با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!@RaHa_WHبا سلام درخواست ناظر تایید🌹
@لِئا :)نام اثر: جنگ بین ما و عشق
نویسنده:عسل طاهری
ژانر:طنز، عاشقانه
خلاصه:حوریا دختری زیبا جذابی که به واسطه زیباییش توسط یکی از بهترین شرکت های مدلینگ ایران پذیرفته میشه و استارت زیر و رو شدن زندگیش از اینجا شروع میشه در همین راستا حامد پسری مغرور و از خودراضی در مسیر زندگی حوریا قرار میگیرد و همسایه همدیگر میشوند و.......
@آوا...نام اثر: گربهای به رنگ آسمان
نویسنده: نیما.س
ژانر: تراژدی، درام
خلاصه:
در سرزمینی که گربهها با غریزه شکار و چنگ و دندان زندگی میکردند، گربهای با قلبی رئوف و روحی لطیف پا به عرصه وجود نهاد. نامش "آبی" بود، نامی که بهدرستی گویای ذاتش بود. اما آیا صرفاً داشتن روحی لطیف، بدون آگاهی از ارزش آن و تلاشی برای حفظش، سعادت زندگی "آبی" را در سرزمینی خشن تضمین میکند؟ درنهایت زخمهایی که در راه پی بردن به این ارزش متحمل خواهد شد، او را به نابودی میکشانند؟!
@آوا...رمان: آلاز
نویسنده: اسما براتیان
ملقب به: آیسان
ژانر: طنز،عاشقانه،اجتماعی
خلاصه: دختر شر و شیطونی به اسم رویا که تو راه بیمارستانی که پرستارشه با آلاز، پسری که بیماری چند شخصیتی داره تصادف میکنه و زندگیش متصل به زندگی روانی آلاز میشه...
مقدمه: از همون لحظه اول که دیدمش فهمیدم دیگه زندگی برای من مثل قبل نمیشه،
هردومون زندگی رو روانی میدیدم. هر دو اعتقاد داشتیم مداد سفید لیاقتش اونقدر زیاده که نباید بین بقیه مدادهای معمولی باشه. ما همون مداد سفید بودیم که متنفر بود از اینکه جایی باشه که بهش تعلقی نداره!
@آوا...نام اثر: تظاهر میکنم عاشقت نیستم
نویسنده: ماهی. ام وی
ژانر: طنز، عاشقانه
خلاصه: تظاهر میکنم... تظاهر میکنی...
نگاه به رفتارم نکن.. همش دروغه..
مهسا دختری که به ظاهر مغرور هست ولی در باطن شیطون
چی باعث میشه که تغییر کنه؟
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک