جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی 《خواص انواع غذا ها》

  • نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ♡Nadieh♡ با نام 《خواص انواع غذا ها》 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,494 بازدید, 153 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع 《خواص انواع غذا ها》
نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡Nadieh♡
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
آبگوشت براے افرادے که مشکلات و بیمارے هاے زیر را دارند مناسب نیست:
گواتر - چربے خون - چاقے - فشارخون - کبدها و روده هاے ضعیف - آترومے - کلسترول -سختے سرخرگ ها - زخم روده - عفونت و قولنج روده و معده - سردرد - نفخ - آنژین صدرے - خارش پوست - بدبویے دهان و عرق - سنگ اورات و اگزالیڪ - صرع - خواب پریشان - پژمردگے احساسات - ورم اپاندیس - واریس - خروج مقعد - کمردرد - میگرن - نقرس - پادرد - آب آوردن چشم- حصبه - آسم - هپاتیت روده - سرماخوردگے - آلبومینورے - ورم کلیه - انگل - آرتریت شبکیه - پارکینسون - بیمارے شارکو - ضعف بینایے - استئاتوره - اختلالات تیروئید - قند در ادرار
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
اثرات منفے آبگوشت بر شخص مصرف کننده:

عدم جذب ویتامین E و ید – افزایش دهنده سودا – ترش کردن معده - زرد شدن کف دست ها - اسیدے شدن خون - خواب رفتن عضلات - عفونت ادرارے در زنان حامله - ورم روده و معده و اختلالات قاعدگے – وجود رب گوجه فرنگے در این غذا شیر را کم مے کند– این غذا روے سطح اسید اوریڪ و اوره خون اثر منفے دارد.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
آبگوشت غذاے مناسبی، براے افرادے است که رژیم غذایی دارند، زیرا تمام مواد مغذے مورد نیاز بدن را دارد. پس این افراد می‌توانند بدون دغدغه آبگوشت را به برنامه غذایے خود اضافه کنند. تنها این نکته را به یاد داشته باشند که در پخت این غذا نباید از دنبه و چربے استفاده کرد.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
آبگوشت را با پیاز یا ترشے بخورید؛ زیرا پیاز حاوے پتاسیم بوده و براے افرادے که به فشار و چربی‌خون مبتلا هستند مفید است. مصرف پیاز باعث افزایش ترشحات مجراے تنفسے می‌شود که مصرف آن در روز‌هاے آلوده باعث کاهش آثار بد آلودگے هوا می‌شود. همچنین ترشے ترشحات اسید معده را بیشتر می‌کند و باعث جذب بهتر آهن و هضم سریع غذا خواهد شد.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
یکے از محبوب‌ترین و شناخته شده‌ترین غذاهاے ایرانے قورمه سبزے است. این غذا خواص فوق‌العاده‌اے براے بدن انسان دارد. سبزی‌هاے مورد استفاده در این خورشت، عبارت‌اند از : جعفری، گشنیز، شنبلیله و تره. همچنین وجود گوشت و انواع لوبیا در این غذا آن را تبدیل به منبع سرشار از فیبر، آهن و ... نموده است. لازم به ذکر است طبخ صحیح هر غذا تاثیر بسزایے در باقے ماندن مواد مفید در ترکیبات آن دارد. براے مثال استفاده زیاد از روغن، مواد سرخ شده و ادویه‌ها،نه تنها در قورمه سبزی، در هر ماده‌ے غذایے می‌تواند از یڪ غذاے مقوے و پرخاصیت یڪ سم بسازد و سلامتے شما را به خطر بیندازد. قرمه سبزے از جمله غذاهاے اصیل ایرانے است که در صورت عدم طبخ صحیح می‌تواند جز غذاهاے بے خاصیت و حتے سم سلامت باشد.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
خاصیت ضدالتهابے و افزایش اشتها و تقویت حافظه
یکے از چاشنی‎‌هاے موجود در این غذا زردچوبه است. این ادویه علاوه بر خواص آنتی‌اکسیدانے که مانع از ابتلا به سرطان شده و حافظه را افزایش می‌دهد، داراے کورکومین است که خواص ضدالتهابے دارد براے افرادے که بیمارے هاے التهابے مثل آرتروز دارند بسیار مفید است.
از دیگر خواص این ادویه، افزایش اشتها و همچنین پیشگیرے از بیمارے دیابت است. این غذا براے افرادے که قصد اضافه کردن وزن دارند بسیار مفید است.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
کمڪ به هضم غذا:

به طور کلے به دلیل وجود سبزیجات در این غذا و وجود الیاف رژیمے این غذا به گوارش بدن انسان کمڪ بسیارے مے کند. جذب بسیار خوبے دارد و عملکرد روده را بهبود می‌بخشد.


عاملے مهم براے تقویت استخوان‌ها:

جعفرے و شنبلیله موجود در قورمه سبزے سرشار از کلسیم و منیزیم است. این ویتامین ها براے استخوان هاے شما بسیار مفید هستند.
 
بالا پایین