جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط Mahi.otred با نام انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 15,915 بازدید, 630 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

انشای کودکانه درباره شغل پزشکی

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12
من شغل پزشکی را دوست دارم با این که می دانم پزشکان شغل حساس، پر خطر، پر از نگرانی و سختی دارند چون جان آدم ها اول دست خدا و بعد دست آن ها است و اشتباه کوچک در کار آن ها می تواند نتیجه خیلی بدی به دنبال داشته باشد.

مادرم می گوید یک پزشک زمانی که از دانشگاه فارغ التحصیل می شود قسم می خورد که نسبت به جان انسان ها مسئولیت داشته باشد و برای این کار همه تلاشش را بکند.

اگر یک پزشک بودم اول از همه سعی می کردم در کارم به پول کمتر از جان آدم ها اهمیت بدهم چون بعضی از دکترها هستند که این کار را به خاطر پول و درآمد بیشتر انتخاب کرده اند و بعضی ها هم فقط به دنبال احترام مردم هستند و به خاطر شغل خود فخر می فروشند.

من اگر پزشک شوم می خواهم پزشک ماهر و خوش اخلاقی شوم چون مهارت بالا در درمان بیماری ها مهم ترین ویژگی یک پزشک است و در کنار مهارت، اخلاق خوب هم برای شغل پزشکی لازم است.

اگر پزشک شوم می خواهم پزشکی باشم که مردم را دوست دارد، بیماران فقیر را رایگان درمان کنم و به خاطر پول هیچ بیماری را از مطب خودم برنگردانم.

اگر پزشک شوم قبل از آن که به جیب مردم نگاه کنم به حال آن ها توجه می کنم و تمام تلاشم را می کنم تا با درمان بیماری های سخت خدا و بندگان خدا را شاد کنم.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

انشا در مورد شغل پزشکی برای نوجوانان

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12
پزشکی جزو شغل های پر درآمد دنیا است و امروزه بسیاری از مردم به علت درآمد بالای این شغل به دنبال آن می روند، در واقع پزشکان زیادی هم هستند که دنبال پول و مادیات هستند و جنبه های دیگر شغل خود را نادیده می گیرند و یا اصلا درکی از آن ندارند.

مثل پزشکی که به خاطر نداشتن هزینه درمانی یک خانواده، بخیه های سر کودکی را باز کرد، این دیدگاه و این رفتار فاجعه ای بزرگ است که ارزش والای حرفه پزشکی را لکه دار می کند.
پزشکی شغل مقدسی است و پزشک به دلیل ارتباط مستقیم با جان انسان ها در مرتبه ای بالا و در عین حال حساس مشغول به کار و تلاش است.

او وسیله ای است که خداوند برای شفای بیماران قرار داده و معجزاتش را در دستان او جاری کرده است و کسی است که درمان انسان ها و مراقبت از جان آن ها را به عهده گرفته است. پزشک بابت این وظیفه سوگند یاد کرده و عهد بسته است.

افرادی که پزشک می شوند مدت های زیادی در دانشگاه تحصیل می کنند و مدت زیادی از عمر خود را صرف این کار می کنند زیرا لازمه این شغل مهارت فوق العاده بالا می باشد و از طرف دیگر باید روی جنبه های معنوی و اخلاقی خود نیز کار کنند.

پزشک ماهری که اخلاق خوبی ندارد و توانایی ارتباط درست با دیگران را به دست نیاورده نمی تواند وظیفه خود را کامل انجام دهد و بسیاری از مردم را از خود می راند.

با این حال من پزشکان زیادی را سراغ دارم که در حالت عادی ویزیت معمولی خودشان را می گیرند زیرا برای کسب چنین مهارت بالایی سال ها تلاش کرده اند اما همان ها هفته ای یک روز ویزیت رایگان برای بیماران فقیر قرار می دهند، آن ها پزشکانی هستند که جایگاه و وظیفه خود را به خوبی درک کرده اند.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

چرا دوست داريد در آينده پزشك شويد؟​

شايد اين موضوع به خاطر نگراني‌خانواده‌ها بود كه به معلمان نيز تسري پيدا كرده بود و به همين خاطر هميشه جذاب به نظر مي‌رسيد. به خاطر دارم كه در همان دوران بسياري از دانش‌آموزان شغل پزشكي را انتخاب مي‌كردند و براي علاقه خود به اين رشته دلايل زيادي را عنوان مي‌كردند كه در بيشتر مواقع نظر والدين بود تا دانش‌آموز! ولي جالب بود كه غالباً علت انتخاب اين شغل را كمك به ديگران يا نجات جان بيماران عنوان مي‌كردند. بنابر‌اين كاملاً قابل درك است كه اين شغل را جزو مشاغل شريف به حساب بياوريم (چه چيزي مهمتر از نجات جان همنوعان؟) پس بديهي است كه نوع شغل و عملكرد آن در جامعه بر ميزان اهميت و ارزشي بودن آن مي‌افزايد. اما همين علت مي‌تواند در عين ارزش به ضد خود تبديل شود، آنگاه كه اولويت پزشك جامعه ما به جاي نجات جان بيماران همانا كسب درآمد باشد و نه چيزي بيشتر!​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12
پزشكاني كه بيمار را به شكل اسكناس مي‌بينند و صحبت از رقم‌هاي چندميليوني خارج از ضوابط و تعرفه‌هاي پزشكي مي‌كنند (بخوانيد زير ميزي). جاي تعجب است كه هرگاه صحبت از تخلف پزشكان مي‌شود برخي مسئولان ذيربط و جامعه پزشكي شديداً برافروخته شده و اينگونه تخلفات را به عده‌اي قليل از جامعه پزشكي نسبت مي‌دهند و نه همه آنها! اما آيا به راستي اينگونه است؟ آيا عده قليلي از جامعه پزشكي ما اين شيوه را در پيش گرفته‌اند؟ شايد اگر دانشجويان رشته پزشكي و همه پزشكان عمومي و ديگر رشته‌هاي مرتبط را به اين مجموعه بيفزاييم حق با اين عزيزان باشد و عده كمي از جامعه پزشكي ما اولويتشان پول باشد. اما وقتي صحبت از جامعه پزشكان متخصص و فوق تخصص باشد، اجازه بدهيد كه بگوييم اينگونه نيست و برعكس عده كمي از آن‌ها اولويتشان سوگند بقراطي است كه خورده‌اند. اين حقيقتي است كه هر روزه مردم ما با آن سر وكار دارند و انكار آن توسط هر مرجعي انكار حقيقت است.

اما به راستي مقصر چه كسي است؟ اقتصاد خراب كشور؟ طمع زياد پزشكان؟ بيماران؟ نهادهاي نظارتي؟ يا… خودمان؟

شايد بد نباشد به يك جنبه از علت خودمان بپردازيم كه موضوع انشاء آن زمان ما بود: «دوست داريد در آينده چه شغلي داشته باشيد؟»​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12
اگر در گذشته مسائل مادي آخرين علتي بود كه والدين براي پزشك شدن كودكشان اقامه مي‌كردند و مسائل انساني اولويت نخست را داشت اما امروزه ببينيد ما به كودكانمان چه چيزي را توصيه مي‌كنيم. شايد خلاصه آن نصايح اين باشد: «فرزندم سعي كن پزشك شوي تا در جامعه براي خود كسي باشي!» يا «فلاني را نگاه كن چه وضعي دارد، چون پزشك است». يا «اگر دكتر شدي شما هم مي‌تواني فلان ماشين يا فلان خانه را بخري.» و. . . حالا در اين نصايح، خدا، وجدان و انسانيت چه جايگاهي دارند را نمي‌دانم. ولي اين را خوب مي‌دانيم كه اگر آن كودك روزي پزشك شود نبايد چندان انتظاري از او داشت. چون علت‌هايي را كه ما ناخواسته به خورد آن‌ها مي‌دهيم، جاي توقعي باقي نمي‌گذارد… «من در اين جاده، نمي‌بينم هيچ

خانه پاك خدا، آخر اين جاده، نباشد هرگز

آخر جاده بدان حتم، كه حق، با ما نيست

سر آن پيچ، جدا گشت ز ما

‌اي مردم ، به خدا، راه غلط آمده‌ايم…»​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

انشا با موضوع شغل پزشکی

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12
موضوع امروز انشاء ما در زمینه ناجی انسان هاست روی سخنم با پزشکان عزیز سرزمینم است برای همه ما در سنین مختلف پیش امده که اگر پرسیده باشند میخواهید در آینده چکاره شوید؟ در پاسخ بگویید دکتر، مهندس، خلبان و پلیس … پزشکی شغل بسیار سختیست که نسیب انسان های مستعد و دارای پشتکار میشود زیرا با تلاش های فراوان و مطالعات زیاد باید همیشه خود را بروز نگهدارند.

رشته های پزشکی در انواع مختلف هستند از قبیل: عمومی، قلب، دندانپزشکی، مغز و اعصاب و…. که هرکدام در نوع خود سختی و شب زنده داری های خود را دارند.

معمولا پزشکان در شبانه روز اکثر وقت خود را از شادی در کنار خانواده میزنند و در حال خدمت به مردم هستند پزشکی یعنی عشق یعنی آن قدر عاشق کارت باشی که بتوانی قید هرچیز را بزنی پزشکان در هنگام فارق التحصیلی از دانشگاه سوگند یاد می کنند که نسبت به جان بیماران مسئول باشند و تا لحظه اخر دست از تلاش برندارند.

و صد البته پزشکی همانطور که گفتیم شغل بسیار حیاتی، حساس، و مهم است که اگر یک اشتباه در آن رخ دهد می تواند عواقب بدی را در انتظار داشته باشدبینا بر این میگوییم علاقمندان به پزشکی باید با تلاش و پوشش وارد رشته پزشکی شوند و به صورت قوی شروع به فعالیت کنند.

اگر بخواهیم بیشتر توضیح دهیم باید بگوییم که پزشکی قطعا یکی از سخت ترین و البته حساس ترین شغل هایی است که می توانید انتخاب کنید، البته که پزشکان همواره نزد مردم از احترام خاصی برخوردار هستند. در واقع سطح علمی آن ها بالا است و پزشکان موجب نجات جان انسان ها می شوند.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

انشا اگر من پزشک بودم​

در دوران تحصیل خیلی وقت‌ها به این فکر می‌کنم که در آینده چه شغلی را انتخاب کنم؟ با دوستانم درمورد آن حرف می‌زنم و از علاقه‌هایمان به هم می‌گوییم. در ذهن خود آینده را می‌سازیم و مشغول به کار می‌شویم.

داشتم فکر می‌کردم من اگر یک پزشک بودم، چگونه دکتری می‌شدم؟ دوست داشتم دکتر مهربان و ماهری باشم که مردم از شهرهای دور و نزدیک به دیدارم می‌آمدند. در کار من خوب شدن بیمار اولین اصل بود و به مسائل دیگر مثل پول فکر نمی‌کردم.

دوست داشتم انقدر مهربان باشم که بچه‌ها از من نترسند و اگر گاهی مریض شدند با علاقه به دیدنم بیایند. دکتری را می‌شناسم که در مطب خود یک میز پر از اسباب‌بازی دارد. هرگاه کودکی به مطبش می‌رود، دقایقی با او بازی می‌کند، اسباب‌بازی‌هایش را نشانش می‌دهد، آنها را به دست بچه‌ها می‌دهد تا بازی کنند؛ سپس وقتی کودک به او اعتماد کرد، معایناتش را شروع می‌کند. من دوست دارم چنین دکتری باشم.

در تلویزیون دیدم، پزشکانی هستند که به همه جای دنیا سفر می‌کنند و رایگان مردم نیازمند را درمان می‌کنند. من دیدم که چقدر مردم از دیدن آنها خوشحال می‌شوند و چقدر برای آنها دعا می‌کنند. دوست دارم اگر پزشک شدم، اول به همه‌جای کشور خودم سفر کنم و بیماران را رایگان درمان کنم، سپس به گروه پزشکان اضافه شوم و به دیگر نقاط دنیا بروم.

من دیدم که این پزشکان چه حال خوبی دارند و چقدر از این کار خوشحال هستند. من دوست دارم با کارم خوشحال باشم و مردم را نیز خوشحال کنم. من اگر پزشک بودم به دیگر بچه‌هایی که مثل من مشغول درس خواندن هستند، کمک می‌کردم تا اگر به این شغل علاقه دارند و اگر اخلاق خوبی دارند، پزشک شوند و در دوران تحصیل آنها را یاری می‌کردم.

دوست داشتم قدرتی داشتم که به همه اندکی اطلاعات پزشکی بدهم، کارهای ضروری را به آنها آموزش بدهم تا اگر روزی با مشکلی برخورد کردند از اینکه پزشک نیستند ناراحت و غمگین نباشند و تا رسیدن دکتر به آنها بتوانند کارهایی که یاد گرفته‌اند را انجام دهند.

اگر پزشک بودم، دوست داشتم بتوانم زمانی که به مناطق محروم می‌روم تا وظیفه خود را انجام دهم، هدایایی برای مردم آنجا بخرم تا دلهایشان را شاد کنم. لوازمی که برای ما یک چیز خیلی معمولی و پیش‌پاافتاده است، برای برخی از آنها آرزو است. دوست داشتم علاوه بر سلامتی، هدیه‌ای نیز به آنها بدهم تا همیشه در خاطرشان بمانم.

پزشکی شغل مقدسی است. اگر در این شغل حرفه‌ای و با اخلاق باشیم، علاوه بر اینکه درآمد بالایی کسب می‌کنیم، محبوبیت زیادی هم نزد مردم پیدا می‌کنیم و از همه مهم‌تر اینکه آنها برای سلامتی ما دعا می‌کنند و لبخندی بر لب‌هایشان می‌نشیند.

بالا پایین