جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

در حال بررسی [مالاگاسی] اثر «معصومه بخشی (آفل جور) کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آثار درحال ویرایش توسط Afeljor با نام [مالاگاسی] اثر «معصومه بخشی (آفل جور) کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 5,917 بازدید, 131 پاسخ و 25 بار واکنش داشته است
نام دسته آثار درحال ویرایش
نام موضوع [مالاگاسی] اثر «معصومه بخشی (آفل جور) کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع Afeljor
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Afeljor
موضوع نویسنده

Afeljor

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
369
3,980
مدال‌ها
3
(آتوسا)
سرش خم و موهای روی‌ صورتش به پیشانی خیس تب‌دارش چسبیده بود. چشمانش را آهسته باز کرد و به فضای تاریک روبه‌رو‌اش خیره شد گیج و مات زده نگاهی به خودش انداخت که روی یک صندلی آهنی بسته شده! در شوک این اتفاق بود هیچ باورش نشد که کارش به اینجا کشیده شده به یاد آورد لحظه‌ای که الیاس وارد شد همگی را راضی کرد تا با او همکاری کنند! همچنین او گفته بود که نام واقعی‌اش سهیل است آتوسا به چشمش دید که خضر چقدر احساساتی شده اما به محض رفتن الیاس دیگر چیزی به یاد نمی‌آورد! طنین نفس‌هایش بالا گرفت و دندان‌هایش بر هم ساییده شد. با عصبانیت سعی در باز کردن طناب دور دستانش کرد اما وقتی تقلایش را بیهوده دید آرام گرفت. با صدای قژی از فکر کردن دست کشید و به در نگاه کرد. پیرمرد آهسته نزدیکش شد و گفت:
- حالت چطوره!؟
پوزخندی به لب زد و لحظه‌ای چشمانش را بست.
ـ برای چی منو بستید!؟
ـ برای خ*یانت به ما، تو به الیاس یا بهتر بگم سهیل همه چیز رو گفتی بهش گفتی که ما می‌خوایم بهش خ*یانت کنیم واقعا چه زن پلیدی هستی!
- خضر داری بازی در میاری تو قبول کردی که باهاش همکاری کنی به محض رفتن اون سر منو زیر آب کردید که چی بشه!؟ واقعا فکر کردید تنهایی دوام میارید!؟
خضر خندید و سری تکان داد
- درسته!
آتوسا آهی کشید و خسته سرش را روی لبهٔ صندلی گذاشت
- همه یک روزی متوجه میشن گوش دادن به حرف‌های تو اشتباهه و اون وقته که خیلی دیره
- چرا فکر می‌کنی من اشتباه میگم!؟
با صدای بلندی خندید صدای خنده‌اش درون همان اتاق کوچک زیر پله‌ها پیچید و باز آن سکوت را به خود گرفت؛ آتوسا بعد از مدت کوتاهی لب زد:
- شما احمق‌ها می‌خواید تنها سرمایهٔ قدرتتون رو از بین ببرید فکر می‌کنید الیاس رو بکشید و از صفر شروع کنید می‌تونید در برابر اسرافیل مقاومت کنید!؟
روی لب‌های چروکیدهٔ خضر لبخند خبیثی نشست چاک لبخنداش لحظه به لحظه گشادتر می‌شد طوری که به قهقهه‌ای تمسخر آمیز تبدیل شد.
با لحنی که هنوز چاشنی خنده درونش هویدا بود، گفت:
- کی گفته قراره از صفر شروع کنیم! اصلا کی گفته قرار با اسرافیل بجنگیم!؟
آتوسا متعجب خیره‌اش شد و اما سخنی به لب نیاورد.
- دختر جون ما یک‌بار بخاطر یک آدم مرده اشتباه کردیم با اسرافیل جبه گرفتیم و خودمون رو ضعیف کردیم. الان باز دوباره این اشتباه رو تکرار کنیم!؟ هیچ خودت می‌دونی پدرت بخاطر مرگ الیاس الکی خودش رو به کشتن داد!؟ حالا یکی به اسم الیاس ازمون خواستاره تا دوباره این اشتباه رو تکرار کنیم؛ تاریخ به عقب برگشته اما ما آدم‌های سابقی نیستیم تو هم نباید باشی، باید هم رنگ ما بشی تا آسیبی نبینی، متوجه شدی؟
گنگ و مبهوم به خضر خیره بود متاسف سرش را تکان داد و گفت:
- می‌خواید با اسرافیل هم پیمان بشید!؟ کسی که دستور مرگ شما رو داد!
خضر با عصایش ضربه‌ای به مزاییک‌های کدر زیر پایش کوبید و به آرامی گفت:
- بخاطر این بود که ما رو دشمن خودش می‌دونست. حق داشت همیشه دنبال ریزش اون بودیم! اما حالا با رو کردن دست الیاس می‌تونیم اعتمادش رو به دست بیاریم. تو هم حاظری با ما باشی؟
نگاهش را از چشمان کوچک پیرمرد کند و به بادیگارد پشت سرش خیره شد. او اسلحه به دست جلوی ورودی را گرفته بود.
- تو هنوز هم برای من یک احمقی!
خضر لبخند ملیحی زد.
- مهم نیست که چه اتفاقی برات میوفته؟
چشمانش را آرام از اسلحه‌ی دستان آن بادیگارد به روی خضر کشاند و لب زد:
- مهم نیست که شما می‌خواین چیکار کنید.
خضر سری تکان داد و اشاره‌ به همان مرد کت شلواری کرد. آن مرد بیرون رفت و مراد را با تنی زخمی و رنجور روی صندلی مقابل آتوسا نشاند.
- حتی با مراد!؟

موضوع نویسنده

Afeljor

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
369
3,980
مدال‌ها
3
تک‌تک اجزای صورت او را را از نظر گذراند و آهی کشید. زیر چشمان پسر به اندازهٔ یک سکه کبود و قرمز شده بود کنار لبش پاره بود و خون ریخته می‌شد آنقدر بی‌جان گشته که نای نشستن روی صندلی را هم نداشت که با صورت به زمین کوبیده شد! آن مرد اینبار طنابی را دور دستانش و مابین صندلی بست. آتوسا با خونسردی از او روی گرفت و گفت:
- اون که با شما هم عقایده!
خضر پوزخندی زد و از پشت دست روی شانه‌ی مراد گذاشت.
- نامزدت می‌خواست ما از صفر شروع کنیم هم الیاس رو نابود کنیم هم اسرافیل رو! اما خب مگه ما چی هستیم!؟ اون هم مثل تو ساز مخالف می‌زنه.
آتوسا به سختی نگاه‌اش را از صورت کبود مراد کند و زیر لب غرید:
- باز هم فکر می‌کنم احمقی، دیگه بین من و مراد هیچی نیست برام مهم نیست که چه بلایی سرش میاد!
- امتحانش ضرری نداره
چشمان مراد گشاد شد و به آتوسا نگاه کرد لیکن یک کلمه‌ای از دهانش خارج نمی‌شد تنها رنگ نگاهش بوی تمنا را می‌داد!
- تو نمی‌تونی بهش صدمه بزنی تو به اون نیاز داری همون‌طوری که به من نیاز داری!
- چه زود تسلیم شدی!
لبش را گزید و زیر لب غرید:
- اشتباه نکن من هیچ علاقه‌ای بهش ندارم
- که اینطور!
مرد چاقواش را بیرون کشید و آن را روی گردنش گذاشت
- متاسفانه چاقو خیلی تیز نیست! کمی توی بریدنش اذیت میشه می‌خوام سر معشوقت رو برات قطع کنه، اوه معشوق سابقه‌ت!
تیزی چاقو بریدگی‌ای عمیق بر سطح گردن مراد ایجاد کرد پسر هنوز هم بدون پلک زدن و فریادی به آتوسا خیره بود. در آخر آتوسا با سری خمیده زمزمه کرد:
- بسه ولش کن
- ای وای ما که هنوز شروع نکردیم!

درون استخر بدون هیچ واکانشی شناور بود. با صدای تلفن از خلسهٔ خود بیرون کشید حوله را گرفت و دور کمرش پیچاند در حالی که از بالا تنه‌اش آب چکه می‌کرد از تراس بیرون آمد و داخل اتاقش شد. سرتاسر اتاق سفید بود و جز یک صندلی و میز چیزی دیده نمی‌شد! تماس را برقرار کرد و گفت:
- الو!؟
- سلام الیاس تا الان چهار نفر خبر رو رسوندن
دستی روی سرش کشید و چشمان‌اش را لحظه‌ای بست
‌- به همه بگو آماده بشن
- باشه
تلفن را سر جایش گذاشت و به سمت رختکن رفت چند ثانیه زیر دوش آب سرد ایستاد. هنگامی که تنش به لرزه در آمد شلوار و پیراهن سیاهی بر تن کرد بدون هیچ پوشش گرمی سوار خودروی ساده‌اش شد و به سمت قرار حرکت کرد. در تمام مسیر آهنگ ملایمی نواخته می‌شد و روانش را آرام می‌کرد. هنگامی که به چراغ قرمز رسید چند کودک گل به دست به سمتش روانه شدند و با انگشتان نحیف و چرکی‌یشان به روی شیشه می‌کوبیدند. او با لبخند رئوفی به هر کدام از آن‌ها تروال صدهزار تومنی داد که گل از غنچهٔ لب‌هایشان شکفته شد.
- ممنونم آقا
گونه‌ی دختر بچه‌ای را کشید و گفت:
- مواظب خودتون باشید
بی هیچ دسته گلی به سوی مقصد راند هنگامی که پیاده شد آتوسا را لب بالکن دید با بینی ورم کرده و چشمانی پف! یک تای ابرویش بالا رفت. دخترک به معنای سلام سرش را تکان داد و او محترمانه جوابش را داد
- به خونه خوش اومدی؛ همه توی سالن منتظرن
شانه به شانهٔ سیروس وارد خانه شد. قدم‌های پرصلابتش بر روی مرمرهای سفید طنین سنگینی بر فضا انداخته بود. چه پیر و چه جوان همه با دیدنش برخاستند او همگی را دعوت به نشستن کرد و خودش هم روی مبل قرمزی که در راس سالن بود نشست.
- خوشحال هستیم که می‌بینیمت الیاس
ناخوآگاه پوزخندی زد و سری تکان داد
- خیلی وقته منتظر این روز هستیم! بهمون بگو قرار چطور اسرافیل رو زمین بزنیم؟
رو به خضر کرد و لبخند گشادی زد.
- اسنادی دارم که مهر روی حکم اعدام اسرافیل هست اما این اسناد هیچ و پوچه! چرا که با وجود نفوذی‌هاش و وفادارانش هیچ‌وقت موفق به زمین زدن این آدم نمیشیم
- پس، میگی چیکار کنیم!؟
لبانش را خیس کرد و نوک آرنجش را روی کاسه‌ی زانواش‌ تکیه داد یک دستی زد و گفت:
- اسرافیل متحدین زیادی داره ما نمی‌تونیم بکشیمش یا تحویل پلیس بدیم پس باید دوستانش رو آروم‌ آروم از بین ببریم آدم‌های اسرافیل همه جا هستن مثل یک ویرووس می‌مونن هر یک از شما توی هر بخشی از این کشور، نفوذی‌هاتون رو مستقر می‌کنید تا اون‌ها رو پیدا کنید. هیچ‌ک.س از هویت مالاگاسی‌ها خبر نداره! تنها سمت مگس‌ها کشیده میشن؛ ممکنه خیلی از نفوذی‌ها از بین برن یا نتونن یک مالاگاسی رو پیدا کنن
مراد نیشخندی زد و گفت:
- حالا چرا میگی مثل مگس!؟
نگاه به زخم لبش و آن کبودی زیر چشمش کرد

موضوع نویسنده

Afeljor

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
369
3,980
مدال‌ها
3
- ما تونستیم بفهمیم اون‌ها بین معتادهای شهر پخش میشن توی تیمارستان‌ها یتیم خونه‌ها و هر آدمی که بی‌فایده هست رو جذب می‌کنن. از جمله کسانی که روحیهٔ سالمی ندارن ضعیف هستن و برای دیگران حکم یک مگس مزاحم رو دارن این آدم‌های بی‌مصرف رو بازیافت می‌کنن و مغز‌هاشون رو شستشو میدن! ما باید این محل رو پیدا کنیم

این‌بار آتوسا بود که لب به شکایت گشود:

- این مثل پیدا کردن یک سوزن توی انبار کاه میمونه چقدر طول میکشه متحدین‌شون رو شناسایی کنیم؟

به مبل تکیه داد و پا روی پایش انداخت

- اگه نیروهای شما کارکشته باشن می‌تونیم صرف یک سال مالاگاسی‌ها رو پیدا کنیم و از بین ببریمشون حتی شاید کم‌تر

آتوسا چشم درشت کرد و با خنده هوفی کشید

- این مدت زیادیه!

الیاس گردن‌اش را خاراند و خونسرد گفت:

- کسی نقشهٔ بهتری داره!؟

سام خلال دندانی که از صرف میوه هنوز در دهانش بود را در آورد و با لبخند زمزمه کرد:

- تو یکی از این پایگاه‌ها رو شناسایی کردی پیدا کردن بقیشون برات کار سختی نیست

- اون‌ها از بقیه خبر ندارن هیچ‌کدوم از پایگاه‌ها متصل هم، و وابسته به هم نیستن مستقل‌اند اما یک هدف دارن

همه حرف او را تایید کردن و بلافاصله جشنی کوچک از حضور الیاس برپا کردن نوشیدن و خندیدن لیکن با وجود لبخند صمیمی‌یشان. در سر، افکار شومی را می‌پروراندن.

رژ قرمز رنگی را از روی میز آرایش برداشت و روی لبان قلوه‌ای‌اش کشید. شانه را که گرفت با صدای زنگ بی‌حوصله آن را روی میز پرتاب کرد! همان‌طور که به سوی در می‌رفت دکمه‌‌های پیراهن آبی‌اش را بست و از چشمی در به قد و قامت مردی را که پشت به او ایستاده بود نگاهی انداخت لبخند عریضی زد و نفس داغش را فوت کرد در را که باز نمود، با خوشرویی گفت: -سلام، خوش اومدی.
مراد چرخید و نگاه سوزانش را به چشمان او دوخت
- سلام!
لبخند کجی زد و کنار در ایستاد تا او وارد شود.
- می‌دونستم میای.
او کفشش را با یک جفت دمپایی بزرگ پشمی جابه‌جا کرد؛ آتوسا ابرویی بالا انداخت و لبش را گزید تا به او بی‌محابا نخندد لیکن به جایش دست به سی*ن*ه شد و طلبکار گفت:
- اومدی ازم معذرت‌ خواهی کنی!؟
پسر چند قدمی به او نزدیک‌تر شد و گفت:
- معذرت خواهی!؟ این رو باید از تو بشنوم
چشم روی هم گذاشت و نفس عمیقی کشید هنگامی که چشم بر او گشود با لبخند طنازی زمزمه کرد:
- هی یادته وقتی برای اولین‌بار با هم دعوا کردیم به هم چی گفتیم!؟
مراد دستانش را داخل جیب‌ کتش برد و به دیوار تکیه داد با حالت خنثی‌ای سرش را تکان داد و گفت:
- نه! یادم نیست
ضربه‌ای آرام نثار شانه‌های پهن او زد
- گفتیم هر دلخوری‌ای بینمون پیش بیاد باید با حرف زدن حلش کنیم؛ من از دستت عصبانیم خیلی هم عصبانیم مراد! تو به من خ*یانت کردی اگه می‌کشتنم چی!؟ اون‌ وقت می‌خواستی چیکار کنی!؟
مراد لب برچید و گفت:
- تو هم به من...
فاصله‌اش را تمام کرد و توی صورتش با صدای آرامی فریاد کشید:
- اشتباه کردم! بابتش خیلی متاسفم ولی جونت رو به خطر ننداختم که، انداختم!؟
مراد یک دستش را روی کمرش گذاشت و انگشت‌اش را با غمزه بالا و پایین کرد.
- می‌دونی وقتی اون الیاس عوضی اومد و گفت که با شاهرخ نامزد کردی چه حالی پیدا کردم، من...
دستی روی صورتش کشید و با چشمانی سرخ ملتهب شده‌ای ادامه داد:
- واقعا دلم می‌خواست مرده باشم!
چشمان سیاه دختر بغض کرده خیره‌ی او بود دست وارفته‌ی مراد را که کنار بدن‌اش غلتیده بود گرفت و روی قلبش گذاشت.
- قسم می‌خورم مراد تموم اون لحظه‌هایی که پیش شاهرخ بودم یک ثانیه هم قلبم فراموشت نکرد فقط فکر و ذهنم انتقام بود حتی، شاهرخ هم این رو فهمیده بود!
آتوسا که نگاه سردش را دید آب گلو‌اش را قورت داد و سری کج کرد و مأیوسانه لب زد:
- به هم دیگه بد کردیم خیلی هم بد کردیم باید هم رو ببخشیم نه!؟
عاجزانه دستانش را روی بازوی‌های مراد کشید و با سکوت نگاه‌اش کرد. مراد چشم از نگاه او برداشت و با باز دم عمیقی زمزمه کرد: - چرا باید این کارو کنیم!؟
لبخند مضحکی زد و انگشتانش را درون موی پسر فرو برد و با کرشمه گفت: - چون دلمون برای هم تنگ میشه. این را در حالی دم گوش او پچ زد که هرم نفس گرمش پوست مراد را سوزاند! پسر ابرویی بالا داد و با یک تنه، آتوسا را کنار زد. هنوز با آن لحن سرد و نگاه خونسرد‌ از جبه‌ی خود پایین نیامده بود!

- اومدم تا بهت بگم خضر می‌خواد ببینتت

پشت به دختر کرد و خم شد تا کفش‌هایش را بپوشد با به یاد آوردن وسواس آتوسا که همیشه مجبور به در آوردن کفش‌هایش می‌کرد. پوزخندی زد و به خود گفت:

- حتی توی این شرایط دست از عادت‌هایی که بهم داده برنداشتم!

- اگه از این در بری بیرون دیگه راه برگشتی نیست همه چیز بینمون تموم میشه

کمر راست کرد و روی برگرداند با دیدن اشک‌های آتوسا لبش را گزید و هوف بلندی کشید، چشم روی هم گذاشت و با طنین غم‌انگیزی رو به او صادقانه گفت:

- باور کن نیتم از اومدن به اینجا برطرف کردن دلخوری‌هامون بود اما هر بار چشمم به چشمت می‌افته نمی‌تونم فراموش کنم! مشکل این‌که من، مثل تو فکر نمی‌کنم آتوسا، فکر‌های ما دیگه یکی نیست و این خودش بهونه‌ی بزرگیه...

جیغ بلندی کشید و دستش را به سو‌ای دراز کرد در حالی که خشم از چشمان تَرش فوران می‌کرد غرید:

- خضر می‌خواد من رو ببینه تا از طریق تو مجبور به کاری بکنه که نمی‌خوام انجامش بدم، تو این رو می‌دونی مگه نه!؟

لحظه‌ای آرام گرفت تا تن نفس‌های بلندش را کوتاه کند سپس آهسته زمزمه کرد:

- می‌دونی که دوست دارم و نمی‌زارم بهت آسیبی برسه برای همین خونسردی اما، اما اگه همه چیز الان برای من تموم بشه قسم می‌خورم دیگه هیچ قدمی برات بر ندارم!

مراد لبخندی زد و ناخودآگاه دستی به روی بانداژ کوچک روی گردنش گذاشت

- حالا که فکر می‌کنم اون دختری که بعد از من با شاهرخ به خاطر انتقام باهاش نامزد کرد؛ اون دختری که با الیاس هم دست شد و به نامزدش پشت و پا زد و اون دختری که ادعای دوست داشتن می‌کرد؛ یک دختر بچه‌ی پنج ساله بوده!

پوزخندش عمیق شد و از آتوسا روی گرفت بی‌آنکه عقب را نگاه کند با قدم‌های سنگینی در را پشت سرش بست و اما دختر خیره به جای خالی او! صورتش را با دستانی لرزان پوشاند همان‌طور که تلو- تلو خوران به سمت اتاقش می‌رفت در را به روی هم محکم بست و روی تخت نشست آب گلو‌اش را به سختی قورت داد و به قاب عکس کوچکی که میان شمع‌ها روی میز آرایشی‌ جا خوش کرده بود خیره شد. صورت باریک و پوست تیره‌ی مراد با آن ابروی منحنی شکل‌اش که عجیب به چشمان طوسی کشیده‌‌اش ‌ می‌آمد او را دوباره دلتنگ‌اش کرد! متعصب از این قرینه‌ی عشق و تنفر بر خودش لرزید و روی قاب عکس خم شد آن را گرفت و بلافاصله به سوی دیوار پرتاپ کرد!

موضوع نویسنده

Afeljor

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
369
3,980
مدال‌ها
3
نگاهش به مرد گوژپشت داری بود که دروازهٔ در را برایش باز می‌نمود. چون عروسک کوکی پایش را روی گاز گذاشت و به سوی در ورودی ویلا راند. با دیدن جاده‌ی مقابلش از فکر بیرون آمد و لبخند ملیحی روی لبانش نشست؛ بوته‌های گل در سایه‌ی بلند درختان قد کشیده و جاده را به عطر بوی خوب خودشان در آورده بودند. او آب‌نمای آن‌جا را دور زد و روبه‌روی عمارت پارک کرد. نفس عمیقی کشید و از آیینه‌ی بغل نگاه به صورتش انداخت با وسواس تمام چتری‌اش را کنار زد و دستی روی ابروی پرپشت سیاه‌اش کشید تا آن را از حالت خمیده بیرون بیاورد چشمان گردش را به بالا چرخاند و آن رمل‌ قدیمی‌ای که آثار دانه‌های ریز خود را به جا گذاشته بود پاک کرد، لبان قلوه‌ای‌اش را با زبان خیس کرد و از ماشین‌اش پیاده شد. با دیدن نبودن کسی اخمی به ابرو داد و سر به بالا گرفت. عمارت گنبدی شکل الیاس با ستون‌های بلندش او را به یاد کاخ سپید می‌انداخت؛ پوزخندی زد و دستانش را داخل کت سیاه‌اش راند به کاپوت تکیه کرد و با خود گفت:
- مراد با اون اخلاق گندش ارزش دور زدن الیاس رو داره!؟
آهی کشید و از روی کاپوت بلند شد با قدم‌های کوتاهی از پله‌ها بالا رفت که با صدای مرد غربیه‌ای از حرکت ایستاد‌.
- رئیس توی باغ پشتیه
نگاهش را از بادیگارد کند و راه آمده را پس گرفت از کنار‌ مرد کت و شلواری که عبور می‌کرد ناگهان دستانش در دستان او حصار شد مرد خم شد و جیب‌هایش را گشت با اخم‌های کلفت و مذاق ترشش دستانش را روی گوش‌های او گذاشت و پایین آورد. آتوسا با ابروان بالا رفته‌ای نگاهش می‌کرد او چاقوای را از جیب مخفی کت‌اش بیرون آورد و گفت:
- بازم چیزی هست!؟
لبخند مضحکی زد و دستانش را رو به بالا گرفت.
- می‌تونی بیشتر بگردی
بادیگارد پوزخندی زد و از کنار‌ش عبور کرد آتوسا چشم در حدقه چرخاند و خطاب به او گفت:
- مطمئنی می‌خوای بری شاید یک بمبی چیزی توی خودم کاشته باشم!
وقتی واکانشی از او ندید ریز خندید و با آن کفش‌های پاشنه بلندش عمارت را دور زد الیاس را دید که پشت به او در تاریکی روی نیمکتی نشسته است. لبی برچید و کنار‌ش جای گرفت؛ وقتی نیم رخ او را از نظر گذراند لبخندی زد و گفت:
- تو همیشه همه‌ی مهمونات رو بازرسی می‌کنی!؟
الیاس حتی نگاه‌ش را از روی آن کلاه فرنگی بالای تپه برنداشت تنها به آرامی لب زد:
- اینجا چیکار می‌کنی؟
- اومدم بگم که...
آهی کشید و دستان لرزانش را درون جیبش چپاند چشمان طوسی مراد مدام جلوی چشمانش نقش ‌بسته بود با خشم دندان سایید و با خود گفت:
- برای اون همه چیز تموم شده آتوسا خودت رو راحت کن!
- بگی که!؟
وقتی چشمان وحشی الیاس را به خود دید خنده‌ی هول زده‌ای کرد و بند نگاه‌اش را از او کند باز لبانش را خیس کرد و دستان عرق کرده‌اش را روی شلوار پارچه‌‌اش کشاند دم عمیقی کشید و روی به او کرد و به سرعت گفت:
- خضر می‌خواد همین امشب بهت خ*یانت کنه الان هم توی اون خونه‌ی بزرگ متروکه دارند برات نقشه می‌کشند مراد سام و خیلی‌های دیگه...
الیاس بی‌آن‌که خمی به ابرو دهد باز به آن آثار قدیمی خیره شد و زمزمه کرد:
- به نظرت چرا باید این کار رو کنند!؟
آتوسا رد نگاه او را دنبال کرد و گفت:
- نظر من زیاد مهم نیست نظر خضر این‌که پشت کردن به اسرافیل یک اشتباه محضه می‌خواد بهش برگرده اون هم با رو کردن دست تو! تا با این کار اعتبار گذشته‌ش رو به دست بیاره
دستان بزرگ الیاس هنگامی که روی دستانش نشست نفسش گرفت و با چشمانی درشت شده به نیم رخش خیره شد‌.
- چرا تو باهاشون همراه نشدی!؟
او با جدیت کلام و خونسردی چشمانش به آتوسا خیره شد و گفت:
- داری به مراد خ*یانت می‌کنی حواست هست!؟
یک‌بار دیگر مکالمه‌های خودش و مراد را در آن آپارتمان کذایی‌ مرور کرد به صراحت جواب داد:
- دوسش دارم اما اون دوستم نداره نامزدی من با شاهرخ رو به هیچ‌وجه نمی‌تونه ببخشه کاملا از من دور شده الیاس! خیلی خوب این رو حس می‌کنم و بدتر از همه این‌که نمی‌تونم کاری انجام بدم و به میلش راه بیام. مراد احمق شده و اصلا براش مهم نیست که خضر اون رو وسیله‌ای قرار داده تا به خواسته‌هاش برسه. می‌دونی خضر بهم چی گفت!؟ گفت اگه بهش خ*یانت کنم به مراد آسیب می‌‌رسونه اما من این کار رو می‌کنم چون نمی‌خوام با اون اسرافیل عوضی یکی بشم.
با حالت زاری روی صورتش دست کشید و گفت:
- اون پدر من رو کشت! و از لحاظ دیگه تو قوی‌تر از خضری تو می‌تونی هوای من و مراد رو داشته باشی. درسته!؟
سکوت الیاس او را به وحشت وا داشت. الیاس پس از مدت کوتاهی به آرامی ضربه‌ای به شانه‌اش زد و از جای خود بلند شد با لبخند گشادی گفت:
- بریم برای تسویه حساب

موضوع نویسنده

Afeljor

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
369
3,980
مدال‌ها
3
ریز خندید و شانه به شانه‌‌ی او به سوی در ورودی رفت با تعجب به محافظ‌های الیاس خیره شد که به صف دورتادور عمارت ایستاده بودند! هوفی کشید و درون خودرو کنار او نشست. چیزی نگذشته بود که با صدای الیاس از فکر بیرون آمد:
- تو توی پول‌شویی و دور زدن خیلی مهارت داری آتوسا! اما مطمئنی می‌خوای به همین روند ادامه بدی و به عنوان یک خلافکار بمیری!؟
به آرامی روی چرخاند و نگاه به پیراهن سفید او کرد بی‌آنکه چشمانش را بالا بیاورد در همان حال لب زد:
- این راهی که انتخاب کردم!
الیاس یک تای ابرو‌انش را بالا برد و به پیاده‌رو خیره شد با پوزخند روی لب‌هایش زمزمه کرد:
- داری اشتباه می‌کنی!
آتوسا اخمی کرد و غرید:
- مثل این‌که ما توی یک جاده‌ایم، نظرت در مورد خودت چیه!؟
- تو امیدواری به مراد؛ به آیندت! مرگ برای تو خیلی گرون تموم میشه
- برای تو چی!؟
الیاس شانه‌ای بالا انداخت و گفت:
- اگه من همین الان هم بمیرم اصلا برای خودم هم مهم نیست!
آتوسا پوزخندی زد و سرش را تکان داد:
- به خاطر این‌که عاشق نیستی امیدوارم یک روزی طمع عشق رو بچشی.
هنگامی که از اتوبان گذشتند و وارد جاده‌ای باریک شدند دیگر چیزی جز خاکریزه‌ و تپه‌های سنگی نمی‌دید. آسمان شب تنگ در قفس ابرهای سفیدی بود که تنیده در گریبان ماه به سر می‌بردند؛ دستان‌ش را از پنجره‌ی اتومبیل بیرون آورد که باد سرمستانه از لابه‌لای انگشتانش هو می‌کشید؛ خودرو ناگهان ایستاد که او تعادلش را با گذاشتن دو دستش روی پشتی صندلی حفظ کرد. چاک روی لب‌هایش ماسیده بود و قلب‌ش بی‌قرار به سی*ن*ه کوبیده می‌شد.

لبش را گزید و به الیاس نگاه کرد که در حال پر کردن خشاب‌ش بود. صورت‌ش باز به حالت بچگی هنگامی که اسلحه می‌دید شروع به تیک زدن کرد آب‌ گلواش را بلند قورت داد و با لبخند تصنعی مرتعش شده گفت:
- هنوز که نرسیدیم! چرا...

الیاس به خونسردی ماشه‌اش را کشاند و روی پیشانی عرق کرده‌ی آتوسا گذاشت با همان نگاه خنثی‌اش نگاه به چشمان وحشت زده‌ی آتوسا کرد که او از ترس خشک‌ش زده بود و رنگ از صورتش پریده بود؛ با تعجب لب زد: - می‌خوای من رو بکشی!؟
الیاس پوزخندی زد و گفت:
- معلوم نیست!؟
نگاه دختر از حالت شوکه شده قفل‌ش باز شد و به رنگ دیگری در آمد؛ خنده‌ی کش‌دار دخترانه‌اش در فضای ماشین پیچید و گفت:
- بزار حدس بزنم الیاس خان اون سوال‌های که پرسیدی در مورد من بی‌مورد نبود نه!؟ تو داشتی بهش فکر می‌کردی به این‌که اگه مغزم رو سوراخ کنی بعدش چه اتفاقی می‌افته!

موضوع نویسنده

Afeljor

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
369
3,980
مدال‌ها
3
لب‌های خشک‌‌ش را با زبان تر کرد و نگاه از او برید تیک صورتش خوابیده بود و دیگر رنگی از نگرانی پیدا نبود، حداقل نه به روی ظاهرش!
- واقعا عالی شد! اما یادت باشه اگه اون تیر ازش خارج بشه بالاخره یکی هست که بیاد سراغت، نه!؟
الیاس لبخند کج و معوجی زد و سر اسلحه را پایین گرفت.
- مثلا مراد!؟ فکر می‌کردم باهاش تموم کردی.
او ابرو‌ای بالا داد و با چاشنی‌ای از تمسخر، گفت:
- به من که اعتماد نداری پس چرا تا اینجا اومدی!؟
الیاس سری کج کرد و با سکوت خیره‌اش شد آتوسا دمغ شده طوری که گرما از صورتش بلند می‌شد دکمه‌ی یقه‌اش را باز کرد و در همان حال گفت:
- می‌خوای چی بشنوی!؟
- اعتراف کن با خضر دست به یکی شدی که من رو از خونه‌م بیرون بکشی تا اون‌ها راحت وارد بشن، اسنادی رو هم که بر علیه اسرافیل داشتم رو به چنگ بیارن؛ درست نیست!؟
بزاقی در گلو نداشت تا قورت‌ش دهد نسیم سردی وزیده می‌شد و موی روی پیشانی الیاس را به بازی گرفته بود او تنها به همان نقطه خیره شده بود و احساس می‌کرد روی صندلی چوبی که مقابلش بازی شطرنج چیده شده است نشسته؛ درمانده مانده بود که کدام مهره را حرکت بدهد لیکن یک اشتباه مساوی با مرگ او بود.
- اگه حقیقت رو بگی من نمی‌کشمت
چشمان سیاه و درشتش از پیشانی او کنده شد و به پایین لغزید در حالی که مردمکش می‌لرزید آهسته زمزمه کرد:
- حقیقت این‌که همیشه حق با اونی هست که اسلحه‌ش پره، و من هم همیشه پشت حرف حقم.
هنگامی که صدای خنده‌ی بریده بریده‌ی الیاس را شنید نفسش سخت از سی*ن*ه بیرون آمد لبخند مضحکی زد و سعی بر این کرد که همراه او بخندد. پسر اسلحه را کنار گذاشت و ضربه‌ای آرامی نثار شانه‌ی آتوسا زد همان‌طور اشاره‌ای به راننده کرد که به راه افتد، آرام گفت:
- امیدوارم حق با تو باشه، من فقط یک‌بار اعتماد می‌کنم!
لبخندی زد و تا مقصد جز سکوت نطق دیگری به زبان نیاورد. هنگامی که خودرو‌ها روبه‌روی آن ویلای متروکه ایستاد سهیل از ماشین پیاده شد و به آتوسا نگاه کرد که از سرجایش تکان نمی‌خورد.
- نمی‌خوای بیای پایین!؟
او با نفس‌های بلندی که می‌کشید سرش را بالا گرفت با تردید چرایی گفت و از ماشین پیاده شد.
آتوسا از سوز سرمای ترس، خودش را به آغوش کشاند و به دنبال او کنار در ایستاد. مردانی از دیوار خانه بالا رفتن و در را برایشان باز کردند.
- انگار سیم برق رو دزدیدن!
محافظ این را گفت و چراغ قوه‌ای را روشن کرد الیاس دستانش را داخل شلوارش فرو برد و به ساختمان نیمه کاره‌ی آن‌جا خیره شد که از قسمت سالم آن نور ضعیفی می‌آمد
- عجیبه، انقدر ساکت!
دختر دهانش را باز نکرده بود که در سالن به شدت باز شد و مراد با آن پیراهن جذب براقش از پله‌ها سرازیر گشت. در حالی که پشت سرش چندین بادیگارد قدم می‌گذاشتند روبه‌روی الیاس ایستاد و با آن چشمانی که در تاریکی برق می‌زد به آتوسا خیره شد.
- فکر این رو می‌کردم که دوستم داشته باشی تا اون رو این همه راه بکشونی؛ ازت متشکرم بانو.
الیاس چشم روی هم گذاشت و سرش را خم کرد با صدای گر گرفته ‌‌‌‌‌‌‌‌گفت:
- آفرین آتوسا! آفرین.

دستش را از جیبش بیرون کشاند که بادیگاردهای مراد فیگور یک شلیک را گرفتند! او به آرامی پوزخندی زد و سیگار قطوری را به لب گرفت در حالی که لنز‌های قرمزی جای جای بدنش نشسته بود فندک طلایی‌اش را بیرون آورد و زیرش را روشن کرد حاله‌ای سفید دورتادور صورتش پرده بست. به مردانی خیره شد که روی پشت بام با قناسه‌یشان خوابیده بودند
- بیا این‌جا آتوسا پیش من؛ نگران الیاس نباش کافیه یک حرکت کنه تا خودش و بادیگارداش ترور بشن، بیا عزیزم

آتوسا به دستان دراز شده‌ی مراد نگاه کرد عرق‌های ریز و درشتی از پیشانی‌اش می‌چکید لبش را گزید و با سری خمیده از کنار الیاس عبور کرد. بوی عطر سنگین الیاس نفسش را بند می‌آورد می‌توانست نگاه تیزش را از گوشه‌ی چشم ببیند دستان لرزانش را به دستان مراد داد

و نیمی از تنش را پشت شانه‌های ستبر او پنهان کرد با همان حال زارش نالید:
- متاسم الیاس خضر مجبورم کرد اون گفت اگه این کار رو نکنم مراد رو میکشه!
الیاس در گلو خندید و پک عمیقی به سیگارش زد
- خضر مراد رو بکشه!؟ نامزدت رو دست کم گرفتی؟

آتوسا به کندی سرش را چرخاند و به نیم رخ مراد خیره شد لبخند نصف و نیمه‌ی او قلبش را چرکین کرد پوزخندی زد و قدمی فاصله گرفت در حالی که چشمانش ریز شده بود؛ لب زد:
- اون راست میگه مراد!؟

موضوع نویسنده

Afeljor

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
369
3,980
مدال‌ها
3
- ببریدش توی ماشین دست‌هاشم ببندید.
قطره‌ای اشک از گونه‌اش به پایین چکید لبش را گزید و به الیاس خیره شد که چندین مرد در حال بسته کردن دستانش بودند. نگاه خیره‌اش به پوزخند روی لب‌های او بود الیاس نوچی کرد و قبل از این‌که آن مردان به سمت در هلش دهند سری چرخاند و رو به آتوسا گفت:
- بیچاره آتوسای کوچولو؛ بازم به بازی گرفتنش!

هنگامی که افراد الیاس را در واگن ماشین جای دادند مراد با قدم‌های کوتاهی از سنگ‌ریزه‌ها گذشت و روبه‌روی آتوسا ایستاد

- نمی‌خوای همراه من بیای!؟

او آب‌گلو‌یش را قورت داد و با نگاه تند و تیزی سرش را بالا گرفت مراد مثل همیشه چندین دکمه‌ی بالا تنه‌اش را باز گذاشته و موهایش را به سمت چپ مایل کرده بود. نفس عمیقی کشید و بوی عطر تلخ او را به سی*ن*ه‌اش سپرد لبخند ریزی زد و گفت:
- همه چیز دروغ بود آره!؟ داشتی نقش بازی می‌کردی وقتی روی صندلی نشستی دست و پا بسته زخمی یعنی همش، یک بازی بود!؟
مراد دستانش را روی شانه‌ی او گذاشت نگاه کوتاهی به کت و شلوار او انداخت و بعد تمام اجزای صورت آتوسا را کنکاش کرد لبخند گشادی زد و انگشتانش را داخل موی او فرو برد در حالی که سعی می‌کرد آن چتری‌ها را پشت گوشش راند لب زد:
- الان که نگاهت می‌کنم آتوسای خودم رو می‌بینم. دختر شیرین من؛ دلم برای خودت خیلی تنگ شده بود مدام می‌ترسیدم من رو نادیده بگیری.

صورتش را قاب گرفت و بی‌توجه به چشمان اشکی او بوسه‌ای به پیشانی‌اش نشاند و از زیر دندان‌های کلید شده‌اش غرید:
- اگه پسم می‌زدی می‌کشتمت آتوسا، به روح مادرم که می‌کشتمت! اما الان متاسفم، متاسفم که عشق تو رو دست کم گرفتم؛ فکر می‌کنم دیگه بی حساب شدیم نه!؟

خندید و او را به آغوش کشاند آتوسا نگاه به خودرو‌هایی کرد که در دل تاریکی به حرکت در آمده بودند دستانش را به آرامی بالا آورد و پشت کمر مراد گذاشت همان‌طور که نگاهش به خودروی سفیدی بود که الیاس را می‌برد زمزمه کرد:

- قول بده دیگه هیچ وقت دروغ نگی چون اون وقت این منم که می‌کشمت.

مراد حصار دستانش را تنگ کرد و اوهومی زیر لب گفت.

- الیاس رو چی اون رو می‌کشید!؟

- خضر میگه باید به مالاگاسی ها بسپاریمش، قراره در کنار اون‌ها بهش خوش بگذره

وارد ویلای سوت و کور الیاس که شدند همه چیز به طرز مشکوکی آرام و تاریک بود! آتوسا دلش حسابی شور می‌زد که لحظه‌ای دستان مراد را رها نمی‌کرد اما برخلاف رنگ پریده‌ی دختر مراد با لبخندی گشاد از خودرو پیاده شد همین که او با کمکش بیرون می‌آمد زمان به دور تندی افتاد هنوز در حالت خمیده یک پایش به روی زمین و دیگری بر کف خودرو می‌بود که با صدای شلیک ‌و هل دادن ناگهانی مراد سست شده به در ماشین کوبیده شد! چندی طول کشید که از حالت خواب و گنگی بیرون آمد به کندی دستگیره‌ی در را بالا و پایین کرد انگار که قفل شده بود و خبری از مراد هم نبود با شلیک گلوله‌ها یکی پس از دیگری جرعت بلند کردن سرش را به هیچ وجه نداشت. همین که در باز شد خودش را به بیرون پرتاب کرد مرد مقابلش سرش را خم کرده به روی او فریاد زد: - ما رو محاصره کردن ولی اگه مواظب باشیم می‌تونیم از توی باغ فرار کنیم.
بی‌توجه نگاهی به دور اطراف انداخت سیاهی شب چشمانشان را کور کرده که افرادشان تنها از صدای شلیک و نور فشنگ جبهه گرفته بودند او دستپاچه از دیدن مراد که کمی آن‌سوتر در حال پر کردن خشاب می‌بود بی‌توجه به پسر که راه فرار را برای خودش شرح می‌داد به سوی او دوید مراد سرش را که بالا برد با دیدن آتوسا چون تیری از فشنگ به سوی او پرتاب شد سرش را به سی*ن*ه‌اش چسباند و تن نحیف دختر را در میان بازوانش پنهان کرد آتوسا با افتادن وزن او و سنگینی تنش بهت زده تلو_ تلو خوران از پشت به روی زمین غلتید شانه‌اش از فرط فشار انگشتان مراد به درد آمده که با تقلا لب زد: - مراد خوبی!؟
با حس لجزی و خیسی شکمش در همان حالت طاق باز گریه کنان فریاد کشید:
- تو تیر خوردی!
از شنیدن صدای خس- خس و سست شده‌ی مراد چیزی درونش فرو پاشید که هق- هق کنان او را محکم‌تر از قبل به آغوش کشاند.
- ت... راست گفتی، الیاس من رو می‌کشه او... اون از نقشمون با خبر بود!
دستانش را روی قفسه‌ی سی*ن*ه‌‌ی او گذاشت تا تن سنگین مراد را از روی خود بلند کند. در حالی که نفس کم آورده بود به مردانی خیره شد که در آخرین قطره‌های خونشان جبهه‌ی خود را نگه داشته بودند و پشت ماشین‌ها‌ی وارونه شلیک می‌کردند. شوری عرق با اشک چشمانش یکی شده بود و از چانه‌ی باریکش می‌ریخت.

موضوع نویسنده

Afeljor

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
369
3,980
مدال‌ها
3
به هر مشقتی که بود مراد را کنار زد و روی زمین نشست یک لنگه‌ی کفش پاشنه بلندش در هیاهوی تیراندازی افتاده و لباس بر تنش با خاک یکسان شده بود آن شال حریر گم گشته که موهای آزاد سیاهش به هر سو می‌دوید. دندان بر هم سایید در حالی که کفش قرمزش را از پا در می‌آورد گفت:
- مهم نیست بلندشو باید فرار کنیم.
کفش را به سوی تپه‌های سیاه آن‌جا پرتاب کرد و به سوی مراد سر چرخاند که در همان حال خشکش زد! نیم رخ مراد روی چمن برگشته بود که تنها یک رخ خون آلودش پیدا بود. اخمی به ابرو داد و عصبی شانه‌‌اش را تکان داد؛ حین ریختن اشکانش بریده‌بریده‌ گفت:
- پا... شو... مراد! باید بر...ریم
دستی روی صورتش کشید و به سرعت از جای خود برخاست.
دولا با پایی برهنه روی چمن‌های باغ تلو‌تلو می‌خورد و سعی می‌کرد تن او را با خود هم‌گام کند در حالی که بدن مراد به آرامی کشال می‌شد. دستان لرزانش از زیر شانه‌های او سست شد که بی‌صدا فریادی زد و روی زمین غلتید طنین نفس‌های او در گوش شب بلند می‌پیچید و بغض کرده سعی در خفه کردن آن بود. آخرین تقلایش را هم کرد که او را پشت دیوار کلاه‌فرنگی پنهان کند، کتش را از تنش بیرون آورد و روی زخم شکم مراد فشار داد. در حالی که سر او را روی پاهایش می‌گذاشت زمزمه کرد:
- مرد قوی من دووم بیار
نفس عمیقی کشید و به دور و اطرافش خیره شد. آدم‌های اجیر شده‌ی مراد روی شکم و طاق باز بر کنار درختان سرو آن‌جا جان داده بودند؛ بوی خون و دود اسلحه هنوز هویدا بود! هنگامی که خیسی چیزی روی گونه‌هایش احساس کرد به خودش آمد و اشکانش را با دستان خونی‌اش پاک کرد دماغش را بالا کشاند و به روی مراد خیره شد؛ چشمان او بسته بود و دستانش سرد! باز سوز تیزی بغض گلویش را پاره کرد که نم-نم اشک‌هایش شروع به ریختن کردند. نفس‌نفس زنان نجوا گونه در گوش او گفت:
- ما زنده می‌مونیم بهم قول بده! ما از اینجا میریم مرادم ما نجات پیدا می‌کنیم.
- اون مرده!
با سنگینی سایه‌‌ی بالای سرش، گرمای نگاهش تو خالی شد؛ به کندی سرش را بالا گرفت الیاس را دید که قامت بلندش در تاریکی پنهان شده که جز نگاه براقش چیزی پیدا نبود. خندید و فریاد کشید:
- تو مرادم رو کشتی، تو!
چشمانش را بست و بلند بلند زیر گریه زد چهار ستون بدنش می‌لرزید و قلبش داغ کرده بود در میان هق‌هق‌هایش گفت:
- م... من... منو هم بکش
دستان الیاس بالا رفت اسلحه درست روی پیشانی نم‌دارش نشست آتوسا چشمانش را با خشم باز کرد و گفت:
- به زودی تو رو توی جهنم می‌بینم
الیاس چشم روی هم گذاشت و با تمنا به همراه چاشنی تمسخری لب زد: - لطفا برام جا بگیر.
چیزی نگذشت که ماشه را کشید اما هنگامی که گرمای عرق به روی پیشانی سردش را احساس کرد! پلکان لرزانش را باز کرد و متعجب به او خیره شد که اسلحه را قلاف کرده بود! چشمان سرخش را بست و آهی کشید در همان حال گفت:
- چرا!؟ چرا منو نمی‌کشی مگه نگفتی فقط یک‌بار اعتماد می‌کنی!؟
او روی زانو مقابل آتوسا نشست موی روی پیشانی عرق کرده‌‌اش را کنار زد و نم چشمانش را گرفت با خونسردی گفت:
- به شاهرخ قول دادم تو رو نکشم.
نفس در سی*ن*ه‌ی او حبس شد! از عرض شانه‌ی الیاس شاهرخ را دید که نزدیکش می‌آمد؛ درست مثل مرداش لباس سیاهی جذب‌داری به تن کرده و موی خود را دم اسبی بسته بود چشمان درشت سیاهش چون گربه‌ی وحشی‌ای می‌درخشید؛ آب گلویش را به سختی قورت داد و بازوی بی‌جان مراد را محکم گرفت. آن مرد بلند قامت در کنار الیاس ایستاد و نگاه تب کرده‌اش را به او دوخت
- هیچ باور نمی‌کردم اگه با چشمای خودم نمی‌دیدم! الیاس پسر اسرافیل داره بهش خ*یانت می‌کنه!
این را گفت و بلند-بلند خندید؛ چشمان ریز شده‌اش را به سوی آتوسا که زانوی غم به آغوش کشیده بود کشاند و اخمی به ابرویش نشاند. اشاره‌ای به بادیگاردش کرد و گفت:
- این دختر رو ببر توی ماشین.
او در حالی که صورتش از عصبانیت تیک می‌زد دستش را نامحسوس در جیب مراد فرو برد و چاقوی داخلش را بیرون کشید. به سنگینی از جای برخاست چشمان سرخش بند نگاه شاهرخ بود که در همان لحظه چراغ‌های سرتاسر باغ روشن شدند. نور به تندی چشمان‌شان را بست که اما او فرصت را غنیمت شمرد، تیزی چاقو را بالا گرفت و به سوی شاهرخ هجوم آورد. چیزی نمانده بود که مماس پیراهن او شود که یک‌آن دستان الیاس او را پس کشاند. شاهرخ با تعجب چشم درشت کرد و به صحنه‌ی مقابلش که به رویش دهن کجی می‌کرد خیره شد آتوسا دیوانه‌وار در آغوش الیاس ضجحه می‌کشید!

موضوع نویسنده

Afeljor

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
369
3,980
مدال‌ها
3
تاپی که به تن داشت خیس و نمناک بود و تیرگی خون مراد بر روی آن دیده می‌شد از سر شانه‌های برهنه‌اش تا گردن موی سیاه کوتاهش برق می‌زد؛ شوری عرق روی تنش حسابی تاپش را جذب کرده بود. رگ‌های ریز روی شقیقه‌ی شاهرخ باد کرد و اخم ترشش روی به غلیظی رفت. از فیگور خود که بر ستون کلاه فرنگی تکیه کرده بود در آمد و فریاد کشید:

- الیاس مراد رو کشته! به من حمله می‌کنی شل مغز!؟

دستش را به سمت بادیگارد دراز کرد در حینی که دختر در آغوش سرد و خشن الیاس بی‌تاب تقلا می‌کرد که جز موهایش چیزی تکان نمی‌خورد بادیگارد اسلحه‌اش را به دست شاهرخ داد او دست از کولی بازی‌های آتوسا چشم برداشت و نگاه به کلاشینکف دستانش کرد؛ چشم روی هم گذاشت و از زیر دندان‌هایش غرید:

- نکبت کتت رو بده.

مرد کتش را به سرعت از تنش بیرون آورد و به دست او داد شاهرخ بی توجه به جیغ‌هایی که تنها چندین کلمه‌ از تمامی جملات نامفهومش به گوش می‌رسید

- ...رفیقت بود...چطور تونستی خ*یانت کنی...

از مچش گرفت و کت را روی شانه‌اش انداخت. او را تا چند قدمی همراهی کرد که از فریاد‌های گوش‌خراشش به ستوه آمد! آتوسا را چون پر کاهی به سوی بادیگارد‌هایش هل داد. به جای خودش نگاه تیز و برنده‌اش هنگامی که دختر تلو‌تلو می‌خورد و از باغ بیرون می‌رفت در کنارش قدم برداشت؛ دختر از جلوی چشمانش محو شده بود اما هنوز حضور سوت صدای غم‌زده‌اش در گوش شاهرخ زنگ می‌زد، با عصبانیت انگشت کوچکش را روی لاله‌ی گوشش گذاشت و هیستریک آن را تکان داد. الیاس با پوزخند در کنارش ایستاد و گفت:
-تو واقعا عاشقشی!؟
او ابرویی بالا داد و از جیب شلوارش جعبه‌ای بیرون آورد یک لوله‌ی کاغذ باریک از آن بیرون کشید و به لب گرفت. زمزمه‌وار گفت:
- کی!؟ کاکتوس! هوم
آن کاغذ و محتویات داخلش را به آتش کشاند و به سوی جسم بی‌جان مراد رفت. لگدی به شکمش زد و روی تن او نشست!
- من این و کاکتوس از بچگی باهام بزرگ شدیم.
نگاه به چشمان بسته‌ی مراد که تهی از زندگی بود کرد و لب زد:
- خرشانس بود تا آخرین لحظه اون رو داشت
پک عمیقی کشید و سرخوش دودش را بلعید، الیاس نگاه از گل دستان او گرفت و به افرداش خیره شد که درحال پاکسازی اجساد بودند. با صدای گرفته‌ی شاهرخ سری چرخاند و خنثی نگاه‌ش کرد
- خ*یانت! همه‌ی این‌ آدم‌ها برای خ*یانت مردن و اما تو هم می‌خوای خ*یانت کنی! پس چه فرقی با این مرده‌ها می‌کنی
دستانش را داخل جیب شلوارش فرو برد و شانه‌ای بالا انداخت.
- خ*یانت نبود که این‌ها رو به کشتن داد تک‌تک این آدم‌ها نمی‌دونستن با کی می‌جنگند و برای چی می‌میرند.
شاهرخ از فرط خنده شانه‌هایش بالا و پایین شد سرش را بالا گرفت و گفت:
- چرند نگو بچه! این‌ها برای پول مردن و تو هم برای پول میمیری
الیاس که از گوشه‌ی چشمانش نگاهش می‌کرد با پوزخند روی برگرداند و فاصله را از بین برد. مقابل شاهرخ روی زانو نشست و گفت:
- تو برای چی گذاشتی مراد رو بکشم!؟ پول! پول چیزی نیست که من می‌خوام
شاهرخ بادی به گونه‌اش داد و با تمسخر آن را روی صورت الیاس فوت کرد در حالی که از لحنش خشم می‌بارید گفت:
- من مراد رو به حال خود احمقش رها کردم توی مرگش هیچ دخلی نداشتم.
الیاس با ابروی بالا رفته سری تکان داد و آهی در گلو کشید هنگامی که از جایش بلند می‌شد تنها با یک جمله او را ترک کرد:
- رهاش کردی در حالی که می‌دونستی می‌خوام بکشمش این دونستن تو رو شریک جرم حساب می‌کنه.

"دو ساعت ساعت قبل"

عماد، آن مرد چاق، از هیجان زیاد سر تا پایش را نمی‌شناخت. در حالی که با شکم گردش تلوتلو می‌خورد در کنار خضر نشست؛ چشمان پوف کرده‌اش را گشاد کرد و لبخند ریزی زد که گونهٔ صورتی رنگش بالا آمد.

- هی پیرمرد حواست به سامیار و سام هست؟

سکسکه‌ای کرد و فرق سر کچلش را خاراند؛ ادامه داد:

- اون دو تا خیلی بهت بد نگاه می‌کنن!

خضر از جایش بلند شد، نگاه به طبقهٔ بالا کرد؛ آن دو در میان هیاهوی افراد ایستاده بودند و در گوش هم پچ می‌زدند.

- چی میگید به همدیگه؟! چرا افرادتون علاف ایستادن؟!

سام به نرده‌ی چوبی آن‌جا تکیه کرد و به پایین نگاهی انداخت خضر را دید شاکی که با اخم ترش کرده‌ای ایستاده؛ ابرویی بالا داد گفت:

- الان نیم ساعت داریم می‌گردیم اما...

- اسنادی این‌جا نیست!

این صدا متعلق به سامیار بود که خشمگین پله‌ها را دو تا یکی می‌کرد، با قدم‌های محکمی خودش را به خضر رساند و فریاد کشید:

- دروغ گفته باشی خودم تو رو می‌کشم و تحویل الیاس میدم.

- هی!؟

نگاه خضر و سامیار سمت عماد چرخید او پکی به سیگارش زد و از زیر لب‌ کبود شده‌اش گفت:

- سامیار، دهنت رو ببند! من به این پیرمرد اعتماد دارم، همه چیز عالی میشه.

موضوع نویسنده

Afeljor

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
369
3,980
مدال‌ها
3
عماد خندید و دستش را روی شکمش گذاشت، در حالی که چشمانش بسته می‌شد آهسته زمزمه کرد:

- عالی میشه، عالی!

سامیار نگاه تیز و برنده‌اش را از روی او کند و باز به چشمان خضر خیره شد

- اگه تا چند دقیقهٔ دیگه پیدا نشه...

- پیداش کردم!

در حالی که مبارزی برگه‌ای به دستانش بود با روی گلگون شده باز فریاد کشید:

- اسناد دست منه.

هر سه نفر به سوی آن مبارز شتافتند، چه عمادی که خماری از سرش پریده بود و چه سام و سامیاری که اخم‌هایشان به لبخندی گشاد مبدل شده بود. همه‌ی محافظان از اتاق‌ها بیرون آمدند و وسط سالن جمع شدند؛ خضر بی‌ سر و صدا به سوی در خروجی رفت همین که پایش را به بیرون گذاشت در محکم به هم بسته شد.

در همان حین سامیار سرش را بلند کرد و با ابروهای بالا رفته از فرط تعجب گفت:

- اینجا چه خبره؟!

به طور ناگهانی‌، افرادی که کنار دیوار‌ها ایستاده بودند روی زمین غلتیدند؛ سام شال‌گردنش را دور دهانش پیچاند و فریاد کشید:

- دارن گاز پخش می‌کنند، جلوی تنفستون رو بگیرید! از کنار دیوار بیاید این طرف، همه وسط جمع بشید.

عماد بی‌توجه با چشمان خمار روی مبل دراز کشید، در حالی که آهسته زمزمه می‌کرد:

- همه چیز عالی میشه، عالی!

سامیار ناباور به خضر خیره شد که از آن‌سوی پنجره با لبخندی مرموز ایستاده بود. اسلحه‌اش را بیرون کشید و به مقصد متلاشی شدن سر خضر ماشه‌اش را خالی کرد، لیکن حتی شیشه جز خراشی کوچک برنداشت!

سام با نگاهی مضطرب دست برادرش را کشید و او را داخل حصار آورد. مردانی ماسک دار از طبقهٔ بالا به آن‌ها شلیک می‌کردند، سام که در مرکزشان ایستاده بود فریاد کشید:

- باید بریم بالا باید ماسک‌های اون‌هارو بگیریم.

سامیار که معلوم نبود خون چه کسی به صورتش پاشیده شده بود گفت:

- نه باید در رو بشکنیم.

- لعنت بهت! اون‌ها زیادن، بیرون هم هستن؛ اگه بریم بالا شانس بیشتری داریم.

این را گفت و به سمت بالا شلیک کرد همهٔ افراد خواه ناخواه به نطق برادر بزرگ‌تر راه را کج کردند و به سمت در حمله‌ور شدند، در حالی که از پشت، حصار مدام کوچک‌تر و افراد بیشتری می‌مردند! سام که دیدی به برادرش نداشت، در حالی که خفه می‌شد، چشمانش را بست و با زانو روی زمین افتاد؛ دیگر نایی در تن نداشت! وقتی سرش را بلند کرد تنها خودش بود که هنوز نفس می‌کشید افراد چون مداری دورش افتاده بودند. برادر را دید که کف از دهانش ریزش می‌کرد اما با این حال دستش را به سوی او بالا برد و زمزمه کرد:

-سا...

سامیار هنوز حرفش کامل نشده بود که نگاه گرمش خاکستر و تهی شد، اشک از گوشهٔ چشم سام جوشید؛ شال‌گردنش را از دور دهانش باز کرد و نگاه به مردی ماسک‌دار انداخت که بالای سرش ایستاده بود

- اسرافیل یک روزی الیاس رو می‌کشه، هیچ‌ک.س زنده نمی‌مونه.

این آخرین جمله‌ای بود که به زبان آورد، چرا که کف از دهان او هم پاشیده شد و با چشمان بسته روی زمین غلتید؛ آن مرد از کنار‌ش گذشت و ماسکش را در‌آورد خضر در را به رویش باز کرد.

- سیروس، متحدین اومدن و گفتن الیاس خبرشون کرده؛ این درسته؟

پسر خیره به چشمان سروش شد که چند قدمی دورتر ایستاده بود لبخندی زد و سرش را تکان داد:

- درسته.

- این خضر پیر، جزء ما بود!

دستان سروش را گرفت و سلام داد.

- البته، همه چیز از اول یک نقشه بود، توطعهٔ خضر، فقط برای شناختن افراد خائن شروع شد؛ خوشحالم جز متحدین واقعی هستی.

سروش خندید و دست دور گردن خضر انداخت.

- شیطون ما شدی! وقت خواب با الیاس چای می‌نوشی و دسیسه می‌چینی و وقت بیداری ما رو بر علیه‌ش تشویق می‌کنی؟

خضر تنها لبخند زد و به در ورودی خیره شد دستانش را در جیب پالتویش فرو برد و گفت:

- هنوز یک نفر مونده تا بمیره

بالا پایین