- Feb
- 2,898
- 2,181
- مدالها
- 2
القرد في عين أمه غزال. | ترجمه: میمون در چشم مادرش چون آهو (زیبا) است. (نظیر: سوسک به بچه اش میگوید قربان دست و پای بلوریت.) |
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!القرد في عين أمه غزال. | ترجمه: میمون در چشم مادرش چون آهو (زیبا) است. (نظیر: سوسک به بچه اش میگوید قربان دست و پای بلوریت.) |
أسد علی وفی الحروب نعامه. | برای من شیر است و در جنگ شتر مرغ. |
قليل البخت يلاقي العظم في الكرشة. | بداقبال در خوراک سیرابی استخوان می یابد. |
لا فی العیر ولا فی النقیر. | در نجاری به چهارچوب چفت نیست. (نظیر: کوزه گر از کوزه شکسته آب می خورد.) |
متی یبلغ البنیان یوما تمامه. إذا کنت تبنیه وغیرک یهدم. | کی بنیاد این دنیا روزی تمام می شود ، هنگامی که تو آن را بنا می کنی و دیگری ویران میکند. |
على قد لحافك مد رجليك. | پایت را به اندازه پتویت دراز کن. (نظیر: پایت را به قدر گلیمت دراز کن.) |
من أنذر | کسی که از پیش بیم داده، معذور است. (نظیر: من آنچه شرط بلاغت است با تو می گویم/ تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال.) |
اللي يتلسع من الشوربة ينفخ في الزبادي. | کسی که زبانش از آش داغ سوخته، ماست را فوت می کند. (نظیر: مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد.) |
انما المرء مخبوء تحت لسانه. | شخصیت انسان در زیر زبانش پنهان است. (نظیر: تا مرد سخن نگفته باشد، عیب وهنرش نهفته باشد) |
الجيات أحسن من الرايحات. | آن چه در پی است، بهتر از آن چه گذشته است. (نظیر: گذشته ها گذشته است.) |
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک