جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی 《خواص انواع غذا ها》

  • نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ♡Nadieh♡ با نام 《خواص انواع غذا ها》 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,468 بازدید, 153 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع 《خواص انواع غذا ها》
نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡Nadieh♡
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
قیمه‌نثار با افزایش تعداد گلبول‌هاے قرمز خون کم‌خونی را رفع می‌کند؛ این غذا براے کودکان در حال رشد و افراد لاغر و ضعیف بسیار مفید است.قیمه‌نثار نقشے موثر در بهبود عملکرد مغز، تقویت حافظه و جلوگیرے از ابتلا به آلزایمر دارد؛ این غذا به علت وجود ویتامین‌هاے A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانے دارد بنابراین سیستم ایمنے بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌هاے مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
قیمه‌نثار به علت داشتن انواع ویتامین‌هاے A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین‌هاے B و سایر املاح معدنے به طراوت، شادابی، بازسازے پوست و مو و رویش مجدد مو‌ها کمڪ می‌کند.

قیمه‌نثار درد‌هاے قاعدگی را تسکین می‌دهد و به علت داشتن اسید فولیڪ و آهن براے زنان باردار و جنین بسیار مناسب است.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
جالب است بدانید، که این ادویه مخصوص قیمه نثار است که طعم خورشت را صدچندان دلبخش‌تر می‌نماید. قیمه نثار یک غذاے سالم لوکس و رسمے به حساب می‌آید و در اکثر مراسمات مهم چون عروسے سرو می‌شود. در هرم غذایی ارزش غذایی بالایے دارد و خواص متعددے را به خود اختصاص داده است که در زیر به آن‌ها می‌پردازیم.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
خوردن بادام، در کنار بهره‌مندے از انواع ویتامین‌ها، پروتئین، کلسیم، منیزیم و آهن، منبعے غنے از انرژے است که به سبب همین موضوع براے همه افراد عالے می‌باشد، به خصوص براے کودکان بسیار توصیه می‌شود.
همچنین وجود ویتامین E در پوست بادام باعث تقویت سیستم ایمنے بدن، جلوگیرے از سرطان، آلزایمر و آب مروارید می‌شود.
بنابراین به دلیل استفاده از چندین گروه مواد غذایے سالم، این خورشت براے برطرف کردن نیازهاے کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مناسب است. براے کاهش انرژے آن می‌توانید از روغن به میزان کمتر و گوشت کم چرب استفاده نمایید.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
نرگسے اسفناج یکے از غذاهاے اصیل ایرانے و متعلق به خطه شمال کشور است که بسیار مغذے و مفید است. نام نرگسے برگرفته از رنگ‌هاے سفید و زرد تخم مرغ و تشبیه آن به گل نرگس است. مواد اولیه اصلے براے تهیه نرگسے اسفناج تخم مرغ و اسفناج هستند که هر دو سرشار از خواص و فواید فراوانے براے سلامتے بدن هستند. همچنین نرگسے اسفناج غذایے مناسب بر قرار گرفتن در رژیم‌هاے لاغرے است و می‌تواند یڪ وعده غذایے مناسب، کم کالرے و مقوے براے کاهش وزن باشد
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
خواص جالب اسفناج:
فیبر زیادے دارد
اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. یڪ پیمانه اسفناج حدود 20 درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمڪ می‌کند. فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیرے می‌تواند مانع از پرخورے شود.

با سرطان مبارزه می‌کند
پژوهش‌ها نشان داده فلاوونوئید موجود در اسفناج، تقسیم سلولے سلول‌هاے سرطانے در معده و پوست را کاهش داده و همچنین سبب کاهش چشمگیر خطر ابتلاے افراد به سرطان پروستات می‌شود.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
نرگسے اسفناج، حاوے میزان زیادے اسفناج است که به دلیل دارا بودن فیبر بالا، می‌تواند به کاهش وزن افراد کمڪ کند و با پر نمودن حجم معده، مانع از پرخورے شود؛ با این‌حال به دلیل دارا بودن تخم مرغ، بهتر است افرادے که کلسترول بالایے دارند، از آن زیاد استفاده نکنند. به دلیل خاصیت بالاے این غذا، بهتر است در حد متعادل از آن استفاده کنید
 
بالا پایین