جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی 《خواص انواع غذا ها》

  • نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ♡Nadieh♡ با نام 《خواص انواع غذا ها》 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,571 بازدید, 153 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع 《خواص انواع غذا ها》
نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡Nadieh♡
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
طبع آش رشته

آش رشته غذاے کاملے است که شامل چهار گروه مواد غذایے بوده و به دلیل مواد غذایے مانند رشته، انواع سبزے ها، حبوبات و گاهے نیز آب گوشت، کشک و یا ماست، سرشار از انواع ویتامین ها، پروتیین ها، کربوهیدرات است. در طب سنتے آش رشته طبعے معتدل دارد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
دیگر فواید آش رشته

لوبیا چیتی آش رشته منبعے عالے از پروتئین و فیبر مے باشد و براے جلوگیرے از یبوست و دیگر مشکلات گوارشے مفید مے باشد و با مهار افزایش سطح قند خون پس از غذا سبب ثابت شدن آن خواهد شد.

حبوبات آش رشته مانند لوبیا چیتے و عدس داراے آهن مے باشند و براے زنان باردار و شیرده و نوجوانان و کودکان بسیار مفید است.

نخود موجود در آش رشته به دلیل داشتن منیزیم موجب بهبود گردش خون در بدن و کاهش خطر حمله قلبی مے شود.

عدس یکے از حبوبات کم کالرے آش رشته مے باشد که داراے منگنز، آهن، فسفر، مس، ویتامین B1 و پتاسیم نیز مے باشد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مضرات آش رشته

آش رشته یڪ غذاے کامل است که داراے مواد مغذے و مهمے به ویژه انواع ویتامین، املاح، پروتئین، کربوهیدرات و … و داراے خاصیت هاے بسیارے است، اما نباید در خوردن آن زیاده روے نمود و نباید آن را در سیر داغ و پیاز داغ و نعناع داغ و روغن غرق کرد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مهم‌ترین خواص آش دوغ

این آش محلے به علت وجود اسیدفولیک و آهن، موجب ازدیاد گلبول‌هاے قرمز خون شده، لذا براے افراد کم خون و زنان باردار و جنین مفید است، همچنین کلسیم، منیزیم، فسفر غذا موجب تقویت استخوان ها شده و از پوکے استخوان و آرتروز جلوگیرے مے کند.به علت وجود فیبر زیاد داخل آش، عملکرد روده‌ها و هضم غذا بهبود یافته و مصرف آن به رفع یبوست کمڪ می‌کند . پتاسیم موجود در این غذا موجب کاهش فشار خون افراد می‌شود. این غذا به علت داشتن ویتامین A ، گروه ویتامین B، C، E و سایر املاح معدنے موجب طراوت، تقویت و جوانسازے پوست و مو می‌شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
خواص آش دوغ اردبیل


آش دوغ در شمال غربے کشور به خصوص در نواحے آذربایجان شرقے و شهرهاے سرعین و اردبیل طبخ می‌شود. در این آش خوشمزه دوغ ترش، سبزی، گوشت و حبوبات قسمت اصلے را تشکیل می‌دهند. این آش یڪ غذاے کامل و بسیار خوش طعم به شمار می‌آید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
پتاسیم در آش دوغ
جالب است بدانید که لپه بکار رفته در آش دوغ و یا آبگوشت یکے از بهترین منابع دریافت پتاسیم می‌باشد، پتاسیم مهم‌ترین کاتیون اصلے در درون سلول محسوب می‌شود. این ریزمغذے نقش مهمے در تنظیم انقباض عضلات و بازگرداندن فشار خون به حد طبیعے در افراد بر عهده دارد.
یکے ‌از علل خیز در بدن احتباس کلیوے بیش‌ از حد نمک، افزایش مینرالو کورتیکوئیدها، فشار وریدے بالا و تنگے وریدے است که همگے عوامل فوق دفع پتاسیم را به دنبال دارند. در نتیجه با مصرف حبوبات که منبع پتاسیم هستند در رفع این نقیصه کوشا باشید.
میزان پتاسیم توصیه شده براے مصرف (RDA) توسط انستیتو سلامت آمریکا 7/4 گرم پتاسیم در روز می‌باشد، پس با مصرف آش دوغ که حاوے این ریزمغذے است در تامین نیاز بدنے کوشا باشید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
این آش محلے به علت وجود اسیدفولیڪ و آهن، موجب ازدیاد گلبول‌هاے قرمز خون شده، لذا براے افراد کم خون و زنان باردار و جنین مفید است، همچنین کلسیم، منیزیم، فسفر غذا موجب تقویت استخوان ها شده و از پوکے استخوان و آرتروز جلوگیرے مے کند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
بالا پایین