- Dec
- 6,411
- 11,920
- مدالها
- 3
مرحله پنجم: پوره چغاله بادام را اضافه کنید
سپس پورههای چغاله بادام را از غذاساز بیرون بیاورید و در قابلمه بریزید و هم بزنید تا پورهها در مخلوط شیری، به طور یکدست، پخش شوند. حدود ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا طعم ترش چغالهها خارج شود. بعد شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مایه بستنی، از دما بیفتد.
سپس پورههای چغاله بادام را از غذاساز بیرون بیاورید و در قابلمه بریزید و هم بزنید تا پورهها در مخلوط شیری، به طور یکدست، پخش شوند. حدود ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا طعم ترش چغالهها خارج شود. بعد شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مایه بستنی، از دما بیفتد.