جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

هم‌کلام پارت اول [ روند تحصیل در ایران ]

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هم کلام توسط MHP با نام پارت اول [ روند تحصیل در ایران ] ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,822 بازدید, 87 پاسخ و 9 بار واکنش داشته است
نام دسته هم کلام
نام موضوع پارت اول [ روند تحصیل در ایران ]
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MHP
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,332
45,445
مدال‌ها
23
آره منم گفتم با نحوه تدریس بعضی از غیرانتفاعی‌ها مخالفم ولی مدارس شناخته شده‌ای مثلا توی شیراز خودمون علوی!​
با گرفتن میلیون‌ها تومن پول دانش‌آموز رو هم در رفاه و هم توی علم اصلی قرار میده
با معرفی بهترین المپیاد‌ها اون‌ها رو تقویت می‌کنه.
پس میشه گفت بعضی از مدارس غیرانتفاعی هم این دوره از دولتی سبقت گرفتن و با گرفتن پول دانش‌آموز و خانواده‌ها رو به سمت خودشون میکشن.
من مدرسه غیر دولتی بودم
هزینه میدادم
ولی چی شد؟ فقط هدف درس خوندن بود، نه انگیزه‌ای برای ادامه به ما میدادن نه اجازه نفس کشیدن داشتیم. این فضا به جایی کشیده شده بود که بچه‌ها برای درس نخوندن به خودشون افتخار میکردن
در صورتی که همون دانش اموز تو مدرسه غیر دولتی با شهریه 70 م.ت اردو هاش رو میره، بهش هر روز و هر لحظه انگیزه میدن، یه برنامه تحصیلی خوب میچینین و آزمون های مفیدشون هم هست.
ما هر دو غیر دولتی بودیم ولی قراره نتیجه تحصیلمون یکی بشه؟
موضوع همینه باید نظارت روی مدارس به یک اندازه باشه

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Dijor

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,194
مدال‌ها
5
دقیقا باید راهشو پیدا کنی نحوه خوندن نحوه تست زدن نحوه تست زدن زماندار نحوه خلاصه بندی برای اخر نحوه هایلایت کردن نحوه ترکیب بندی و...
راهش شاید سخت به نظر بیاد اما نشدنی هم نیست
سخت به نظر نمیاد، واقعاً سخته!
سخته برای کَس دیگه‌ای که نمی‌تونه محتوای آموزشی خریداری کنه.
بهتره یه جور تدریس بشه که همه‌ی دانش‌ آموزها در هر مقطع مالی بتونن یه خودی نشون بدن. وقتی امکانات آموزشی مساوی نباشه نمی‌شه از همه انتظار تونستن داشت.

موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,332
45,445
مدال‌ها
23
دقیقا باید راهشو پیدا کنی نحوه خوندن نحوه تست زدن نحوه تست زدن زماندار نحوه خلاصه بندی برای اخر نحوه هایلایت کردن نحوه ترکیب بندی و...
راهش شاید سخت به نظر بیاد اما نشدنی هم نیست
خب اینو یه دانش اموز تو مدرسه دولتی چطور و از کی یاد بگیره وقتی حتی هزینه گرفتن یه کتاب کمک اموزشی رو هم نداره؟

- نغمه -

سطح
7

مدیر ارشد بخش فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,429
21,244
مدال‌ها
15
سلام و عرض ادب.
نظام آموزشی ما نیاز به اصلاح ندارد، به تخریب و بازسازی نیاز دارد
به هزار دلیل:
کرامت انسانی در آن وجود ندارد
براساس نیازهای کودک نیست
کودک شاد پرورش نمی دهد
دستوری و از بالا به پایین است
خلاق محور نیست
جذب معلم قاعده ندارد
شیوه تدریس استرس زا و اضطراب آور است
عدالت آموزشی نیست
وسلام و برکاته.

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,725
مدال‌ها
17
به‌نظر من موسسات آموزشی فقط باید برای المپیادی‌ها باشه نه اینکه یه دانش‌آموز به‌خاطر یاد گرفتن یه مطلبی که یکم بالاتر سطح کتاب خودش هست میلیون‌ها تومن پول بده.
چیزی که باید توی همون مدرسه دولتی حداقل کمی کار بشه، ولی معلم میگه با این همه دانش‌آموز نمیکشیم و ولش میکنن بعد دوباره میرن یه مرکز آموزشی میزنن همون مطلب رو برای نصف همون کلاس توضیح میده
ن با پول و وقت اضافه.
قرار نیست یه عده توی مدرسه دولتی بار اون کسایی که میخوان رشته هنرستان برن و میگن ما که درس نمیخونیم و نصف کلاس خوابن رو بکشن که! پس بخشی از این روند هم به دانش‌آموزا برمی‌گرده و آموزش و پرورش هم گناهی نداره. مشکل اینه که اون دانش‌آموز اینجوری داره به خودش و هم‌کلاسیش بی‌احترامی می‌کنه و علاوه بر اینکه مانع یادگیری اون میشه به خودش هم ضرر میزنه.
البته بیایم قبول کنیم از وقتی که تکنولوژی شدت گرفته بعضی از مدارس به آرایشگاه، مزون لباس، تعریف خاطرات دبیرستانی و تیکه پرونی‌ها تبدیل شده.
شاید واقعاً همه‌چیز باید سن مشخص خودش رو داشته باشه نه اینکه یه دانش‌آموز کلاس اولی به جای اینکه به فکر املای ضعیفش باشه به فکر پیام دادن به دوستش و نوبت پاکسازیش باشه. یه چیزایی هم از کنترل خانواده‌ها خارج شده و سخت.
اینم بگم نمیشه همه چیز رو گردن خانواده انداخت و این یه معضل اجتماعی شده.

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,725
مدال‌ها
17
سلام و عرض ادب.
نظام آموزشی ما نیاز به اصلاح ندارد، به تخریب و بازسازی نیاز دارد
به هزار دلیل:
کرامت انسانی در آن وجود ندارد
براساس نیازهای کودک نیست
کودک شاد پرورش نمی دهد
دستوری و از بالا به پایین است
خلاق محور نیست
جذب معلم قاعده ندارد
شیوه تدریس استرس زا و اضطراب آور است
عدالت آموزشی نیست
وسلام و برکاته.
واقعاً
در یک کلام همش همینه
کودک شاد؟ حتی شنیدنش برای من یکی سخته

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,194
مدال‌ها
5
به‌نظر من موسسات آموزشی فقط باید برای المپیادی‌ها باشه نه اینکه یه دانش‌آموز به‌خاطر یاد گرفتن یه مطلبی که یکم بالاتر سطح کتاب خودش هست میلیون‌ها تومن پول بده.
چیزی که باید توی همون مدرسه دولتی حداقل کمی کار بشه، ولی معلم میگه با این همه دانش‌آموز نمیکشیم و ولش میکنن بعد دوباره میرن یه مرکز آموزشی میزنن همون مطلب رو برای نصف همون کلاس توضیح میده
ن با پول و وقت اضافه.
قرار نیست یه عده توی مدرسه دولتی بار اون کسایی که میخوان رشته هنرستان برن و میگن ما که درس نمیخونیم و نصف کلاس خوابن رو بکشن که! پس بخشی از این روند هم به دانش‌آموزا برمی‌گرده و آموزش و پرورش هم گناهی نداره. مشکل اینه که اون دانش‌آموز اینجوری داره به خودش و هم‌کلاسیش بی‌احترامی می‌کنه و علاوه بر اینکه مانع یادگیری اون میشه به خودش هم ضرر میزنه.
البته بیایم قبول کنیم از وقتی که تکنولوژی شدت گرفته بعضی از مدارس به آرایشگاه، مزون لباس، تعریف خاطرات دبیرستانی و تیکه پرونی‌ها تبدیل شده.
شاید واقعاً همه‌چیز باید سن مشخص خودش رو داشته باشه نه اینکه یه دانش‌آموز کلاس اولی به جای اینکه به فکر املای ضعیفش باشه به فکر پیام دادن به دوستش و نوبت پاکسازیش باشه. یه چیزایی هم از کنترل خانواده‌ها خارج شده و سخت.
اینم بگم نمیشه همه چیز رو گردن خانواده انداخت و این یه معضل اجتماعی شده.
+حق

• جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: DELARAM

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,683
52,376
مدال‌ها
12
خب اینو یه دانش اموز تو مدرسه دولتی چطور و از کی یاد بگیره وقتی حتی هزینه گرفتن یه کتاب کمک اموزشی رو هم نداره؟
راهش و نحوه خوندن الان مهسا کانالهای تلگرامی پیجای اینستاگرامی مباحث هایی میذارند یا مشورت با کسایی که قبولی این رشته‌اند البته بماند اونا هم الان برای هر راه و برنامه پول می‌گیرند اما یک سری نه اما کتاب اموزشی واقعا الان خیلی رواج داره تو مجازی کسی که هزینه هم نداشته باشه ولی واقعا هدفش خوندن باشه میخونه از رو گوشی ساده هم با پی دی اف نمونش همون دکتر کوردی که اهل روستای سنندجه دوبارم ازش کنکور گرفتن چون بار اول همه رو ۱۰۰ زد

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,725
مدال‌ها
17
چرا احساس میکنم حتماً بحث بعدی باید در مورد شدت گرفتن تکنولوژی توی این مدت باشه؟ همین مورد توی تحصیل و موراد دیگه هم تأثیر داشته.
نظرتون رو با لایک اعلام کنید تا توی تاپیک نظرات بنویسم.

- نغمه -

سطح
7

مدیر ارشد بخش فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,429
21,244
مدال‌ها
15
راهش و نحوه خوندن الان مهسا کانالهای تلگرامی پیجای اینستاگرامی مباحث هایی میذارند یا مشورت با کسایی که قبولی این رشته‌اند البته بماند اونا هم الان برای هر راه و برنامه پول می‌گیرند اما یک سری نه اما کتاب اموزشی واقعا الان خیلی رواج داره تو مجازی کسی که هزینه هم نداشته باشه ولی واقعا هدفش خوندن باشه میخونه از رو گوشی ساده هم با پی دی اف نمونش همون دکتر کوردی که اهل روستای سنندجه دوبارم ازش کنکور گرفتن چون بار اول همه رو ۱۰۰ زد
من می‌تونم جواب بدم؟!
نمی‌خوام بحثو باز کنم ولی بخوام مثال بزنم امسال شرایط ما با شرایط دهمیای پارسال صد و هشتاد درجه تفاوت داشت.
الان امتحانا یه جوری شده که هیچ‌ک.س نمی‌تونه بیست بگیره.
مثلا امتحان فارسی ما بعد از یک ماه پاسخنامه‌اش اومد و آدم فکر می‌کرد خودشونم بلد نیستن سوالا رو جواب بدن.
دوست تیزهوشانی من نمی‌تونست سوالا رو جواب بده.
منی که علوم و فنون رو نوبت اول بیست گرفته بودم، فکر کنم نمره نوبت دومم زیر ده شد.
اصلا نمی‌تونین دبیرستانیای الان رو با خودتون مقایسه کنین.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین