ها کمک خواهد کرد، بنابراین اگر میوه نرسیده ای دارید، از سیب برای رسیدن سریع تر آن استفاده کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7
نکات مهم در مورد درست کردن خورشت قورمه سبزی
اگرچه طرز تهیه قورمه سبزی راحت است؛ اما فوت‌فن‌هایی دارد که باید در هنگام درست کردن آن رعایت شود. برای مثال زمان اضافه کردن چاشنی‌ها، مدت زمان ماندن روی گاز، نوع و نحوه آماده‌سازی سبزی و...، همگی در میان مواردی قرار می‌گیرند که در ادامه قرار است آنها را با شما در میان بگذاریم:
 
آخرین ویرایش:
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7
استفاده درست از لیمو عمانی
لیمو عمانی که در طرز تهیه قورمه‌سبزی انتخاب می‌کنید، باید طعم خوبی داشته باشد؛ در غیر این‌صورت تلخی آن منجر به تلخ شدن کل خورش خواهد شد. برای گرفتن تلخی لیمو عمانی می‌توانید آنها را برای مدت 15 دقیقه در قابلمه آب در حال جوش قرار دهید. البته برای طعم دادن به قورمه سبزی می‌توانید از پودر لیمو عمانی نیز استفاده کنید.
 
آخرین ویرایش:
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا
بالا پایین