جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Trodi با نام طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 555 بازدید, 35 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی
نویسنده موضوع Trodi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Trodi
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
روش تهیه بستنی چغاله بادام با دستگاه بستنی ساز

دستگاه بستنی ساز، کار درست کردن بستنی را بسیار راحت‌تر می‌کند. برای تهیه بستنی با دستگاه، کافی است مایه بستنی را مانند هر کدام از روش‌های بالا تهیه کنید و سپس در دستگاه بستنی ساز بریزید. زمان موردنیاز برای درست شدن بستنی در دستگاه را تنظیم کنید (۳۰ تا ۴۰ دقیقه). بعد از اینکه بستنی چغاله بادام آماده شد، آن را اسکوپ بزنید، با مواد دلخواه تزیین و سرو کنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
نکات مهم در طرز تهیه بستنی چغاله بادام

طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی

برای طرز تهیه بستنی چاقاله بادام، از چغاله‌ بادام‌های ترد، کوچک و تازه استفاده کنید. هر چه چغاله‌ها ریزتر باشند، هم تلخی کمتری دارند و هم بافت آنها نرم‌تر است.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
میزان رسیدن یا کال بودن چغاله بادام‌هایی که برای تهیه بستنی انتخاب می‌کنید، باید با هم هماهنگ باشد. یعنی چاقاله بادام ریز و درشت را با هم میکس نکنید چون طعم و بافت آنها با هم فرق دارد.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
در تهیه بستنی چغاله بادام، از شیر پرچرب و خامه چرب (۳۰ درصد و بالاتر) استفاده کنید تا طعم قوی‌تری بگیرد.

برای اینکه بستنی چغاله بادام، رنگ سبز پر رنگ‌تری بگیرد، می‌توانید از رنگ خوراکی طبیعی یا از آب اسفناج، استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
برای لطیف شدن بافت بستنی چغاله بادام، می‌توانید چغاله‌ها را بعد از پوره کردن، از صافی رد کنید.

برای نگهداری از بستنی چغاله بادام، بستنی را در فریزر نگهداری کنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
فوت و فن‌های خوشمزه شدن بستنی با چغاله بادام

چرا بستنی چغاله بادام، تلخ می‌شود؟

اگر چغاله بادام‌ها را قبل از استفاده در بستنی، نجوشانید و تلخی آنها را نگیرید، بعد از اینکه بستنی را درست کنید، ته مزه تلخ آن در بستنی می‌ماند و طعم تلخ و گس آن احساس می‌شود.

برای کشدار شدن بستنی چغاله بادام چه کنیم؟

اگر می‌خواهید بستنی چغاله بادام کشدار شود، از ثعلب در ترکیبات بستنی استفاده کنید.

هر نیم ساعت یک بار باید بستنی را از فریزر بیرون بیاورید و آن را هم بزنید تا بافت یخی آن از بین برود
 
بالا پایین