جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

برترین [منطقه‌ی آشوب] اثر «Rasha_S کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ترسناک ، تخیلی ، فانتزی توسط Rasha_S با نام [منطقه‌ی آشوب] اثر «Rasha_S کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 10,611 بازدید, 336 پاسخ و 55 بار واکنش داشته است
نام دسته ترسناک ، تخیلی ، فانتزی
نام موضوع [منطقه‌ی آشوب] اثر «Rasha_S کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع Rasha_S
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Rasha_S
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,419
12,321
مدال‌ها
4
جلوی ساختمون چهار طبقه ایستادیم و کلید و توی قفل در انداخت. وارد شدیم و سعی کردم نسبت به صدای قطره‌های آب که از لباس‌هام روی پله‌هایی که به خونه‌ی شقایق منتهی میشد می‌ریخت، بی‌توجه باشم. در خونه رو باز کرد و جلوتر از من وارد خونه شد.
کفش‌هام رو کنار پادری، داخل خونه گذاشتم و در رو پشت سرم بستم. مبل‌های لیمویی رنگ، سالن رو محاصره کرده بودن. به اتاقی که ته راهرو قرار گرفته بود اشاره کرد.
شقایق: می‌تونی توی اون اتاق بخوابی. توی اتاق یه سبد پلاستیکی بزرگ قرار گرفته. لباس‌های خیست رو توی اون بنداز تا برات لباس جدید بیارم.
بدون حرف، سرم رو تکون دادم و با رد شدن از بین مبل‌ها، وارد راهرو شدم و به سمت اتاق رفتم. با ورودم به اتاق، دستم رو روی پریز برق کشیدم و بعد از روشن شدن اتاق، به اتاق ساده‌ای که تنها وسایل داخلش، یه کمد کوچیک و یه سبد بودن، نگاه کردم.
بی‌حرکت، وسط اتاق ایستادم و سعی کردم به درست یا غلط بودن چیزی فکر نکنم. شقایق آدم معتقدی بود و این‌که من رو به این خونه راه داده بود، هرچند برای یک شب و از سر ناچاری، نشون می‌داد اعتماد کرده و به بقیه‌ی مسائل هم اهمیت نمی‌ده! درست پیش بردن بقیه‌ی موارد و البته نظر مردم، کاری بود که من باید روی اون نظارت می‌کردم.
چند تقه روی در باز خورد و شقایق با یه دست لباس جدید وارد اتاق شد. دستش رو به سمتم دراز کرد.
شقایق: ماله پدرمه ولی خب تنها چیزیه که هست! بهتره سخت نگیری.
- مهم نیست! همین هم خوبه ممنون.
لبخند کوچیکی زد و از اتاق بیرون رفت. در رو بستم و لباس‌های خیسم رو توی سبد ریختم. تیشرت زرشکی و شلوار مشکی رو پوشیدم و دستی توی موهای کوتاهم کشیدم.
از اتاق خارج شدم و وارد سالن شدم. توی آشپزخونه بود و لباس‌هاش عوض شده بودن. فکر کنم چایی درست می‌کرد که با شنیدن صدای پای من، برگشت و نگاهم کرد. شال گلبهی رنگش رو مرتب کرد و به سمت مبل اشاره کرد.
شقایق: بشین تا یه چایی بیارم بخوریم گرم بشیم!
- متأسفم توی دردسر افتادی!
شقایق: بیخیال! دردسر چی؟!
روی مبل نشستم و به گلدون روی میز خیره شدم. گل عجیبی که توی اون بود، برام جالب بود. تا حالا گل بنفش رنگ ندیده بودم!
چایی توی سینی رو روی میز گذاشت و رو‌به‌روم نشست.
شقایق: هنوز هم گل‌ها رو نمی‌‌‌شناسی!
- کارم با لطافت گل‌ها، کیلومترها فاصله داره!
سرش رو تکون داد.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,419
12,321
مدال‌ها
4
لیوان چایی رو از توی سینی برداشتم و توی دستم گرفتم. داغ بود ولی می‌تونستم تحملش کنم. گرمای لیوان سفید رنگ، سرمای بارون رو از بدنم خارج کرد و خودش جایگزین شد.
سرم پایین بود و تلاشی برای شکستن سکوت نمی‌کردم! در واقع افکار توی سرم اینقدر زیاد و متفاوت با هم بودن که جایی برای حرف زدن باقی نمی‌ذاشتن! خانواده‌م، برادرم، زندگیم، گروهم، پایگاه‌م و شقایق، تمام ذهنم رو تسخیر کرده بود. دردسرهای مدیریت پایگاه و مقابله با سیاسی‌ها در کنار دردسرها و مشکلات شخصیم مثل خانواده و این احساس اشتباهی که دوباره داره از خواب بیدار میشه، صبرم رو تموم کرده بود!
صدای آروم و ملایم شقایق از فکر خارجم کرد. سرم رو بالا گرفتم و نگاهش کردم.
شقایق: چایی سرد شد! عوض کنم؟
- نه دستت درد نکنه خوبه.
لیوان رو به لب‌هام نزدیک کردم و چایی رو یه نفس سر کشیدم.
شقایق: بیخیال! همه چیز درست میشه. می‌دونم نمی‌شه نگران نباشی ولی خب حداقل سعی کن به چیزی فکر نکنی!
نگاهش کردم. با ساعت توی دستش بازی می‌کرد.
- من معمولاً ذهنم رو درگیر نمی‌کنم ولی الان باید فکر کنم! پای خیلی از افراد وسطه.
سرش رو تکون داد.
شقایق: هر طور صلاح می‌دونی!
از روی مبل بلند شد و به سمت اتاقی که به من داده بود رفت. به پنجره نگاه کردم. گیاه‌های سبز و شاداب، توی گلدون و روی زمین، زیر پنجره قرار گرفته بودن. ایستادم و به سمتشون رفتم. از نزدیک بررسی‌شون کردم. معلوم بود هر روز بهشون رسیدگی میشه و حواسش هست که آسیب نبینن!
صدای پاهاش رو از پشت سرم شنیدم. ایستاد و به حرف اومد.
شقایق: سانسوریا، انجیری و باباآدم گیاه‌های مورد علاقه‌ی من محسوب میشن! البته هنوز کوچیکن! یه‌کم بگذره قشنگ میشن.
- جالب به نظر می‌رسن!
از توی شیشه، انعکاس لبخندش رو دیدم. برگشتم و نگاهش کردم.
- بهتره بخوابیم! فردا صبح زود باید برم.
لبخندش جمع شد و سرش رو تکون داد.
شقایق: درست میگی. جای خوابت رو آماده کردم. شب بخیر.
به طرف اتاقش رفت و چند ثانیه بعد، صدای بسته شدن در رو شنیدم. من هم از پنجره فاصله گرفتم و به سمت اتاق رفتم. می‌دونستم از این سردیِ یهویی ناراحت شده ولی چاره‌ای نبود! من نمی‌تونستم ریسک تکرار گذشته رو به جون بخرم!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,419
12,321
مدال‌ها
4
با نور ملایم آفتاب که از لابه‌لای پرده‌ها وارد اتاق میشد، چشم‌هام رو باز کردم. غلت زدم و به ساعت دیواری نقره‌ای رنگی که روی دیوار قرار گرفته بود نگاه کردم. عقربه‌های مشکی رنگ، ساعت پنج و چهل دقیقه‌ی صبح رو نشون می‌دادن. روی تخت نشستم و خمیازه‌ی طولانی اما بی‌صدایی کشیدم. پاهام رو روی سرامیک‌های سرد اتاق گذاشتم و ایستادم. به طرف آینه رفتم و جلوش متوقف شدم. دستی به صورتم کشیدم و بعد از مطمئن شدن از مرتب بودنم، به طرف در رفتم. دستگیره رو توی دستم گرفتم و به آرومی و بدون صدا، در رو باز کردم. وارد سالن شدم و به گیاه‌ها نگاه کردم. توی یه تصمیم ناگهانی، به طرف آشپزخونه رفتم و لیوان بزرگ روی سینک رو از آب شیر پر کردم. به طرف گیاه‌ها برگشتم و آب رو توی گلدون‌ها تقسیم کردم. دوباره وارد آشپزخونه شدم و بعد از قرار دادن لیوان سر جای اولش، به طرف در ورودی حرکت کردم. روی زمین نشستم و پوتین‌هام که جلوی در قرار گرفته بودن رو پام کردم. بندهاش رو محکم بستم و با باز کردن در سنگین، از خونه خارج شدم. پله‌ها رو یکی در میون طی کردم و از ساختمون بیرون اومدم. آفتاب به صورتم می‌خورد و هیچ اثری از بارون دیشب باقی نذاشته بود!
خیابون‌های باریک، خلوت بودن و جز تعدادی آلفا، کسی قدم نمی‌زد. دست‌هام رو توی جیب‌های شلوار فرو بردم و به سمت پایگاه حرکت کردم. افراد با دیدنم احترام می‌ذاشتن که با تکون دادن سرم و جواب سلامشون رو دادن، واکنش نشون می‌دادم.
به سمت راست پیچیدم و جلوی ساختمون بلند و بزرگ بخش آلفا قرار گرفتم. در رو هل دادم و وارد سالن شدم. این بخش جزو معدود بخش‌هایی بود که توی هر ساعتی از روز، هیاهو و رفت و آمد توی اون جریان داشت. یکی از بچه‌ها رو صدا زدم. جلو اومد و احترام گذاشت.
- آزاد! می‌خوام سریع بری خونه‌ی من و تجهیزاتم رو بیاری. لباس، مدارک، تجهیزات و هر چیزی که برای آلفاست!
احترام سریعی گذاشت و ازم فاصله گرفت.
پسر: اطاعت قربان!

موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,419
12,321
مدال‌ها
4
وارد اتاقم شدم و پشت میز نشستم. به برگه‌های روی هم قرار گرفته نگاه کردم و نفسم رو آزاد کردم. از کار اداری متنفر بودم! برگه‌ای که مهر مقر فرماندهی روی اون خورده بود رو برداشتم و شروع به خوندن کردم. برای یه گردهمایی دعوت شده بودم. برای گردهمایی قبلی، ماهان رو فرستاده بودم برای همین، این دفعه رو حتماً خودم باید می‌رفتم! نگاهی به تاریخ جلسه انداختم و نامه رو کنار گذاشتم. الان نامه فرستاده بودن و اعلام کرده بودن دو روز دیگه جلسه تشکیل میشه! مدتی بود که متوجه شده بودم این افراد هیچ‌وقت قرار نیست تغییر کنن! نامه‌ی بعدی رو برداشتم و نگاهی گذرا بهش انداختم. بخش تولید کننده‌ها درخواست افزایش استخدامی داشتن که خب قابل درک بود. بیشترین زیرمجموعه، مربوط به همین بخش بود و قطعاً بیشترین کارهای فیزیکی و فنی به این گروه تعلق می‌گرفت!
مهرم رو برداشتم و روی کاغذ کوبیدم. کلمه‌ی تأیید آبی رنگ، روی نوشته‌های مشکی قرار گرفت.
صدای در زدن باعث شد سرم رو از توی کاغذها بلند کنم.
- بیا داخل!
در باز شد و ماهان وارد اتاق شد. یه ساک مشکی دستش بود و با نزدیک شدنش به میز، اون رو جلوم گذاشت.
ماهان: وسایلی که از خونه خواسته بودی.
سرم رو تکون دادم.
- ممنون.
لبخند زد و خواست عقب‌گَرد کنه که صداش زدم.
- ماهان!
ایستاد و نگاهم کرد.
ماهان: بله!
- درخواست آرین رو دیدی؟
سرش رو تکون داد.
ماهان: آره و خب تعجب کردم. فکر نمی‌کردم برای بخش آلفا درخواست بده!
- متأسفانه عقلش رو از دست داده! فقط ردش کن.
تعجب کرد.
ماهان: آزمون چی؟
کلافه خودم رو با کاغذها سرگرم کردم.
- فقط ردش کن ماهان! با من بحث نکن!
ماهان: باشه چه عصبانی!
- می‌تونی بری.
با اجازه‌ای گفت و از اتاق خارج شد.

موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,419
12,321
مدال‌ها
4
از روی صندلی بلند شدم و کیف رو روی میز، جلو کشیدم. زیپش رو باز کردم و به محتویات داخلش نگاه کردم. لباس فرم خاکی رنگم رو بیرون کشیدم و روی صندلی پشت سرم پرت کردم. توی سکوت اتاق، تی‌شرت رو با پیراهن فرم و شلوار ورزشیم رو با شلوار فرم عوض کردم. لبه‌های پیراهن رو توی شلوارم زدم و فانوسقه رو دور کمرم بستم. نگاهی سَرسَری توی کیف انداختم و با پیدا نکردن دستکش‌ها، مجبور شدم دستم رو داخل کیف فرو کنم و با دقت دنبالش بگردم. با برخورد دستم با قسمت سفت و برآمده‌ی داخلیش، انگشت‌هام رو دورش گره کردم و هر دو رو بیرون کشیدم. نگاهی به هر دوشون کردم و بعد از مطمئن شدن از سالم بودنشون، توی جیب شلوارم فرو کردم.
اسلحه‌های سرد و گرمی که توی غلاف‌هاشون قرار گرفته بودن رو بیرون کشیدم و هر کدوم رو سرجای خودشون بستم. یکی از دو اسلحه رو روی کمرم و اون یکی رو روی ران پای چپم بستم. چاقو‌ی دندونه‌دار رو روی ران راستم بستم و چاقوی بعدی رو سمت مخالف کلت، روی کمرم نصب کردم. چاقوی باقی مونده رو روی ساق پای چپم محکم کردم و نگاه کلی به میز و کیف انداختم تا از خالی شدنشون مطمئن بشم.
با خالی شدن محتویات داخل کیف، دسته‌هاش رو گرفتم و بلندش کردم. کیف خالی رو روی زمین و کنار میز گذاشتم و برای نشستن روی صندلیم خم شدم که صدای آژیر اعلام مأموریت بلند شد. به طرف در دویدم و از اتاق خارج شدم. صدای بلند دختری که جزو مسئولین پشتیبانی بود، از توی بلندگوهای پخش شده‌ی داخل ساختمون، در حالی که یک جمله رو بارها تکرار می‌کرد به گوش می‌رسید.
دختر: اعزام فوری گروه‌های یک و پنج!
اعضای اعزامی، با سرعت از بین راهروها ظاهر می‌شدیم و به طرف در ورودی می‌دویدیم.
با خروجمون از بخش، نور خورشید به صورت‌هامون خورد. صدای دختر رو از توی هدست می‌شنیدیم.
دختر: در شمال شرقی مرزها، شاهد یه درگیری شدید هستیم. این درگیری بین گروهی از انسان‌های آزاد و استرنجرها اتفاق افتاده!
حین خارج شدن از درواز‌ه‌هایی که باز شده بودن، سرم رو تکون دادم.
- دریافت شد!
بدون حرف، جلو رفتم و با دادن دستور حرکت، فرماندهی رو بر عهده گرفتم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,419
12,321
مدال‌ها
4
«شقایق»
توی محاصره‌ی آلفاها جلو می‌رفتم و به اطراف نگاه می‌کردم. درخت‌های بلند و قطور که شاخه‌هاشون همراه با جهت باد تکون می‌خوردن، حس سرزندگی رو توی وجودم زنده می‌کرد. خونه‌هایی که به‌خاطر باد، زمان یا هیولاها، خرابه‌ای ازشون باقی مونده بود، حالا با پیچک‌ها و گیاه‌های سبز رنگ محاصره شده بودن و یادآور سال‌های قبل بودن.
به بقیه نگاه کردم. برخلاف من، بدون توجه به این مناظر حرکت می‌کردن و صرفاً از حواسشون برای پیدا کردن خطر استفاده می‌کردن. این افراد اینقدر این صحنه‌ها رو دیده بودن که دیگه براشون عادی‌تر از عادی بود؛ در حالی‌که من تنها زمانی می‌تونستم این مناظر هیجان‌انگیز و زیبا رو ببینم که برای مأموریت اومده بودم!
با ایستادن ناگهانی بچه‌ها، سرم رو چرخوندم و دنبال دلیل این کار گشتم. نگاهم به آورین خورد که جلوتر از بقیه ایستاده بود و دست چپش رو در حالی بالا آورده بود که انگشت‌هاش باز بود! سرش رو به جهات مختلف می‌چرخوند و واضح بود تمرکز کرده.
پنج ثانیه بعد، در حالی که هنوز نگاهش به روبه‌رو بود، دستش رو مشت کرد و انگشت شصتش رو سمت آلفاهایی که سمت چپ ایستاده بودن گرفت. بعد از مکث کوتاهی که کرد، انگشت‌های رو باز کرد و به هم‌دیگه چسبوند. توی همون حالت، به سمت چپ اشاره کرد و به سرعت همین حرکات رو برای جهت مخالف هم اجرا کرد. این حرکات برای من عجیب و نامفهوم بود ولی ظاهراً بقیه با من هم عقیده نبودن چون با عجله به دو گروه تقسیم شدن و به قسمت‌هایی که آروین نشون داده بود دویدن. ثانیه‌ای بعد، من که توی محاصره‌ی دوتا از بادیگاردها ایستاده بودم و آروین که بدون حرکت سرجای خودش باقی مونده بود، تنها افراد جامونده بودیم!
دسته‌های کیف حاوی وسایلم رو روی شونه‌م جابه‌جا کردم و پیرهن خاکی رنگم که نوار سفید روی بازوش، اون رو از لباس آلفاها متفاوت می‌کرد رو مرتب کردم. منتظر دستور و یا حرکتی از طرف آروین موندم که ناگهان با صدای غیرمنتظره‌ای که از پشت دیوارها اومد، سوپرایز شدم.

موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,419
12,321
مدال‌ها
4
سرم رو چرخوندم و دنبال بقیه‌ی بچه‌ها گشتم ولی با پیدا نکردن اثری از حضورشون، با ناامیدی و ترس ایستادم. دیوارهای خونه‌ی روبه‌روییمون، منبع صدای وحشتناک نعره‌هایی که از بین صدای قدم‌ها به گوش می‌رسید رو پنهان کرده بود. هر دو پسر، کلتشون رو از توی غلاف بیرون کشیدن و مسلح کردن. به آروین نگاه کردم که برخلاف این دو نفر، انگشت‌های هر دو دستش رو دور خنجرهای توی اون‌ها پیچیده بود و کمی به سمت جلو خم شده بود. بدون این‌که نگاهش رو از جلو برداره، چند قدم عقب اومد و جلوی من ایستاد.
صدای زمزمه‌وارش رو شنیدم.
آروین: استرنجرها!
مثل خودش آروم حرف زدم.
- سه نفری می‌خواین بجنگین؟!
نگاهمون رو به تعداد زیاد استرنجری که حالا توی میدون دیدمون قرار گرفته بودن و با وحشی‌گری نگاهمون می‌کردن دوختم.
خنجرها رو توی دستش چرخوند.
آروین: گروهی که سمت چپت ایستاده بودن برای نجات گروه آزادی که پیدا شده بود رفتن ولی هنوز گروه سمت راست رو داریم. نگران نباش فقط کمین کردن! آسیبی به تو نمی‌رسه.
با حمله‌ی موجودات آبی رنگ به سمتمون، فرصت جواب دادن رو از دست دادم. هیچ‌کَس حرکتی نمی‌کرد و فقط به هیولاها نگاه می‌کردن. با نگرانی به دوتا محافظ‌هام نگاه کردم. چه زمانی قرار بود واکنش نشون بدن؟!
جوابم رو از نعره‌ی بلند و محکم آروین گرفتم. با تمام سرعت به طرفشون می‌دوید. هم‌زمان صدای فریاد آلفاهای خودمون رو هم شنیدم که از پشت خونه‌ها خارج شده بودن و پشت سر آورین، به طرف استرنجرها می‌دویدن. پسر قد بلندی که سمت راستم ایستاده بود نگاهم کرد.
پسر: آماده‌ای؟
سرم رو تکون دادم.
- بریم.
با قدم‌های بلند، در حالی که اون دو نفر هم‌پای من حرکت می‌کردن، به سمت میدون جنگ حرکت کردم.

موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,419
12,321
مدال‌ها
4
طبق قرارداد نانوشته‌ای که داشتن، ما پرستارها در مصونیت کامل قرار داشتیم ولی حتی با وجود این مصونیت، دو نفر از آلفاها مسئول حفاظت از پرستارها و نیروهای امدادی بودن.
جنگ شدیدی که بین دو گروه بالا گرفته بود، باعث شده بود با دقت زیاد به دنبال زخمی بگردم و هر لحظه آماده‌ی کمک باشم. سرم رو چرخوندم و هم‌زمان، نگاهم به دختر مو طلایی‌ای که در حال مبارزه با یکی از استرنجرها بود افتاد. دست چپ هیولا، به طرف دختر دراز شد که موطلایی، با سرعت زیاد سرش رو خم کرد و از چنگال‌های بلند و تیزش جاخالی داد. لبخند کوچیکی روی لبم اومد که دووم زیادی نداشت! دست دیگه‌ی هیولا، با سرعت زیاد از پایین به دختر حمله کرد و دخترِ غافل‌گیر شده، بی‌دفاع موند. چنگال‌های هیولا توی شکمش فرو رفت و از پشتش بیرون زد. دختر در حالی که چشم‌هاش با تعجب باز مونده بود، صاف ایستاد و خون از کنار لبش به سمت پایین جاری شد.
استرنجر با خوشحالی دستش رو بالا گرفت و جنازه‌ی بی‌جون دختر رو از زمین جدا کرد. با صدای خش‌دار و ترسناکش آروین که با فاصله‌ی کمی ازش، در حال جنگیدن بود رو صدا کرد. سر آروین چرخید و با دیدن وضعیت، بدون کوچک‌ترین واکنشی نگاه کرد. استرنجر با خنده دست دیگه‌ش رو هم بالا برد و سر دختر رو توی دستش گرفت. کمتر از یک ثانیه بعد، صدای خِرچ بدی بلند شد و خون به اطراف پاشید. استرنجر، سر دختر رو که حالا جدا از بدنش، توی دست دیگه‌ش قرار داشت رو جلوی پای آروین پرت کرد.
حریف آلفا، به طور ناگهانی حمله کرد اما آروین به سرعت جاخالی داد و روی پاشنه‌ی پا چرخید. خنجرش رو بالا آورد و توی ران پای حریفش فرو کرد. خنجر بعدی رو بی‌درنگ توی سرش فرو کرد و به جنازه‌ی بزرگش که به خاطر جاذبه‌ی زمین از خنجرها فاصله می‌گرفت و روی زمین می‌افتاد نگاه کرد.
صحنه‌هایی که دیدم باعث شد روی زمین زانو بزنم و با وحشت عوق بزنم. صدای پسرها که سعی در آروم کردنم داشتن، تأثیری روی حالم نداشت. بعد از خالی شدن معده‌م، سرم رو بالا گرفتم و دست‌هام رو روی زمین مشت کردم.
قاتل دختر حالا حواسش از آروین پرت شده بود و نزدیک شدن پسر به خودش رو متوجه نشد. آروین از پشت به هیولا نزدیک شد و خنجر خونیش رو توی کمر هیولا فرو کرد. نعره‌ی هیولا به گوشم رسید و خنجر بعدی بی‌معطلی بال چپش رو پاره کرد. هیولا با درد و نعره برگشت که با جای خالی آروین مواجه شد. آلفا از سمت دیگه‌ی استرنجر غافل‌گیرش کرد و خنجر رو توی پیشونیش فرو کرد. بی‌صدا توی چشم‌های هم نگاه کردن و آروین خنجر رو تا توی گلوش پایین کشید. با روی زمین افتادن استرنجر، لبخند ریزی روی لب آروین اومد که سریع محو شد.

موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,419
12,321
مدال‌ها
4
نگاهم به دختری که کمی دورتر از آروین مشغول جنگیدن بود افتاد. دختر، چاقوها رو توی دستش محکم کرد و به طرف استرنجر زخمی حمله کرد تا ضربه‌ی نهایی رو بهش بزنه. موجود آبی رنگ، به سختی ایستاده بود و دستش رو روی سی*ن*ه‌ی زخمیش نگه داشته بود. خون آبی رنگش از بین انگشت‌هاش بیرون می‌زد و روی زمین می‌چکید.
آلفای دختر، خیز برداشت و به سمت حریف پرید. خنجر تیز و براقش رو به سمت پیشونی استرنجر هدف گرفت اما با اسیر شدن ساعد دستش بین آرواره‌های محکم استرنجر، متوقف شد. بدون اتلاف وقت، دست دیگه‌ش رو بالا گرفت و توی گردن موجود فرو کرد و با تمام توان به سمت گوش‌های بلند اون حرکت داد.
به سمت دختر دویدم و بدون توجه به همراهی محافظ‌هام، به صحنه‌ی جلوی چشمم نگاه کردم. با رسیدنم با اون دو نفر، آرواره‌های استرنجر از دست دختر جدا شد و جسم بزرگش به زمین کوبیده شد. خاک بلند شده رو با دست کنار زدم و دختر رو خطاب قرار دادم.
- خوبی؟
خون آبی استرنجر رو از روی صورتش پاک کرد و دست مجروحش رو جلو گرفت.
دختر: فقط یه کاری کن که بتونم تا تموم شدن مبارزه سرپا بمونم و به‌خاطر خون‌ریزی از هوش نَرَم.
سرم رو تکون دادم و به سرعت باند و وسایل مورد نیاز رو از توی کیف مشکی رنگم بیرون کشیدم. دو پسر آلفا، ما رو توی یه دایره‌ی فرضی نگه داشته بودن و ازمون محافظت می‌کردن. اسپری بی‌حسی رو روی دست دختر زدم و باند رو محکم دور دستش پیچیدم.
- به پایگاه که رسیدیم حتماً برو ساختمون بخش پزشک‌ها.
سرش رو تکون داد.
دختر: ممنون!
به طرف استرنجری که از پشت، به یکی از بچه‌ها نزدیک میشد دوید و بهش حمله کرد. هر دو محافظ، بدون حرف نگاهم می‌کردن.
- شماها همیشه اینقدر بی‌صدا کار می‌کنین؟!
پسر قد بلندتر جواب داد.
پسر: سکوت ما به‌خاطر توجه به اطراف و برای تشخیص خطراته!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,419
12,321
مدال‌ها
4
زمان نامعلومی رو صرف پانسمان کردن و سرپا نگه داشتن آلفاها کردم. سرم به قدری شلوغ بود و وضعیت به قدری حساس بود که متوجه گذر زمان نبودم. زمانی که به خودم اومدم، تعداد زیادی استرنجر روی زمین افتاده بود که بینشون تعداد کمی آلفا به چشم می‌خورد.
تعداد افرادی که مرده بودن و حالا بازمانده‌ها در حال جمع‌آوری اون‌ها برای برگردوندنشون به پایگاه بودن، در حد انگشت‌های دو دست و شاید حتی کمتر بود ولی با این حال، چیزی از ناراحتی ما کم نمی‌کرد!
با شنیدن صدای بلند آروین، سعی کردم از بین جمعیت پیداش کنم. نگاهم رو بین آلفاها چرخوندم و بالاخره پیداش کردم. با فاصله از من، کنار یه تخته سنگ که کمی قبل‌تر، دیده بودم یکی از استرنجرها اون رو اینجا آورده بود، ایستاده بود و همه‌ی افرادش رو خطاب قرار می‌داد.
آروین: امروز همه‌ی شما عالی عمل کردین! گروه دیگه‌ای از این موجودات وحشی نابود شدن و این پیروزی دلیلی جز شماها نداشت! متأسفانه تعدادی رو از دست دادیم؛ دختر و پسرهایی که همیشه در قلب ما جایگاه ویژه‌ای خواهند داشت و همیشه برای ما قابل احترام خواهند بود. از خودگذشتگی این افراد باعث نجات تعدادی دیگه شد.
به چند زن و مرد که با لباس‌های خاکی و خونی، داخل دایره‌ی محافظتی یه گروه از آلفا قرار گرفته بودن نگاه کرد. این افراد همون‌هایی بودن که ما به‌خاطر نجاتشون اومده بودیم!
آروین: امیدوارم شما هم قدردان این مبارزها باشین و این روز رو توی ذهنتون نگه دارین!
به دستور آروین، همه به سمت پایگاه حرکت کردیم. توی نگاه اول، متوجه زخم نه چندان عمیق روی صورتش شده بودم. زخمی که از وسط گونه‌ش شروع میشد و تا کنار گوشش ادامه پیدا می‌کرد؛ هرچند با توجه به شدت خون‌ریزی و ظاهر زخم، نیازی به بخیه نبود و احتمالاً توسط یکی از پنجه‌های استرنجرها به‌وجود اومده بود.
با چند قدم بلند، خودم رو بهش رسوندم و کنارش قدم برداشتم.
- صورتت خوبه؟
نگاهش برای یک هزارم ثانیه روی صورتم اومد ولی به سرعت به روبه‌رو برگشت.
آروین: مشکلی نداره یه خراش ساده‌ست.
سرم رو تکون دادم و ادامه‌ی راه سرسبز و در حین حال مرموز رو در حالی رفتم که کنارش و هماهنگ با قدم‌هاش حرکت می‌کردم.
بدون توجه به زمزمه‌های نجات‌یافته‌ها، جلوی دروازه ایستادیم و با باز شدنش، وارد پایگاه شدیم. با ورودمون به پایگاه و رد شدنمون از بین ردیف مردم ایستاده مقابل دروازه، مثل همیشه مجبور به گوش دادن به گریه و ناله‌ی مردمی شدم که با جنازه‌ی بچه‌هاشون که توسط آلفاها حمل میشد مواجه می‌شدن!

بالا پایین