جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی نوشته‌های پراکنده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط - گیتی - با نام نوشته‌های پراکنده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,265 بازدید, 55 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع نوشته‌های پراکنده
نویسنده موضوع - گیتی -
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط VIXEN
موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«آینده را نمی‌دانم چه صورت خواهد داشت، از هر طرف نگاه می‌کنم از جنوب و شمال و داخل و خارج موجبات نگرانی فراهم است و جز اینکه شخص موحد شود و بگوید خدا عاقبت کارها را خیر کند چاره نیست!»

• محمدعلی فروغی/ نامه به سیدحسن تقی‌زاده.

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«زیاد دوستم ندار، زیاد دوستم ندار، باعث رنجش منی! بگذار من دوستت بدارم! تنها، بسیار دوست داشتن را بلدی که هردویمان را رنج می‌دهد؛ چون کودکانی که بسیار نوازششان می‌کنیم وقتی کوچکند پس در جوان‌سالی می‌میرند.
زندگی برای این ساخته نشده؛ خوشبختی، هولناکی است و کسانی را که دنبالش می‌گردند تنبیه می‌کند.»

از نامۀ گوستاو فلوبر به لوئیز کولِت
برگردان علی نساجی زواره

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«آنتون عزیزترین، بهبود یافته‌ای؟ چرا درباره‌ی بیماری‌ات بیش‌تر نمی‌نویسی . تبت چه قدر است.
چه مدتی در رختخواب بودی؟ دلم به درد می‌آید وقتی می‌بینم که با تو نیستم تا از تو پرستاری کنم و کاری کنم که احساس راحتی کنی. قول می‌دهم این آخرین سالی است که ما به این شکل زندگی می‌کنیم عزیزترین!
من هرچه که از دستم برآید خواهم کرد تا تو راحت باشی، گرم باشی و احساس تنهایی نکنی. خواهی دید بودن با من چه قدر برایت خوب خواهد بود و چه طور خواهی توانست کار کنی و بنویسی.
حتما ته دلت مرا سرزنش می‌کنی که چرا به اندازه ی کافی دوستت ندارم؟ درست می‌گویم ؟ می توانم بفهمم، مرا ببخش…من احمق هستم اما درباره‌ام فکر بد نکن…»

اولگا کنیپر/ نامه به آنتوان چخوف؛ برگردانِ احمد پوری.

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«‏از این پس تو همیشه چیزی شکسته در خودت حمل خواهی کرد. این را هم به خودت بگو، که یک جور خوشی است که بدانی هرگز پیش نمی‌آید که کمتر از این دوست بداری، هرگز پیش نمی‌آید که این‌چنین تسلا نیابی، که مدام بیشتر و بیشتر به خاطر آوری. »

‏نامه‌ی پروست به آندره بونیر
‏رولان بارت؛ خاطرات سوگواری
محمدحسین واقف.

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌«همه به هم دروغ می‌گویند و همه می‌دانند که دروغ می‌شنوند ولی می‌گویند و می‌شنوند چون رسم است. ما هم به همه دروغ می‌گوییم کاش بتوانیم به خودمان [دروغ] نگوییم.

در حال و هوای جوانی
شاهرخ مسکوب

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«بیا به من کمک کن تا درست زندگی کنم.
پناهِ من باش. ترس‌های من را کم کن،
خودت را تسلیم من کن تا برایم ممکن شود که به شانه‌هایت تکیه کنم. مرا در آغوش بگیر…
حتی اگر ناراحتی، به هم ریخته‌ای، با همان ناراحتی مرا محکم بغل کن، محکم، بسیار بسیار محکم…قبول؟»

ماریا کاسارس / نامه به آلبر کامو

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌«این رنج و عذاب هرروزه و گونه‌گون محض چیست؟
ما از کجا می‌آئیم و به کجا می‌رویم؟
تنها آن‌که عشق می‌ورزد می‌تواند تاب آورد.»

۱۹۲۴/۹/۲۹؛ نامه از نیکوس کازانتزاکیس به یک دوست؛ برگردانِ سیروس سعیدی.

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«اگر گیاهان یقین دارند که بهار خواهد آمد، چرا ما_انسان‌ها_باور نداریم که روزی خواهیم توانست به هر آن‌چه می‌خواهیم، دست یابیم؟»

نامه از جبران خلیل جبران به ماری هاسکل از کتابِ
«نامه‌های عاشقانه یک پیامبر»، برگردانِ؛ آرش حجازی

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌یک ظهر ِمشت شده توی گلویم بود که نمی‌توانستم
قورتش دهم.مثل گریه.تا حالا اینطوری شدی عالیه خانم؟

دوباره از همان خیابان‌ها؛ بیژن نجدی

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14