- Jun
- 2,158
- 40,024
- مدالها
- 3
تمام هیاهوی بیرون یکدفعه قطع شد. نگاهم را روی تمام اتاق و وسایلی که برایم یادگاری از علی بودند، چرخاندم. دلم سنگینتر از قبل شد. علی پشت میز کامپیوترش بود در حال کار. دست روی صندلی گذاشتم و محو شد. سر چرخاندم. علی مقابل آینهی کمد ایستاده و موهایش را شانه میکرد. جلوی چوب رخت پیراهنش را آویزان میکرد. روی زمین آرنجش را روی بالش گذاشته و درحالی که یک پایش را دراز کردهبود و دیگری را از زانو تا کرده و روی آن گذاشتهبود، داشت چیزی را حل میکرد. روی تخت نشستهبود و با همان لبخند همیشگیاش به من نگاه میکرد. همیشه عاشق طرز نگاه کردنش بودم.
- علی اینجایی؟
کنارش نشستم، اما به جای او قاب عکسش روی تخت بود. سریع سر برگرداندم. دیگر علی هیچجا نبود. بالأخره دل سنگین شدهام شکست و قطرهی اشک سمجی از چشمانم پایین غلتید. اتاق خالی بود. جز من هیچکـس نبود. حقیقت سیلیاش را به صورتم زد. لبهایم لرزید و چشمانم پر از اشک شد. قاب عکسش را برداشتم. باز هم میخندید. دست روی صورتش کشیدم.
- بیوفا چرا رفتی؟ چرا تنهام گذاشتی؟
عکس را به آغوشم فشردم.
- من که گفتم به از دور دیدنت قناعت میکنم، چرا اونو هم ازم دریغ کردی؟ نگفتی من بیتو چیکار باید بکنم؟
سد اشکهایم دیگر فرو ریختهبود و من داشتم زار میزدم. با قاب در آغوشم به پهلو روی تخت دراز کشیدم و همین که سر رو بالش گذاشتم عطر علی مدهوشم کرد. عکس را بیشتر فشردم و بیشتر زار زدم.
- هیچ فکر دلتنگی منو نکردی؟ آره خودم گذاشتم بری، ولی مجبور شدم. مجبورم کردی. من الان خودتو میخوام، ولی تو به من فکر نمیکنی.
آنقدر گلایه کردم و اشک ریختم که دیگر متوجه چیزی نشدم.
علی کنارم بود. کنار مزار شهدای گمنام، در محوطهی دانشگاه نشستهبودیم. همانجایی که دوشنبهها باهم میرفتیم. همانهایی که علی آنها را رفقا صدا میزد. دستانم درون دستان گرمش بود و سرم روی شانههایش، اما دلتنگیام هنوز یادم بود.
- علی کجا بودی تو؟
رد نوازش انگشتش را روی صورتم حس کردم.
- مهمون رفقا بودم.
سرم را از روی شانهاش بلند کرده و به مردمکهای قهوهایرنگش چشم دوختم.
- پس چرا منو نبردی؟ میدونی چقدر تنها بودم؟
لبخندی زد و کمی سرش را کج کرد.
- تو هم به وقتش میایی، من منتظرتم.
- من همین الان میخوام بیام، اصلاً چرا تو تنها رفتی؟
- دلخور نشو عزیزم! من زودتر اومدم تا اینجا رو مهیا کنم.
- خیلی خودخواهی که بی من رفتی!
دستش را روی صورتم گذاشت و به چشمانم خیره شد.
- قرارمون یادت نره! وقتی رسیدی سر قرار، من همه چی رو برات جبران میکنم، فقط یادت نره، من چشم انتظار دیدنتم.
ناگهان گرمای دستانش رفت و خودش هم ناپدید شد. ترسان و ناباور اطراف را نگاه کردم. علی نبود. مزاری نبود و من تنها در یک برهوت گیر کردهبودم. دلهره به یکباره هجوم آورد و با تکانی چشم باز کردم.
ترس و وحشت بیابان هنوز با من بود. قلبم تندتند میزد، اما هنوز به پهلو خوابیده و قاب عکس علی در آغوشم بود. تنم عرق کرده و کمی احساس خفگی داشتم. ملحفهای که روی تنم انداختهبودند، هم بیشتر گرمم میکرد.
- علی اینجایی؟
کنارش نشستم، اما به جای او قاب عکسش روی تخت بود. سریع سر برگرداندم. دیگر علی هیچجا نبود. بالأخره دل سنگین شدهام شکست و قطرهی اشک سمجی از چشمانم پایین غلتید. اتاق خالی بود. جز من هیچکـس نبود. حقیقت سیلیاش را به صورتم زد. لبهایم لرزید و چشمانم پر از اشک شد. قاب عکسش را برداشتم. باز هم میخندید. دست روی صورتش کشیدم.
- بیوفا چرا رفتی؟ چرا تنهام گذاشتی؟
عکس را به آغوشم فشردم.
- من که گفتم به از دور دیدنت قناعت میکنم، چرا اونو هم ازم دریغ کردی؟ نگفتی من بیتو چیکار باید بکنم؟
سد اشکهایم دیگر فرو ریختهبود و من داشتم زار میزدم. با قاب در آغوشم به پهلو روی تخت دراز کشیدم و همین که سر رو بالش گذاشتم عطر علی مدهوشم کرد. عکس را بیشتر فشردم و بیشتر زار زدم.
- هیچ فکر دلتنگی منو نکردی؟ آره خودم گذاشتم بری، ولی مجبور شدم. مجبورم کردی. من الان خودتو میخوام، ولی تو به من فکر نمیکنی.
آنقدر گلایه کردم و اشک ریختم که دیگر متوجه چیزی نشدم.
علی کنارم بود. کنار مزار شهدای گمنام، در محوطهی دانشگاه نشستهبودیم. همانجایی که دوشنبهها باهم میرفتیم. همانهایی که علی آنها را رفقا صدا میزد. دستانم درون دستان گرمش بود و سرم روی شانههایش، اما دلتنگیام هنوز یادم بود.
- علی کجا بودی تو؟
رد نوازش انگشتش را روی صورتم حس کردم.
- مهمون رفقا بودم.
سرم را از روی شانهاش بلند کرده و به مردمکهای قهوهایرنگش چشم دوختم.
- پس چرا منو نبردی؟ میدونی چقدر تنها بودم؟
لبخندی زد و کمی سرش را کج کرد.
- تو هم به وقتش میایی، من منتظرتم.
- من همین الان میخوام بیام، اصلاً چرا تو تنها رفتی؟
- دلخور نشو عزیزم! من زودتر اومدم تا اینجا رو مهیا کنم.
- خیلی خودخواهی که بی من رفتی!
دستش را روی صورتم گذاشت و به چشمانم خیره شد.
- قرارمون یادت نره! وقتی رسیدی سر قرار، من همه چی رو برات جبران میکنم، فقط یادت نره، من چشم انتظار دیدنتم.
ناگهان گرمای دستانش رفت و خودش هم ناپدید شد. ترسان و ناباور اطراف را نگاه کردم. علی نبود. مزاری نبود و من تنها در یک برهوت گیر کردهبودم. دلهره به یکباره هجوم آورد و با تکانی چشم باز کردم.
ترس و وحشت بیابان هنوز با من بود. قلبم تندتند میزد، اما هنوز به پهلو خوابیده و قاب عکس علی در آغوشم بود. تنم عرق کرده و کمی احساس خفگی داشتم. ملحفهای که روی تنم انداختهبودند، هم بیشتر گرمم میکرد.