جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 65,429 بازدید, 2,125 پاسخ و 55 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ماهــر

somayeh

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار علوم اجتماعی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
فعال انجمن
Mar
480
844
مدال‌ها
2
درود.
عنوان رمان: مؤتفکة
ژانرها: معمایی، جنایی
نویسنده: سمیه اعلایی
خلاصه:
در پیچ‌های سرنوشتِ خونین در جایی که خشم برمی‌خیزد، تنها شاهد زنده‌زنده سوختنِ خودم هستم. در زیر خشم و طغیان بلا هیچ ناجی نیست که من را زیر پرو بال خود بگیرد. به راستی کار سرنوشت است؟ یا ما نتیجه تصمیمات تخریب‌بار خودمان را می‌بینیم؟ ولی، مگر می‌شود کسی به نابودی خودش تصمیم بگیرد؟
سیاهیه سایه افکنده بر سرم بزرگ و بزرگ‌تر‌ می‌شود تا جایی که‌ دیگر اطرافم را نمی‌‌بینم.
صدای نجوا گونه مادرم در سرم آخرین همراه خاموشی قلب من است!
- آن‌که از دل‌چرکین برخیزد، هرگز عاقبتش خیر نیست.

ماهــر

سطح
4

● سرپرست کتاب ●
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
منتقد ادبیات
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,205
3,351
مدال‌ها
5
درود.
عنوان رمان: مؤتفکة
ژانرها: معمایی، جنایی
نویسنده: سمیه اعلایی
خلاصه:
در پیچ‌های سرنوشتِ خونین در جایی که خشم برمی‌خیزد، تنها شاهد زنده‌زنده سوختنِ خودم هستم. در زیر خشم و طغیان بلا هیچ ناجی نیست که من را زیر پرو بال خود بگیرد. به راستی کار سرنوشت است؟ یا ما نتیجه تصمیمات تخریب‌بار خودمان را می‌بینیم؟ ولی، مگر می‌شود کسی به نابودی خودش تصمیم بگیرد؟
سیاهیه سایه افکنده بر سرم بزرگ و بزرگ‌تر‌ می‌شود تا جایی که‌ دیگر اطرافم را نمی‌‌بینم.
صدای نجوا گونه مادرم در سرم آخرین همراه خاموشی قلب من است!
- آن‌که از دل‌چرکین برخیزد، هرگز عاقبتش خیر نیست.
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓
ناظر تایید:
@نازی.م
°چنان چه پس از هفت روز ناظر تایید با شما خصوصی تشکیل نداد به کادر مدیریت اطلاع دهید°
@شاهدخت
@ماهــر

Rehana 19

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Mar
10
45
مدال‌ها
2
نام اثر: تحت‌ تعقیب( قاتل حرفه ای )
نویسنده: ریحانه علیزاده
ژانر: قتل _ جنایی _ رازآلود
خلاصه : میگن اون یه تبهکاره نمی تونه آدم خوبی باشه ولی من نظرم یه چیز دیگست هر کسی در ظاهری بد میتونه باطن خوبی داشته باشه دختری از جنس تاریکی کاملا مخفی درحالی که فقط میتونیم حضورش رو حس کنیم در دنیای تاریکی افرادی پنهانن که نقش مهمی در زندگی روزمره مردم دارن دلایل مختلفی وجود داره برای ابراز هویت شون ولی ترجیح میدن مخفی بمونن تا پدیدار بشن هرکاری میکنن که بهشون گفته میشه نه سوال و نه جواب میکنن حتما می‌پرسید اونا ربات اند ،نه آن ها هم انسانند ولی از جمله انسان های خطرناک در کمین روششون همینه ،روشی برای زندگی ،روشی برای زنده ماندن

ماهــر

سطح
4

● سرپرست کتاب ●
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
منتقد ادبیات
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,205
3,351
مدال‌ها
5
نام اثر: تحت‌ تعقیب( قاتل حرفه ای )
نویسنده: ریحانه علیزاده
ژانر: قتل _ جنایی _ رازآلود
خلاصه : میگن اون یه تبهکاره نمی تونه آدم خوبی باشه ولی من نظرم یه چیز دیگست هر کسی در ظاهری بد میتونه باطن خوبی داشته باشه دختری از جنس تاریکی کاملا مخفی درحالی که فقط میتونیم حضورش رو حس کنیم در دنیای تاریکی افرادی پنهانن که نقش مهمی در زندگی روزمره مردم دارن دلایل مختلفی وجود داره برای ابراز هویت شون ولی ترجیح میدن مخفی بمونن تا پدیدار بشن هرکاری میکنن که بهشون گفته میشه نه سوال و نه جواب میکنن حتما می‌پرسید اونا ربات اند ،نه آن ها هم انسانند ولی از جمله انسان های خطرناک در کمین روششون همینه ،روشی برای زندگی ،روشی برای زنده ماندن
ناظر تایید:
@Erebus
°چنان چه پس از هفت روز ناظر تایید با شما خصوصی تشکیل نداد به کادر مدیریت اطلاع دهید°
@شاهدخت
@ماهــر

Rehana 19

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Mar
10
45
مدال‌ها
2
نام اثر :هزار مستور
نویسنده:ریحانه علیزاده
ژانر: عاشقانه _معمایی _درام
خلاصه:در دنیایی که گرگ ها همچنان گرگ اند و شغال ها هم شغال تنها آدم ها هستند که دیگر ادم نیستند جدال خونین میان دو قومیت عشقی ممنوعه را در میان شعله های خشم و کینه گرفتار میکند پسری که زخم های گذشته را بر دل دارد در مسیر انتقام زندگی اطرافیانش را به اتش میکشد ودر این میان کسی از دل تاریکی ضهور میکند این بازی چگونه به پایان میرسد ؟

ماهــر

سطح
4

● سرپرست کتاب ●
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
منتقد ادبیات
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,205
3,351
مدال‌ها
5
نام اثر :هزار مستور
نویسنده:ریحانه علیزاده
ژانر: عاشقانه _معمایی _درام
خلاصه:در دنیایی که گرگ ها همچنان گرگ اند و شغال ها هم شغال تنها آدم ها هستند که دیگر ادم نیستند جدال خونین میان دو قومیت عشقی ممنوعه را در میان شعله های خشم و کینه گرفتار میکند پسری که زخم های گذشته را بر دل دارد در مسیر انتقام زندگی اطرافیانش را به اتش میکشد ودر این میان کسی از دل تاریکی ضهور میکند این بازی چگونه به پایان میرسد ؟
ناظر تایید:
@ragazza della notte
@شاهدخت
@ماهــر

بالا پایین