جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی 《خواص انواع غذا ها》

  • نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ♡Nadieh♡ با نام 《خواص انواع غذا ها》 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,494 بازدید, 153 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع 《خواص انواع غذا ها》
نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡Nadieh♡
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
کمڪ به کنترل وزن

چاقے خطر ابتلا به بیمارے هاے مزمنے از جمله آرتریت و بیمارے قلبے را افزایش مے دهد. همچنین ممکن است مصرف سوپ نخود براے کمڪ به کاهش وزن و جلوگیرے از افزایش وزن ناخواسته مفید باشد. یڪ فنجان سوپ نخود رقیق حاوے ۱۸۰ کالرے است. همچنین مے توانید براے محدود کردن میزان کالرے دریافتے خود، سوپ هاے کنسرو شده را به جاے شیر کامل با آب رقیق کنید. از طرفے مے توان براے افزایش حس سیرے نیز از سبزیجاتے مانند هویج و کدو در سوپ ها استفاده کرد.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
منبع موادمعدنی

سوپ نخود ۳۵ میلے گرم منیزیم در هر فنجان دارد، همچنین تامین کننده ے ۹ درصد از ارزش روزانه این ماده معدنے ضرورے براے عملکرد درست ماهیچه ها و کنترل فشار خون است. نخودها به طور طبیعے غنے از پتاسیم بوده، این ماده معدنے در کمڪ به تنظیم فشارخون موثر است، همچنین یڪ فنجان سوپ نخود ۴۰۰ میلے گرم پتاسیم دارد و ۱۰ درصد ارزش روزانه ے این ماده معدنے را براے بدن فراهم مے کند. سوپ نخود همچنین در حدود ۱.۹ میلے گرم آهن داشته که حاوے ۱۱ درصد از ارزش روزانه توصیه شده براے بدن است. آهن به سلامت سلول هاے قرمز خون کمڪ مے کند.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
سوپ جو ترکیب کاملے از پروتئین،کربوهیدرات،مواد معدنے و ویتامین هاست که خوردن آن در ماه رمضان علاوه بر تأمین نیاز غذایے بدن جلوے یبوست را هم می‌گیرد.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
سوپ جو حاوے مواد مختلفے از جمله جو، هویج، گوجه‌فرنگے و انواع سبزے است و هر یڪ می‌تواند تأمین کننده بخش زیادے از ویتامین‌ها، مواد معدنی، املاح و نیازهاے بدن باشد.

جو به عنوان ترکیب اصلے این ماده غذایے از گروه غلات است که حاوے کربوهیدرات به عنوان پایه اصلے انرژے و مقدارے هم پروتئین، ویتامین و مواد معدنے است.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
خواص جو در سوپ

خاستگاه واقعے جو هنوز ناشناخته است.
اما بسیارے از محققین، خاستگاه این گیاه را کوه‌هاے زاگرس در غرب ایران، آناتولے جنوبے و فلسطین می‌دانند.
بر پایه نظریه والیوف، مبدأ جوے ریشڪ دار و غلاف دار، کشور اتیوپے و شمال آفریقا و مبدأ نوع بدون ریشک،
ریشڪ کوتاه و کلاهڪ دار، آسیاے جنوب شرقی، به ویژه چین، ژاپن و تبت است.
جو بسیار سالم و سرشار از ویتامین ها، مواد معدنے و سایر ترکیبات مفید گیاهے است که به بهبود هضم غذا کمڪ مے کند،
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
با کاهش اشتها باعث لاغرے و کاهش وزن شده و خطر ابتلا به بیمارے هاے مزمن
مانند دیابت، بیمارے هاے قلبے و حتے انواع خاصے از سرطان را از بین مے برد.
جو یکے دیگر از غلات پرمصرف است و از مواد غذایے غنے در فیبر، ویتامین، مواد معدنے همچون
ملیبدن، منگنز و سلنیوم است. فیبر زیاد و گلوتن موجود در جو هم مے تواند باعث نفخ شود.
طبع جو سرد و خشڪ است. بنابراین، مصرف جو در افراد گرم مزاج و در فصول گرم سال مناسب است
 
بالا پایین