جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 79,169 بازدید, 2,191 پاسخ و 56 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MAHROKH

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,741
مدال‌ها
17
عنوان: نوباوه ئه‌وین
ژانر: عاشقانه / اجتماعی
نویسنده: دلارام
مقدمه: دلم با هوایی تنگ توست! که نبودنت نفس کشیدن را بر من حرام کرده است، عشق تو کم‌کم وجودم را احاطه کرده و من هم وادار دست دلم را به سوی تو دراز کردم خودم می‌دانم که من عاشقم و تو؟

Roshana

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
9
36
مدال‌ها
2
سلام درخواست ناظر دارم
اسم رمان: حرمان
ژانر: معمایی_اجتماعی_عاشقانه
نویسنده: روشنا اسماعیل زاده
خلاصه رمان درحال تغییره.

_ نفس _

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,237
3,446
مدال‌ها
5
عنوان: نوباوه ئه‌وین
ژانر: عاشقانه / اجتماعی
نویسنده: دلارام
مقدمه: دلم با هوایی تنگ توست! که نبودنت نفس کشیدن را بر من حرام کرده است، عشق تو کم‌کم وجودم را احاطه کرده و من هم وادار دست دلم را به سوی تو دراز کردم خودم می‌دانم که من عاشقم و تو؟
@SHAHSANAM (:

Mahdi.shahdadi

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
4
41
مدال‌ها
2
سلام درخواست ناظر دارم

اسم رمان: سرزمین تاریک [کتاب اول] ( نبرد سایه ها )

ژانر: تاریخی_فانتزی_جنگی_عاشقانه

نویسنده: مهدی شهدادی

مقدمه:

بالدرون، سرزمین که هاله‌ای تاریک او را در بر گرفت به دست چه کسی، یک موجود خبیث یا شاید دلیل دیگری داشت و در این میان چه‌کسی بهتر از مردمان آن دوره می دانند که بر آنها چه گذشت.
حالا داستان ما شروع میشه از یک پسر بچه که هنوز معلوم نیست که توان زنده ماندن در این طوفان حوادث را دارد آن هم در سرزمینی که هنوز رگه هایی از نور خورشید بر آن می تابد ...

( اگه شما بخواهید می توانم pdf بخش اول کتاب اول رو برای شما بفرستم )

خروشان

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
1
1
مدال‌ها
2
نام اثر :طلوع آفتاب
ژانر : عاشقانه، تراژید، امید
خلاصه : در پس هر نا امیدی در های امیدی است که شمارا بسوی روشنایی سوق میدهد
اینکه وقتی شکست خوردی نباید در همین حالت بمانی باید برپا خیزی طلوع کنی مثل طلوع آفتاب.

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
ارشد بازنشسته
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,788
40,155
مدال‌ها
25
سلام درخواست ناظر دارم

اسم رمان: سرزمین تاریک [کتاب اول] ( نبرد سایه ها )

ژانر: تاریخی_فانتزی_جنگی_عاشقانه

نویسنده: مهدی شهدادی

مقدمه:

بالدرون، سرزمین که هاله‌ای تاریک او را در بر گرفت به دست چه کسی، یک موجود خبیث یا شاید دلیل دیگری داشت و در این میان چه‌کسی بهتر از مردمان آن دوره می دانند که بر آنها چه گذشت.
حالا داستان ما شروع میشه از یک پسر بچه که هنوز معلوم نیست که توان زنده ماندن در این طوفان حوادث را دارد آن هم در سرزمینی که هنوز رگه هایی از نور خورشید بر آن می تابد ...

( اگه شما بخواهید می توانم pdf بخش اول کتاب اول رو برای شما بفرستم )
@YASNA.B

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
ارشد بازنشسته
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,788
40,155
مدال‌ها
25
نام اثر :طلوع آفتاب
ژانر : عاشقانه، تراژید، امید
خلاصه : در پس هر نا امیدی در های امیدی است که شمارا بسوی روشنایی سوق میدهد
اینکه وقتی شکست خوردی نباید در همین حالت بمانی باید برپا خیزی طلوع کنی مثل طلوع آفتاب.
@F.S.Ka

امیراحمد

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,232
مدال‌ها
2
با سلام. درخواست تایین ناظر و تایید اثر برای داستان کوتاهم رو دارم.
نام اثر: میراث مردگان
نام نویسنده: امیر‌احمد
ژانر: فانتزی، علمی‌تخیلی، تراژدیک
خلاصه: هیچگاه فکر نمی‌کردم به چنین سرنوشتی دچار شوم، ما سه نفر بودیم، سه همراه، سه برادر، سه یتیم قبر‌خواب که با سختی‌های بی‌شمار و تحمل درد و رنج‌های زیاد بار‌ها از مرگ و نیستی نجات یافتیم، چیزی نمانده بود فقط یک قدم تا رسیدن به هدف داشتیم اما... آیا به خاطر اشتباه بزرگی که مرتکب آن شدم لایق بخشش هستم؟

_ نفس _

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,237
3,446
مدال‌ها
5
با سلام. درخواست تایین ناظر و تایید اثر برای داستان کوتاهم رو دارم.
نام اثر: میراث مردگان
نام نویسنده: امیر‌احمد
ژانر: فانتزی، علمی‌تخیلی، تراژدیک
خلاصه: هیچگاه فکر نمی‌کردم به چنین سرنوشتی دچار شوم، ما سه نفر بودیم، سه همراه، سه برادر، سه یتیم قبر‌خواب که با سختی‌های بی‌شمار و تحمل درد و رنج‌های زیاد بار‌ها از مرگ و نیستی نجات یافتیم، چیزی نمانده بود فقط یک قدم تا رسیدن به هدف داشتیم اما... آیا به خاطر اشتباه بزرگی که مرتکب آن شدم لایق بخشش هستم؟
@سادات.

بالا پایین