جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط Mahi.otred با نام انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 12,871 بازدید, 630 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد حضرت فاطمه الزهرا (س) با مقدمه و نتیجه گیری​

مقدمه: حضرت زهرا (ع) دختر و فرزند پاک از پدری مهربان و مادری فداکار به نام خدیجه متولد شده است، پیامبر اسلام چون فرزند پسری نداشتند، اعراب گمان می کردند که دیگر نسل پیامبر ادامه نخواهد یافت و پیامبر نسلی نخواهد داشت. غافل از اینکه این بانوی ناب و رستگار همسر علی (ع) شدند و با تولد امام حسن و امام حسین (ع) تاریخ اسلام و جهان دگرگون شد و خداوند هرکس را که بخواهد به عرش می رساند.
بدنه: حضرت زهرا (ع) بانویی دانشمند و صدیق و رستگار بودند که موجب فروغ نور خانه حضرت محمد شده بود. او که به نام ام ابیها شناخته شده بود، در سن بسیار پایین ازدواج کردند و ثمره ازدواجشان تاریخ جهان را دگرگون کرد. این بانوی ناب پایه گذار نسلی است که بیش از ۱۴ قرن هنوز بر تارک جهان می درخشد، او که نمونه کامل یک زن و همسر و مادری عالی بود، رفتارهای بسیار نابی از خود بر جای گذاشته که هنوز هم سرآمد زنان و بانوان است.

او حتی در مقابل یک نابینا مراقب حجاب و چشم خود بود. بانویی که بوی خوش اخلاق و رفتارش در کوچه باغ های مکه و مدینه به مشام می رسد. او که همدم تنهایی و بی کسی حضرت علی و پدر گرامی شان بودند در سن بسیار پایین به شهادت رسیدند. این دردانه نبی، یاس بی ادعایی بود که به جرم مسلمان بودن به دست کفار در لای در ماندند و پهلویشان شکست.

ای همه خوبی و عشق و مهر، تو بانوی پرفروغ دنیای اسلام هستی که مرد اول اسلام، یعنی علی (ع) سالها در فراقت چون شمع سوخت و اشک ریخت. ای گل ناب باغ محمدی، ای یاس پرپر اسلام، تو را الگوی رفتار خود قرار می دهیم و از رفتارهای تو پیروی می کنیم. تمام دختران و مادران ما نام فاطمه را دوست دارند و برایت ارزش خاصی قایل هستند.
نتیجه گیری: حضرت زهرا الگوی بانوان ناب و اصیل ایرانی و مسلمان است. بر همه ما زنان مسلمان فرض و واجب است که از ایشان پیروی کرده و رفتارها و کردارهایش را الگوی کار خود قرار دهیم. فرزندانمان را با مکتب او بزرگ کنیم و مانند او صداقت و درستکاری را سرلوحه کار خود قرار دهیم. مانند ایشان در زندگی درستکار باشیم و در تمام مراحل زندگی خود مرحله به مرحله ایشان را سرمشق قرار دهیم.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشاء کودکانه درباره حضرت فاطمه برای تمامی پایه ها​

مقدمه: فاطمه یاس کبود نبی است که خار چشم دشمن بود و موجب فخر و مباهات علی و اهل بیت رسول اکرم (ص) این بانوی ناب که رایحه بهشتی هم بود، همواره در میان زنان مسلمان جایگاهی ویژه دارد و موجب فخر و مباهات مسلمان است. این بانوی خودساخته و والامقام همواره در راه تعالی اسلام در حال مجاهدت و تلاش بود.

بدنه: حضرت فاطمه گل خوش بوی باغ رسول است که بوی خوشش قرن ها در کوچه باغ اسلام حس می شود. این بانوی رستگار همیشه در هر حال در کنار پیامبر و حضرت علی ع بود و در راه مبارزه هیچ وقت از پای ننشست. فرزندان عزیزش همواره در راه نشر دین و هدایت مردم، بیشترین زحمت را کشیدند. امام حسن و امام حسین که تمام هستی خود را در راه اسلام فدا کردند، دو فرزند ایشان هستند.
واقعه عظیم کربلا دستاورد هدایت این بانوی عظیم است. حضرت زینب که پیام آور بزرگ قصه بی مانند کربلا است، دختر این فرشته بزرگ اسلام است. وقتی تاریخ را خوب و دقیق مطالعه کنیم،خواهیم دید که شالوده و رکن اسلام را ایشان پایه گذاری کرده اند و در راه نشر ان هم زحمت فراوان کشیده اند.

حضرت فاطمه (س) که نسل امامان شیعه از ایشان است می تواند به عنوان یک الگوی کامل اخلاق و رفتارهای اجتماعی و سیاسی در نظر گرفته شود. شاید اگر این بانوی بزرگ نبودند، دین مبین اسلام به این مرحله نرسیده بود و در همان سالهای نخست راکد و بی صدا از میان می رفت.

نتیجه گیری: فاطمه نه تنها مادر حضرت امام حسن و حسین است، بلکه الگوی کامل یک مبارز بزرگ است که در کنار حضرت علی و پیامبر سختی و مشکلات نشر و گسترش دین را بر عهده گرفت. او که سالها مورد بی مهری مردم زمانه خویش قرار گرفت به طرز ناجوانمردانه ای از جانب دشمنان علی (ع) مورد تهاجم قرار گرفت و به شهادت رسید، بر ما زنان مسلمان واجب است که تا زمانی که دنیا برجاست و پایدار از ایشان پیروی کرده و ایشان را الگوی خود قرار دهیم.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

تحقیق درباره حضرت مریم (س)​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

زندگینامه و معرفی حضرت مریم (س)​

حضرت مریم (س) جزو زنان یکتاپرست و با ایمان جهان بوده که در کتاب انجیل از او به عنوان مادر حضرت عیسی (ع) یاد شده است. نام مادر ایشان حنا Saint Anne و نام پدرش Saint_Joachim بود. خاله حضرت مریم الیصابات بود که همسر فردی بنام زکریا بوده است. مریم در شهر ناصره که در جلیل بود چشم به جهان گشود.
زمان تولد حضرت مریم، پدرشان کشته شده بود و همسر ایشان بچه داخل رحم خود را به منظور خدمت رسانی در بیت المقدس نذر کرد. مادر ایشان نام او را مریم گذاشت که معنای نام آن عبادت کننده می‌باشد.

ایشان مادر پیامبر بزرگ خداوند حضرت عیسی (ع) است. حضرت مریم جزو زنان با ایمان سرزمین بوده که خداوند نیز در قرآن چندین چند بار از ایشان نام آورده و همیشه از پاکدامنی و عفت ایشان مثالی زده است. حضرت مریم از کودکی به تربیت و پرورش سایر افراد مشغول بوده و با توانایی و مهارتی که داشت، توانست لقب بهترین مربی را به خود اختصاص دهد.

حضرت مریم از دیدگاه دین اسلام​

حضرت مریم (س) در دین اسلامی شیعه و سنی، به عنوان یکی از چهار زن برگزیده عالم به شمار می‌آید. این چهار زن بهترین زنان بهشت بوده و با جایگاهی که دارا هستند محبوبیت بسیاری بین مردم دارند. چهار زن برگزیده جهان عبارتنداز:

• حضرت خدیجه (س) بنت خویلد
  • حضرت فاطمه (س) بنت محمد
  • حضرت مریم (س) بنت عمران
  • آسیه بنت مزاحم
جبرئیل که یکی از فرشتگان خداوند است، بر اساس دستور خداوند بر حضرت مریم نازل شد. جبرئیل آیات زیر را بیان کرد که بر مریم اشاره داشتند، در آیه 42 سوره آل عمران چنین گفته شده: فرشتگان به حضرت مریم گفتند ای مریم! تو از سوی خداوند برگزیده شده و پاک ساخته شدی و نسبت به سایر زنان دو جهان نیز برتری خاصی به تو داده شده ، پس ای مریم فروتنی به خرج بده و برای سپاس از خدای خود همراه نمازگزاران ایستاده و در نماز خود سجده به جای آور.
در آیه 45 سوره آل عمران نیز چنین بیان شده که : و زمانی که فرشتگان پیامی را از سوی خداوند به مریم اعلام کردند به راستی خداوند به تو از سوی خود مژده‌ای داده که نام آن عیسی پسر مریم است که هم در این دنیا و در آخرت فردی آبرودار بوده و از نزدیکان درگاه پروردگارت است.

همچنین لازم به ذکر است که در آیه 17 سوره مریم بیان شده که میان خود و آنان پرده‌ای کشید و ما روح خود را نزدش فرستادیم و چون انسانی تمام بر او نمودار شد.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا درمورد امام علی (ع) ✍️ توصیف بخشندگی و شخصیت والای ایشان​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد امام علی اسوه و الگوی زندگی​

مقدمه: نام علی برایم مقدس است و چه قدر نامش اعجاب انگیز است. مردی از تبار آفتاب و دیار روشنایی، اسطوره حلم و عقل و بردباری ، مردی که قرنهاست مردم او را می شناسند. به نامش بغض می کنند و قسمش بعد از نام خدا بالاترین نام بود. هرکس که نام او را در میان می آورد، حرفش رد درست و صحیح است.
بدنه: نام امام اول شیعیان است. مردی از تبار خورشید و دانایی و مردی که در پاک ترین مکان دنیا یعنی کعبه متولد شده و در مقدس ترین مکان هم به شهادت رسیده است. مردی از تبار قرن ها پاکی و عشق و عموزاده پیامبر. مردی که برای همه جهانیان حتی غیر مسلمانان هم پاک و مقدس است. مردی فداکار که در شب هجرت پیامبر در رخت خواب ایشان خوابید و دین اسلام کامل شد.

مردی که در جنگ بین کفر و اسلام همواره سر آمد بود و برای رشد و تعالی اسلام بسیار زحمت کشید. مردی از فرزندان ابوطالب که در تمام عمرش در خدمت حضرت محمد و اسلام بودند. همسر حضرت زهرا بود و پدر حضرت امام حسین و امام حسن بود. مردی از دیار باران و پاکی و آسمان. مردی از تبار آسمان، از نسل پیامبران حنیف و مردان پاک و عاشق. علی اکمل، علی مولا، علی سرور، علی سید، علی بالا، علی مینو، علی رضوان، علی بارگاه، علی کعبه، علی معبد، علی سجده و علی نماز، مردی که حتی به قاتلش رحم می کند. در نماز اخرش بود که می رفت.

علی قران ناطق بود و پر از رازهایی که فقط به چاه می گفت. سخنانی که هیچ ک.س کششی نداشت و فقط علی می داند و خدا . او چه قدر مظلوم بود که فاطمه را و فدک را در مقابل چشمش سوزاندند و او برای مصلحت دم نزند.
نتیجه گیری: علی (ع) مرد نمونه و برتر دنیا و پر از دانایی و علم و دانش بود. مردی که در تمام خلقت بی نظیر بود و هیچ ک.س چون او به وجود نخواهد آمد. مردی از تبار خدا و پیامبر و سرتاسر دین و دانش و عبادت. اگر می خواهید خود و خدا را خوب بشناسید، به شناخت علی اقدام کنید که او قرآن ناطق است.

کاش مردم بدانند که اگر به راه رسم علی زندگی کنند، هیچ وقت با سختی و مشکلات روبه رو نخواهند شد. علی حاکمی صادق و مردم دوست بود. کاش حاکمان ما هم مثل او به فکر تهی دستان و فقرا باشند که هیچ گاه خود را بر دیگری برتری نداد.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشاء درباره امام علی (ع) و توصیف خصوصیات اخلاقی ایشان​

مقدمه: مردی بزرگ و مسلمان راستین که در تمام قطور و سطور تاریخ چون او نخواهید یافت. مردی که در پاکی و اخلاق و حکومت و مردم داری بی نظیر بود. مردی که بر سر نماز از ترس خدا می لرزید و هیچ ک.س ندید که علی در تمام عمرش چه کشید و چه گفت ..فقط چاهی بود و چاهی…

بدنه: علی را چون طنین رعد کوهستان دوست می دارم. مردی قاطع و پر از ایمان که تمام جهان مبهوت اوست. مردی که تمام اعراب را چون ذره ای در پیش رو داشت و ترسی از هیچ ک.س نداشت. او سکاندار حکومتی عادل و فرمانروایی بزرگ بود که هیچ وقت مردم از او ظلم و بدی ندیدند. مردم دردمند را دوست داشت و با بیماران و درماندگان هم سفره بود. مردی که هیچ گاه از چراغ بیت‌المال برای خانه‌اش نوری نگرفت و همیشه در حوالی ستم دیدگان بود.

نان و خوراکش ساده بود و دلش دلسوز مردم. او قران را چون کف دستش می شناخت و بر اثر مطالعه قران بود که نهج‌البلاغه را نوشت. کتابی که هنوز جایگاه و موقعیت خودش را حفظ کرده و مردم هنوز به ان عمل می کنند. علی انسانی وارسته و شایسته بود که برای جلوگیری از خون و خونریزی ۲۵ سال در خانه ماند و سکوت اختیار کرد.
او می دانست که اگر با حاکمان درگیر شود اصل دین و اسلام به خطر افتاده و خون مردم بی گناه ریخته می شود. او جنگش با عمر ابن عبدود هم از روی نفس نبود و در لحظه آخر هم خشمش را فرو خورد و به خدا پناه برد. علی همدم تنهایی‌اش شب بود و چاه، شعر معروف شهریار در این زمینه به خوبی گویای این مطلب است.

علی ان شیر خدا شاه عرب الفتی داشته با این دل شب
شب ز اسرار علی آگاه است دل شب محرم سراله است

نتیجه گیری:
تمام طول تاریخ بشریت و پدیدار شدن جهان مردی به بزرگی و شرافت او دیده نشده است. مردی که حتی دشمنان و مخالفانش هم برایش تعظیم کردند. من شیعه چه کار کرده‌ام و چگونه از او پیروی کرده‌ام. او اولین مرد مسلمان بود ولی ما نتوانستیم شیوه عدل او را در جامعه اجرا و پیاده کنیم.کمی مانند او زندگی کنیم و درد مردم را درک کنیم.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا درباره توصیف چهره مادر​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشاء درباره توصیف چهره مادر​

مقدمه : هرگاه که نگاهش می کنم، قند در دلم آب می شود، چه قدر خوشحال می شوم که تو را می بینم خدایا روزی هزار بار شکرت که تو را خوشحال می بینم. چهره معصوم و پراز عشقت نور امید را در من زنده می کند.
روزی که تونخندی من دنیایم خراب است. مادر که نیست فرشته است. تو نور خدایی در خانه، نور پاک و بی انتها که خانه را روشن می کند. خدای تو را حفظ کند تا من هم با تو بخندم.

بدنه : مادر روح خانه است و قیافه اش گل خانه، اگر مادری نخندد،کودکانش غمزده می شوند و نمی توانند روح شادی را لمس کنند. روزی که خسته است و غمگین همه اهل خانه ناراحتند و افسرده، من نمی توانم بی تو وخنده تو زنده و شاد باشم.

ای همه روح و آرام و قرار من، ای نبض تن من، ای که در من غوغا می کند خیالت، روی تو چون صفحه قران متبرک است و منزه، چهره تو گلی از گلهای بهشت، ای همه خوبی و خوشی ، چین های پیشانی تو سخن از دردهای تو دارد که برای من نمی گویی، من تو را چون قطره ناب باران، زلال نگاه تو را چون گرمای خورشید دوست دارم، چین و شکن خنده تو عبادت است و من تو را چون سایه خنک در گرمای تابستان دوست می دارم.
مادر ای خنده تو خنده زندگی بر افق های روشن. ای همه شبنم زلال و پر از عشق. تو که می خندی من قاب می گیرم و برای روزی که نیستی نگاه می دارم. ای همه خوبی و خوبی و خوبی.خنده گل زیباست، تو بخند تا همه گلها حوالی ما بخندند.

ای همه عطر خوش خانه از توست، چون گلها بخند تا خدا تو را یاد کند. من به بودنت افتخارمی کنم ای همه عشق و لطف و ایمان
نتیجه گیری: نگاه کردن به چهره پدر و مادر عبادت است. هرگاه که درمانده می شوی و خسته، به روی مادرت خیره شو، روزی که حال دلت خوب نیست از مادرت بخواه که تو را مهمان دعایت کند.

از مادرت بخواه که برایت بخندد، دستش را ببوس و برایش گل بخر تا شاد شود. مادر چون چراغ است برای خانه که اگر روشن نشود، اهل خانه راه نمی یابند.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد توصیف چهره ی زیبای مادر​

مقدمه : ای دریای مهر و ای ستاره درخشان خانه، ای که با بودنت کانون خانه گرم است و روشن، ای مظهر لطف و مهر و دوستی، تو را که نگاه می کنم، تک تک آیه قرآنی و زیارتت واجب.

تو را خوب می شناسم از جنس دریایی، پاکی و زلال ، از حوالی خورشید هستی، ناب و نایاب، تو را چون برگی از شعر قدیمی روی چشمم قرار می دهم.

بدنه : مادر از خنده تو خط حرکت آفتاب، ای امتداد قد تو افق دریای روشن، من تو را چون همه کتابهای مقدس دوست می دارم. خط چشم تو به سمت خانه مهتاب باز می شود. خط دستت به باغ سخاوت و خود به درگاه خدا متصل می شوی .

ای همه روح زلال آب و باران، من تو را چون قطره زلال اشک روی دفتر نگه می دارم. ای روح ناب باران در مزرعه خانه، دفتر شعرم پر از یاد توست و من تو را چون یک عشق در سی*ن*ه می پرورانم و می نویسم تا کتاب عشق من و تو چاپ شود.

چهره توجلوه ای از روی خورشید و خنده ات نفس ناب صبح، ای قایق آرام دریای خانه، معلم خانه و موجب راحتی همه اطرافیان، من تو را چون نان تازه دوست می دارم. ای همه زلال ناب باران.
ای عشق ناب و همه صفا و دوستی، تو را چون سرمه چشمم نگه می دارم و نرگس چشم تو را قاب می کنم و به امانت به دست خورشید می دهم. خورشید وام دار توست و تو هر روز او را به مهمانی در خانه فرا می خوانی. ای برگ شعری از سروده های دلم، من همه یادت را روی برگ یاس حک کردم و روزی برایت خواهم آورد.

نتیجه گیری : مادر را چون برگی از گل در بهترین جای دلت قرار بده تا بتوانی بوی خوشش را حس کنی، از او مرتب تشکر کن، هدیه ای زیبا برایش بگیر و هر بار دستش را ببوس تا بتوانی خدا را هم داشته باشی.

مادر را چون یک رز خوشبو مراقبت کن و از خدا بخواه که همیشه سالم و تندرست زندگی کندو ستون و خیمه خانه را حفظ کند.

بالا پایین