- Dec
- 727
- 2,102
- مدالها
- 2
خستم میکرد واقعاً بعضی مواقع با این سوالهاش و من رو به حرف گرفتنهاش.
- اخه این سبک از اهنگ به روحیات تو نمیخوره تعجب کردم.
- روحیاتم چشه؟
- به حرف میگیری من رو؟
- سوال میپرسم
چپچپ نگاش کردم. لبخندش رو به زور کنترل کرد و مثلخودم شونه بالاانداخت و گفت:
- مشتاق شدم بدونم.
اینبار جفتمون خندیدم.
- به به میبینم که جمعتون جمعه گلتون کمه.
برگشتم و با متین چشم تو چشم شدم
دور زد الاچیق رو و اومد کنارم روی مبل نشست. قبل از اون آراد از روی میزبلند شد و رو مبل روبهرویم، جای قبلیش نشست و اخمهاش رو شدید توهم کشید. پای چپش رو گذاشت روی پای راستش و دوتا دستهاش رو باز کرد و اورد بالا گذاشت رو پشتی مبل و کنایه الود گفت:
- گل رو که خودمون حل کرده بودیم
به گل توی دستهای من اشاره کرد. ادامه داد:
- منتها مونده بودیم چهجوری خرمگس رو ردیف کنیم که تو اوکیش کردی.
متین نیشخندی زد و بی اینکه به روی خودش بیاره گل رو از تو دسته من کشید و بوش کرد. مثل همیشه لباسهای اسپرت پوشیده بود، موهای بلندش رو با کش پایین سرش گوجهمانند بسته بود. گفته بودم بهش کوتاه کنه موهاش رو اما گفته بود خودش دوست داره این مدل رو.
متین گل رو با یه حالت چندشی از جلوی بینیش دور کرد و گفت:
- پیف بابا چیه این گل؟ چهقدر از بوش بدم میاد.
من عاشق بوی گل رز بودم.
آراد:
- والا رز جز گلهای خوشبوعه
متین:
- من خوشم نمیاد کلاً از رز.
آراد نگاهی به من انداخت و سکوت کرد
متین:
- گل فقط گله محمدی، لامصب هم قشنگه هم بوش خوبه هم خوردنیه هم از جنبهی درمانی میشه ازش استفاده کرد
- گل رز هم همین فوایدی که گفتی رو داره و باید بگم درکناره اینها تاریخچهی قشنگی هم داره درضمن گل محمدی هم یه نوع از رزه
متین:
- وا ترنم؟ رز رو مگه میشه خورد؟
- بله چای گل رز و یا همون دمنشوشش رو میخورن.
میتن:
- اونوقت فواید درمانیش چی؟
- عصارهش واسه ترشح صفرا، هضم غذا، ناراحتیهای خونی و رحم مفیده. از روغنش هم واسه خشکی دستها استفاده میشه چون سرشار از ویتامینC. دمنوشش هم واسه خشکی و درد گلو و کاهش عفونت مثانه و عذر میخوام درمان اسهال خوبه.
متین تک خندی زد و گفت:
- نه بابا چقدر فواید داشت و ازش بیخبر بودیم
نگاهم رو ازش گرفتم نفسم رو کلافه بیرون دادم. هنوز دلم ازش گرفتهس و صاف نمی شه باهاش حالا حالا. متین فقط گهگاهی بهم سرمیزد. از همهچیز خبر داشت اما بازم حمایت نکرد ازم و عذر خواهی هم نکرد واسه حرفهایی که زد. فقط گفت "فهمیده اشتباه کرده و بهتره دیگه کش ندیم این موضوع رو" درصورتی
- اخه این سبک از اهنگ به روحیات تو نمیخوره تعجب کردم.
- روحیاتم چشه؟
- به حرف میگیری من رو؟
- سوال میپرسم
چپچپ نگاش کردم. لبخندش رو به زور کنترل کرد و مثلخودم شونه بالاانداخت و گفت:
- مشتاق شدم بدونم.
اینبار جفتمون خندیدم.
- به به میبینم که جمعتون جمعه گلتون کمه.
برگشتم و با متین چشم تو چشم شدم
دور زد الاچیق رو و اومد کنارم روی مبل نشست. قبل از اون آراد از روی میزبلند شد و رو مبل روبهرویم، جای قبلیش نشست و اخمهاش رو شدید توهم کشید. پای چپش رو گذاشت روی پای راستش و دوتا دستهاش رو باز کرد و اورد بالا گذاشت رو پشتی مبل و کنایه الود گفت:
- گل رو که خودمون حل کرده بودیم
به گل توی دستهای من اشاره کرد. ادامه داد:
- منتها مونده بودیم چهجوری خرمگس رو ردیف کنیم که تو اوکیش کردی.
متین نیشخندی زد و بی اینکه به روی خودش بیاره گل رو از تو دسته من کشید و بوش کرد. مثل همیشه لباسهای اسپرت پوشیده بود، موهای بلندش رو با کش پایین سرش گوجهمانند بسته بود. گفته بودم بهش کوتاه کنه موهاش رو اما گفته بود خودش دوست داره این مدل رو.
متین گل رو با یه حالت چندشی از جلوی بینیش دور کرد و گفت:
- پیف بابا چیه این گل؟ چهقدر از بوش بدم میاد.
من عاشق بوی گل رز بودم.
آراد:
- والا رز جز گلهای خوشبوعه
متین:
- من خوشم نمیاد کلاً از رز.
آراد نگاهی به من انداخت و سکوت کرد
متین:
- گل فقط گله محمدی، لامصب هم قشنگه هم بوش خوبه هم خوردنیه هم از جنبهی درمانی میشه ازش استفاده کرد
- گل رز هم همین فوایدی که گفتی رو داره و باید بگم درکناره اینها تاریخچهی قشنگی هم داره درضمن گل محمدی هم یه نوع از رزه
متین:
- وا ترنم؟ رز رو مگه میشه خورد؟
- بله چای گل رز و یا همون دمنشوشش رو میخورن.
میتن:
- اونوقت فواید درمانیش چی؟
- عصارهش واسه ترشح صفرا، هضم غذا، ناراحتیهای خونی و رحم مفیده. از روغنش هم واسه خشکی دستها استفاده میشه چون سرشار از ویتامینC. دمنوشش هم واسه خشکی و درد گلو و کاهش عفونت مثانه و عذر میخوام درمان اسهال خوبه.
متین تک خندی زد و گفت:
- نه بابا چقدر فواید داشت و ازش بیخبر بودیم
نگاهم رو ازش گرفتم نفسم رو کلافه بیرون دادم. هنوز دلم ازش گرفتهس و صاف نمی شه باهاش حالا حالا. متین فقط گهگاهی بهم سرمیزد. از همهچیز خبر داشت اما بازم حمایت نکرد ازم و عذر خواهی هم نکرد واسه حرفهایی که زد. فقط گفت "فهمیده اشتباه کرده و بهتره دیگه کش ندیم این موضوع رو" درصورتی
آخرین ویرایش توسط مدیر: