با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!با سلام خدمت شما شاکی گرامیخانم آقای قاضی
ایقد دانشگاه رفتن من طول کشیده ک اگه با هر دانشجویی دعوام بشه به جرم کودک آزاری میبرنم کمیته انظباطی😐
آیا درسته؟؟؟؟
تازه مامانم گفت بزن تو دهنشون که استخوناشون بریزه تو حلقشون.
جرمش چی هست😎
درود بر شهری... چیز جناب شهریار گرامیدرود بر شما. من یه شکایتی دارم از دوستانی در انجمن، این بزرگواران اسم قشنگ بنده رو به«شهری»«شهریاری»«شهریزد» و... تغییر دادند. اِنصافه؟! اگر هست خدانگهدار اگر نیست خداحافظ.
سلام خدمت ماه دوست عزیزاهم اهم... آقا... چیز خانم قاضی
من شکایت دارم
از اون نوجوونایی که غلط غلوط تایپ میکنن و فاز دپ میگیرن و کلا گند میزنن تو زبان فارسی و تن فردوسی رو تو گور بندری میدن
مجازات اینا چیه؟
سلا خدمت دلگرفتهی شمارهی ۱۲۲آقای قاضی دلم گرفته
عزیز ترین کسم منو میفروشه به کسی ک چند بار باهاش سلام کردم
دروغ میگه از من به بقیه
چه کنم
آقای قاضیسلا خدمت دلگرفتهی شمارهی ۱۲۲
باید در انتخاب عزیزترین کستان تجدید نظر فرموده، و ایشان را به اشد مجازات، یعنی بیاعتنایی به وی و سرد رفتار کردن با او برسانید. شاید سر عقل آمده و رفتارش درست شود.
در موارد شدیدتر، استفاده از پس گردنی، فن سنجاب پرنده و مورد عنایت قرار دادنشان نیز توصیه میگردد.
علی برکت الله
قاضیالقضات
از دوست داشتن آدمهای اشتباهی بپرهیزید که همانا مایهی افسوس و تباهی احساس، افسردگی و افول عقل است.آقای قاضی
انتخابش نکردم ولی دوسش دارم
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک