جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی 《خواص انواع غذا ها》

  • نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ♡Nadieh♡ با نام 《خواص انواع غذا ها》 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,468 بازدید, 153 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع 《خواص انواع غذا ها》
نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡Nadieh♡
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
اشکنه اوجیج سبزوار خاصیت آنتی‌بیوتیکے دارد و موجب رفع انواع عفونت از بدن می‌شود؛ همچنین دستگاه تنفسے را پاکسازے می‌کند. یکے دیگر از خواص اشکنه اوجیج سبزوار، تاثیر چشمگیر آن در درمان آسم، آنفولانزا و سرماخوردگے است. این غذا براے افرادے که قصد کاهش وزن دارند بسیار مفید و اثربخش است زیرا باعث چربی‌سوزی، لاغرے و تناسب اندام می‌شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
اشکنه اوجیج سبزوار به علت داشتن ویتامین‌هاے A، E، C، آنتوسیانین‌ها و فلاونوئید‌ها خاصیت آنتی‌اکسیدانے دارد، موجب تقویت سیستم ایمنے بدن شده و از آن در برابر انواع بیماری‌ها، مخصوصا سرطان‌ها محافظت می‌کند. این غذا براے افراد مبتلا به قند و فشارخون بسیار مفید است؛ زیرا موجب کنترل و کاهش قند، فشار و چربی‌خون می‌شود. از دیگر خواص این غذاے خوشمزه می‌توان به تقویت بینایی، رفع غلظت خون و دفع سنگ کلیه اشاره کرد. این غذا داراے انواع ویتامین‌ها و املاح معدنے مفید است؛ باعث تقویت، طراوت و جوان‌سازے پوست و رشد مو شده و از پیرے زودرس جلوگیرے می‌کند
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
این غذا به علت داشتن ویتامین D، کلسیم، منیزیم و منگنز موجب تقویت و استحکام استخوان و دندان می‌شود و از پوکے استخوان و آرتروز پیشگیرے می‌کند. همچنین اشکنه اوجیج سبزوار در بهبود درد‌هاے مفصلے (آرتریت) و درد‌های روماتیسمے (آرتریت روماتوئید) بسیار تاثیرگذار است. مصرف این غذا موجب تقویت سیستم قلبے عروقے می‌شود؛ همچنین براے افراد مبتلا به گرفتگے عروق بسیار مفید است. فیبر موجود در اشکنه اوجیج سبزوار موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش و روده‌ها می‌شود؛ همچنین هضم غذا را آسان‌تر کرده و یبوست را رفع می‌کند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
اشکنه تره که در گیلان معمول است، معتدل المزاج به سمت خنکے است. با ترکیباتے که دارد سودا و صفراے زائد را از دستگاه گوارش پاڪ می‌کند. در عین حال مانع از ایجاد سردے در بدن می‌شود. چون معتدل المزاج است ، بسیار مناسب فصل بهار است
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
اشکنه بنه در خراسان جنوبے به عنوان نوعے غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد که مجموعا این غذا گرم است. بنه گیاهے درختے و از خانواده پسته است که در فارسے به نام هاے دیگر مانند چاتلانقوش، شاتلانقوش، سقز، سقوز، راقور، قسقان، داربن، بنشت و گلخونڪ کله از آن یاد شده است. میوه آن به اندازه یڪ نخود با دم میوه بلند است. مصرف میوه بنه نفخ معده را کاهش داده براے سرفه، لقوه، فلج، رفع سر درد، تقویت نیروے جنسی،تقویت اعصاب، صاف کردن صدا، یرقان، سختے ترشح ادرار، درد کمر، زانو درد و درد مفاصل مؤثر و مفید مے باشد. در تحقیقے که توسط دانشگاه علوم پزشکے بیرجند صورت گرفته برگ آن خاصیت آنتے اکسیدانے دارد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
در اشکنه تهرانے که با سیب‌زمینے طبخ می‌شود، از شنبلیله نیز استفاده می‌شود. شنبلیله به رفع کم خونی، درمان بی‌مزگے دهان، پایین آوردن تب، رفع شوره سر، درمان اختلالات گوارشی، سوءهاضمه، بیماری‌هاے تنفسی، زخم دهان، گلودرد، دیابت، التهاب، زخم و بے خوابے کمڪ می‌کند. شنبلیله در افزایش شیرمادر و بهبود عملکرد سیستم گوارش، سلامت مو، کاهش کلسترول خون و حفظ سلامت قلب نیز مؤثر است. همچنین مصرف شنبلیله باعث تقویت سیستم ایمنے بدن، جلوگیرے از آنفلوآنزا و ابتلا به انواع عفونت‌ها می‌شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
آبگوشت یکے از غذا‌هاے سنتے ایرانیان بوده؛ که ارزش غذایے بالایے داردگوشت و حبوبات موجود در آبگوشت به علت داشتن پروتئین و آهن براے افراد لاغر و مبتلایان به کم‌خونے بسیار مفید است؛ این غذا قواے جنسے افراد را نیز افزایش می‌دهد و تقویت کننده سیستم ایمنے بدن است
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
آبگوشت براے افرادے که مشکلات و بیمارے هاے زیر را دارند مناسب است:
کم خونے - سنگ کیسه صفرا - آب مروارید - سرطان پروستات - معده - سی*ن*ه - دهان - ریه و کبد - لاغرے - یبوست - بواسیر خونے – ضعف حافظه – مرض قند – کوه گرفتگے – کمردرد – قولنج کبد - التهاب مفصل - نرمے استخوان - یرقان - ضعف اعصاب - اسکوربوت - اسهال - اسهال خونے - رشد قد - چسبندگے پلاکت هاے خون - پورپورا - کوریزا - پیتریازیس - ورم دستگاه تناسلے - اکروسیانوز - رینود - نازایی.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
بالا پایین