💧💧💧💧💧💧💧
💧💧💧💧💧💧
💧💧💧💧💧
💧💧💧💧
💧💧💧
💧💧
💧
شوفر فردی من Part 6
وای اصلا خوابم نمیبرد هرکار میکردم نمیتونستم بخوابم برای همین
گوشی رو برداشتم و تصمیم گرفتم کمی آهنگ گوشی بدم. راستش رو بخواین من آهنگها رو خیلی دوست دارم اگه پول داشتم حتما یا گیتار یاد میگرفتم یا پیانو اصلا هر سازی که باشه رو یاد میگرفتم اما مهم اینجاس که من پول ندارم. عطرسا و ژاله و حتی عسل میگن که من صدام خیلی خوبه به نظره خودمم زیاد بد نیست.
روی آهنگ Woo از Rihanna کلیک کردم
I bet she could never make you cry
شرط میبندم اون هیچوقت گریتو در نیاورده
Because the scars on you heart are still mine
چون زخم های روی قلبت هنوز ماله منه
Tell me that she couldn't get this deep
بهم بگو اون نمیتونست اینقدر عمیق بشه
She can almost be the worst of me (yeah,yeah)
اون میتونه تقریبا بدترین من بشه.
To bad she's just eating of your dreams
خیلی بد شد که اون فقط داره رویاهای تو رو میخوره
Let me know when you're ready to bleed
بزار بدونم وقتی آمادهای تا خون بریزی
Baby you just need to send for me
عزیزم تو فقط نیاز داری بفرستی دنبالم
I've been thinking about you late at night
دیشب راجع به تو فکر میکردم.
I've been thinking only of you
من فقط به تو فکر میکردم.
Ain't nothing else to really talk about
هیچ چیز دیگهای که دربارش حرف بزنی نیست واقعا
Boy show me what you wan, do
پسر به من نشون بده که چی میخوای
داشتم با آهنگ اوج میگرفتم و وسط اتاق ادای این خوانندههای میکروفن به دست رو در میآوردم که یکی مثل شتر البته بلانسبت شتر در رو باز کرد و من رو از اون خلسه ی خوب در آورد.
بله درست حدس زدم کسی نیست به جز عطرسای شتر.
_ آخه الاغ چرا مثل شتر در رو باز میکنی بیشعور
+حالا ببین چه حسی داره وقتی در رو یهویی باز کنی...... چیکار میکنی حالا؟
_ اگه چشماتو باز کنی میبینی که دارم آهنگ گوش میدم
+مردم گوشی رو میخرن برن Social media و اینستاگرام بچرخن بعد تو فقط آهنگ گوش میکنی.
_ من از شما معذرت میخوام که مثل شما سه تا اسگول نیستم که برم پسرای مردم رو دید بزنم بعد بیام بگم وای من کراش زدم خودت که میدونی من از این چرت و پرت ها خوشم نمیاد.
+باشه ما اسگول تو عاقل...... برای خونه میخوای چیکار کنی؟
_ باید فردا بریم ببینیم میتونیم خونه پیدا کنیم اگه که پیدا نکردیم باید از خانم احمدی مشاوره بگیریم.
+خداکنه پیدا کنیم.
_ خداکنه..... عسل و ژاله چیکار میکنن؟
+عسل که فردا مدرسه داره توی اتاق خودش خوابیده..... ژاله هم گوشی رو از من گرفته توی اتاقه خودشه منم بیکار بودم و خوابم نمیبرد گفتم بیام پیش تو...... امروز مثل همیشه نیستی دقت کردی؟
_ آره اون صبح که با اون قیمت ها حالم گرفته شد اینم از سر شبی که با دیدن وضعیت عسل داغون شدم.
+عیبی نداره..... ولی میخوام فردا مثل همیشه باشی به ما انرژی بدی ها چون اگه تو حال ما رو خوب نکنی ما چیکار کنیم؟
_ کی حال من رو خوب کنه عطرسا؟ کی وقتی من داغونم منو خوب کنه؟ کی وقتی با نداشتن پدر و مادر دستو پنجه نرم میکنم منو خوب کنه ها؟وقتی میرم بیرون یا مثلا میرم تو پارک بچههایی رو میبینم که دست تو دست مامان و باباشون دارن بازی میکنن با خودم میگم کاش منو عسل یا مثلا عطرسا و ژاله هم پدر و مادر داشتیم به کجای دنیا بر میخوره به من بگو دیگه؟
نمیدونم کی اشکام روی گونه هام رو خیس کرده یا مثلا کی عطرسا منو بغل کرده یا کی عطرسا شروع به هق هق کرده فقط میدونم من خیلی بدبختم.
نویسنده:نیایش معتمدی