جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی 《خواص انواع غذا ها》

  • نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ♡Nadieh♡ با نام 《خواص انواع غذا ها》 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,494 بازدید, 153 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع 《خواص انواع غذا ها》
نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡Nadieh♡
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
سوپ هاے کنسرو شده معمولا سرشار از نمڪ هستند که ممکن است باعث افزایش فشار خون در کودکان و بزرگسالان شود. به عنوان مثال یڪ قوطے سوپ گوجه فرنگے حدود 48 درصد نیاز روزانه بدن به نمڪ را برطرف مے کند که مے تواند دردسر ساز شود!
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
استفاده از خامه در هر نوع سوپ از جمله سوپ گوجه فرنگے مے تواند به افزایش چربے و کالرے سوپ و در نهایت افزایش وزن ناخواسته منجر شود. سعے کنید سوپ گوجه فرنگے را با مواد مرغوب و با کیفیت تهیه کنید تا میزان نمک، چربے و کالرے موجود در آن کنترل شود.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
آش رشته یکے از غذاهاے سنتے ایرانے مے باشد که در سفره ایرانے ها جایگاه خاصے دارد و ایرانے ها در ایام مختلفے مانند ماه رمضان و برخے مهمانے ها مردم علاقه بیشترے به پختن آن دارند. آش رشته خواص بسیارے براے سلامت بدن به دنبال دارد و در حقیقت بهترین غذا به منظور تامین رطوبت کافے براے بدن مے باشد.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
خواص آش رشته و فواید مصرفے آن براے بدن

آش رشته و سوپ یکے از بهترین غذاها به منظور تامین رطوبت کافے بدن مے باشد. آش رشته یکے از معروفترین آش هاے ایران مے باشد که ریشه سنتے داشته و در مراسم مختلف به ویژه مراسم مذهبے به عنوان یکے از غذاها سرو مے شود.
این آش در تمام نقاط ایران تهیه مے شود و جایگاه ویژه اے در وعده هاے غذایے فصل هاے مختلف سال دارد. این آش اغلب با عنوان ناهار یا عصرانه بر سر سفره هاے ایرانے قرار دارد. همچنین در سفره هاے نذرے و افطارے و یا دعا خوانے دیده مے شود. در حالت کلے این آش جایگاه خاصے بین ایرانے ها دارد و اغلب پشت سر مسافر پخته و پخش مے شود.
آش رشته با توجه به مواد استفاده شده در آن داراے خاصیت هاے بسیارے براے سلامت بدن مے باشد،
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
منبع تامین کننده انرژے بدن

با توجه به تحقیقات انجام شده و گفته متخصصین تغذیه، رشته که یکے از مواد اصلے در این آش است در دسته نانو غلات قرار مے گیرد و داراے ماده معدنے و مقدارے پروتئین مے باشد. از این رو آش رشته با عنوان منبع تامین انرژے براے بدن محسوب مے شود.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
منبعے از پروتئین

یکے دیگر از خاصیت هاے آش رشته تامین پروتئین کافے براے بدن مے باشد. گروه بنشن ها که شامل نخود، لوبیا، عدس و … مے شوند در تهیه آش رشته بکار برده مے شوند. حبوبات مورد استفاده در آش جانشین گروه گوشت شده و داراے مقدارے پروتئین گیاهے مے باشند که در کنار رشته تبدیل به پروتئین کامل براے بدن خواهند شد.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
سلامت دندان ها و استخوان ها

همانطور که مے دانیم کشک یا ماست یکے از اجزاے مهم در آش رشته مے باشد، کشڪ به خانواده لبنیات تعلق دارد و علاوه بر تامین پروتئین بالا، داراے مقدار بالایے فسفر و کلسیم مے باشد. از این رو مے تواند باعث سلامت دندان ها و استخوان ها به خصوص در کودکان در حال رشد شود.
 
بالا پایین