جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Trodi با نام طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 556 بازدید, 35 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی
نویسنده موضوع Trodi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Trodi
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
مرحله چهارم: بستنی چغاله بادوم را فریز کنید


بعد از آماده کردن مایه بستنی چغاله بادام، مایه بستنی را در یک ظرف پیرکس یا قالب‌های کیک مخصوص فر بریزید و سطح آن را با لیسک یا پشت قاشق صاف کنید. ظرف را در فریزر بگذارید و به مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید تا بستنی خودش را بگیرد.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
مرحله پنجم: مایه بستنی را هم بزنید

بعد از هم زدن بستنی، دوباره ظرف را به فریزر برگردانید و نیم ساعت بعد، دوباره با قاشق، آن را هم بزنید تا مولکول‌های هوا به همه جای مایه بستنی برسد و بافت پفکی بگیرد. بعد ظرف را در فریزر بگذارید. در طول ۵ ساعت، هر نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه یک بار، بستنی را هم بزنید تا وقتی بستنی کاملا آماده شود.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
مرحله آخر: بستنی چغاله بادام را سرو کنید


در آخر، وقتی بستنی آماده شد، ظرف را بیرون بیاورید. با قاشق یا اسکوپ زن، از بستنی بردارید و در کاسه بریزید. روی بستنی را آبلیمو بریزید و با مواد دلخواه مثل پرک بادام یا برش‌های چغاله بادام، تزیین و بستنی را میل کنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
مواد لازم برای تهیه بستنی چغاله بادام با شیر و ثعلب (روش دوم)

چغاله بادام ریز: ۳۰۰ گرم

شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

شیر(پرچرب): ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

خامه صبحانه (پرچرب): ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب۱: قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
نمک: نوک قاشق چای‌خوری
ثعلب: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
آب جوش: به مقدار کافی
مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه: ۳۰ دقیقه
زمان آماده‌شدن بستنی چغاله بادام: ۵ تا ۷ ساعت
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
مراحل طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار با شیر و ثعلب

طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی

در این روش از تهیه بستنی چغاله بادام با شیر و ثعلب، بافت بستنی کشدارتر می‌شود و بستنی، طعم قوی‌تری می‌گیرد. اگر می‌خواهید بستنی چغاله بادام حرفه‌ای درست کنید، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
مرحله اول: چغاله بادام‌ها را آماده کنید

در ابتدا برای درست کردن بستنی چغاله بادام با شیر و خامه، چوب یا دم چغاله‌ بادام‌ها را بگیرید. آنها را به خوبی بشویید و پرز روی چغاله‌ها را بسایید تا از بین بروند. سپس چغاله‌ها را در یک قابلمه بریزید و به آنها آب اضافه کنید. چغاله‌ها را روی حرارت بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند و تلخی‌ آنها گرفته شود. سپس آنها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
مرحله دوم: چغاله بادام‌ها را پوره کنید



در ادامه، چغاله بادام‌ها را روی تخته آشپزخانه، با چاقو، خرد کنید و در غذاساز بریزید تا کاملا پوره و نرم شوند. این پوره‌ها را کنار بگذارید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
مرحله سوم: مایه شیر و تخم مرغ را درست کنید

در این مرحله از تهیه بستنی چاقاله بادوم با تخم مرغ و شیر، زرده‌های تخم مرغ را از سفیده به دقت جدا کنید. زرده‌ها را در یک قابلمه مناسب بریزید و شکر و وانیل را به آن بیفزایید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
با همزن برقی، زرده‌ها را بزنید تا حالت کرمی و کشدار پیدا کنند. به اندازه ۱/۴ از شیر سرد را با نشاسته و ثعلب حل کنید. شیر را به تدریج به این ترکیب اضافه کنید و مخلوط شیر و نشاسته را هم بیفزایید. همه مواد را هم بزنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
مرحله چهارم: مایه شیر و تخم مرغ را حرارت دهید



در ادامه، ظرفی که مخلوط شیر، تخم مرغ، نشاسته، وانیل و شکر را در آن ریخته‌اید، روی حرارت بگذارید. شعله را کم کنید و حدود ۱۵ دقیقه مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا مخلوط شما قوام بگیرد ولی جوش نیاید.
 
بالا پایین