جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته تکمیل شده ● درگیر اثر ملیکا علی عابدی ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کامل شده کاربران توسط (:Shaparak با نام ● درگیر اثر ملیکا علی عابدی ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,243 بازدید, 29 پاسخ و 8 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کامل شده کاربران
نام موضوع ● درگیر اثر ملیکا علی عابدی ●
نویسنده موضوع (:Shaparak
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط (:Shaparak
موضوع نویسنده

(:Shaparak

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
و اما من خو گرفتم با فکر کردن به تو، به چهره‌ات، بوی عطر پیراهنت که از ده فرسنگی هم متوجه آن خواهم شد، تو بگو من چه کنم دلبر؟ دلبر! از اسمش هم مشخص است دل بر می‌آید که برود، اگر قرار بود ماندگار باشد اسمش دلبر نبود!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
گفته‌اند شب‌ها اگر زیاد بیدار بمانی چیز‌هایی یادت می‌آید که خیلی وقت است به دست فراموشی سپرده شده‌اند، اما تو هیچ‌گاه فراموش نخواهی شد، تو درس عبرتی برایم شدی تا برچسبی بر روی ورودی قلبم بزنم و بر روی آن بنویسم دگر بعد از او عاشقی ممنوع!

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
تو باعث شدی که‌آن دخترک شاداب دلش پیر شود! وقتی از من جویا می‌شوند تا به حال عاشق شدی؟ تو را یک دور مرور می‌کنم و بعد از نفسی عمیق پاسخ می‌دهم:
- نه!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
چه شد که من این‌گونه عاشقت شدم؟ چه شد که من در خیالم آهنگ مال منی را برای تو خواندم؟ چه‌گونه من به قلب خویش اجازه دادم اجازه ورود به تو دهد؟

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
می‌دانی سال‌ها بعد خواهی فهمید هیچکس تو را به اندازهٔ من دوست نداشت! چندی بعد خواهی درک کرد که من در نفرین‌هایم هم دعایت می‌کردم!
اِرحَم عَبدِکَ ضَعیف!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
و اما تو، فردی بودی که حتی در مخیلاتم هم نمی‌گنجید روزی دلتنگت شوم. می‌دانی در این شهر عاشق شدن گناه و مجازات فرد عاشق دوری است، من آن‌قدر قوی نیستم که بگوییم بدرود ای شیرین‌ترین اشتباه من!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
دختر مستضعفی هستم که توان خداحافظی را ندارم، فقط از همان که مهرت را در دلم کاشت خواستارم تا تو را به من برساند! یک بیت شعر توصیف حال من است:
- صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار قدر نوشیدن یک چای بمانی کافیست!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
و اما در من، منی مخفی شده که پنهانی دوستت دارد، بزرگ‌ترین راز زندگی من تو هستی و ای کاش هیچ‌گاه افشا نشوی زیبای من! آخر می‌دانی گویند این عشق درست نیست! صلاح نیست! شهر عالم دهر داشته است و من بی‌خبر بودم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
شب که می‌شود با خود گویم دخترک چه چیزش بهتر از من بود؟ یاد آن اُفتم که من لایق داشتن تو نیستم، ولی بدان من همیشه از دور دوستت دارم و از دور هوایت را خواهم داشت.

آخرین ویرایش:
بالا پایین